230
MEDEBDA486A089B428192F1EF04562C3BEB

Parhusdröm med Bullerby känsla!Lingonrisgränd 11 Hässelby Norra Villastad, Hässelby

Hässelby Norra Villastad, Hässelby

Lingonrisgränd 11


PRIS (utgångspris)4 795 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Parhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

128 kvm

LÄGENHETSNUMMER

29

MÅNADSAVGIFT

6 004 kr

BYGGÅR

2008

PRIS

4 795 000 kr Utgångspris

Parhusdröm med Bullerby känsla!

Parhusdröm med Bullerby känsla!

I detta hus välkomnas du av kök och vardagsrum i öppen planlösning med en påtaglig känsla av rymd och ljus, tack vare en takhöjd på upp till fem meter. Vardagsrummet har stora öppningsbara glaspartier mot uterum och altan, som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Här finns även en braskamin för fredagsmyset. Föräldrasovrummet ligger avskilt och har ett rymligt badrum med bubbelbad. Från sovrummet når du också trädgården på husets baksida.

Övre plan har också högt i tak, 3,60 m som högst, och består av två-tre sovrum. På övre plan finns badrum med dusch samt en stor inredd walk-in closet.

På husets framsida finns en innergård i soligt söderläge fri från insyn med stor altan, kringbyggda plattor och carport. Precis utanför möts du av en äng som kan användas till fri lek samt en lekplats som du med gott samvete kan släppa ut barnen till.

På baksida av huset finns en altan som man kan finna svalka i skuggan de varmaste dagarna på året. Här finns även en gräsmatta med utrymme för lek och spel. Liten plantering/odling på sidan av huset med bland annat björnbär, rabarber, blåbär och örter.

Huset ligger på en av områdets innersta kvartersgata och lugnet och småskaligheten är påtaglig. Här bor man med känslan av egnahemsboende och samtidigt det bekväma med att tillhöra en bostadsrättsförening som sköter den större delen av det yttre underhållet.

Plats för en bil i den egna carporten med eluttag för motorvärmare, 3fast för elbilen samt ytterligare plats för en bil. Gästparkeringar finns. Även möjlighet att parkera längs gatorna i området.

Bakom huset börjar Görvälns naturreservat som sträcker sig längs med Mälaren hela vägen till Kallhäll. Här finns slingrande skogsstigar och vackra utflyktsplatser. Lövstabadet ligger endast en kort cykeltur bort och till Hässelby golfklubbs 9-hålsbana kan du promenera på några minuter.

Bilder

MEDEBDA486A089B428192F1EF04562C3BEB
MEDE2F04CCE9B0E46069EED255ED12D6F3E
MED2C94A12EFCB343BA8D8F17157969701F
MEDC03B73A9D0504EE08BD2459937551630
MEDDD054F466B194A51BCF8E94AB57AC701

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Parhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

128 kvm

LÄGENHETSNUMMER

29

MÅNADSAVGIFT

6 004 kr

BYGGÅR

2008

PRIS

4 795 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

PARKERING

Plats för 2 bilar.

Om området

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. Här finns parkvägar och man behöver inte korsa några gator på väg till skola/förskola. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Hässelby Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

KOMMUNIKATION

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

NÄRSERVICE

Hässelby Villastad har sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

PARKERING

Till bostaden finns 2 parkeringsplatser i anslutning till carporten. Samt besöksparkering framför huset och fri parkering längst gatan.

ÖVRIGT

Hässelby Villastad är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Hässelby strand, Hässelby gård, Vinsta, Kälvesta samt till Järfälla kommun och över vattnet (Mälaren) till Ekerö kommun. Stadsdelen är den västligaste i Stockholm, samt den till ytan största. Antalet invånare uppgår till 18500 (2017). Området var i stort sett obebyggt fram till slutet av 1800-talet. Här fanns endast gårdarna Riddersvik och Lövsta, som på den tiden tillhörde Järfälla kommun. Stockholms stad köpte egendomarna 1885. Det dröjde till början av 1970-talet innan byggandet riktigt kom igång. Området Backlura bebyggdes med radhus och kedjehus och i kvarteret Åkermyntan byggde man ett affärscentrum. Gatorna har i regel fått namn efter trädgårdar och trädgårdsmästare, eller än vanligare, efter växter. Det har ansetts passa särskilt bra, i och med att villastaden har vuxit upp kring handelsträdgårdarna, även om många av de nyaste gatunamnen har fått namn efter växter som aldrig i någon större utsträckning har odlats i Hässelby villastad.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

3,125 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

3,125 %

Ekonomi

EL

6 540 kr

UPPVÄRMNING

6 000 kr

FÖRSÄKRING

2 160 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

14 700 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

Byggnad

BYGGNADSTYP

1,5 plans radhus

BYGGNADSÅR

2008

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme

VENTILATION

Mekanisk frånluft med återvinning

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2020-02-14

ENERGIKLASS

E

ÖVRIGA BYGGNADER

Till bostaden tillhör ett förråd på husets framsida om cirka 10 kvm.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Lingonrisgränd

ORGANISATIONSFORM

Bostadsförening

ANTAL LÄGENHETER

32

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Nej

FÖRSÄKRING

Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring men hemförsäkringen tecknar man separat.

OM FÖRENINGEN

Föreningen består av 32 radhus och parhus innehållande 32 bostäder om 5 rum och kök. Total bostadsyta 4096 kvm. Det finns 32 carportsplatser med motorvärmare och 32 öppna parkeringsplatser samt 10 gästparkeringar. Fastigheten Parkmåran 1 innehas med tomträtt.

TV OCH BREDBAND

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. I huset finns fiberkabel med uttag i samtliga rum för bredband, telefoni och TV.

PARKERING

Plats för en bil i den egna carporten med eluttag för motorvärmare samt ytterligare plats för en bil. Gästparkeringar finns. Även möjlighet att parkera längs gatorna i området.

RENOVERINGAR

Utförda renoveringar: 2018 Ommålning av fasad på hus, carport och förråd.

ÖVRIGT

Föreningens hemsida: www.lingonrisgrand.se.

Karta

Stockholm Hässelby Norra Villastad

Lingonrisgränd 11

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg