190

Sunnanå, Skellefteå

Laxgatan 1EFakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

125 kvm

BIAREA

62 kvm

TOMTAREA

108 kvm

BYGGÅR

1977

DRIFTSKOSTNAD

3 986 kr/månad

En sann bostadsdröm som snart kan bli din!

Här kommer en sann dröm för dig som ställer höga krav på din boendemiljö!

Redan när du kliver in i bostaden möts du av en öppen planlösning som erbjuder dig mängder med utrymme för stora sociala tillställningar och som dessutom bjuder på en utsikt utöver det vanliga då älven passerar precis utanför dina fönster.

Hela entréplanen har kök och vardagsrum som knytpunkt och med de stora fönsterpartierna mot både älv och promenadstråk precis utanför är detta en självklar plats att samla vänner och bekanta till trevliga middagar eller träffas med hela familjen till högtiderna.

Den här bostadsdrömmen är fördelad på hela 125+62 kvm och disponeras över 3 plan. På entréplan hittar du ett öppet och smakfullt kök som ligger i direkt anslutning till vardagsrum samt ett WC för gäster. Från vardagsrummet når du bostadens magiska inglasade balkong med utsikt över Skellefteälven och de lummiga omgivningarna runt omkring. Här kan du med fördel möblera med ett matsalsbord för middagar ute i det fria och med vyn därifrån kommer ingen att lämna bjudningen oberörd.

På nedre plan finns ytterligare ett utrymme som utan problem kan nyttjas som ännu ett vardagsrum. Här kan familjens ungdomar umgås med kompisar utan att behöva tänka på ljudnivån och kan njuta av att ha ett eget tillhåll. Utöver detta så finns här ett duschutrymme med bastu samt bostadens väl tilltagna tvättstuga med ett förråd i angränsning till rummet. Här kan man installera flertalet garderober om man så önskar för familjens klädförvaring.

En våning upp ligger bostadens tre väl tilltagna sovrum. Alla dessa kan användas som Master-Bedroom då samtliga rymmer en större säng med tillhörande sängbord och annat önskvärt möblemang. I två av sovrummen når du också ytterligare en balkong med samma förunderliga utsikt som från entréplan. Här kan du sitta och njuta av ditt morgonkaffe i lugn och ro medan du blickar ut över älven i morgonsolen.
Utöver detta så finns här ett stort familjebadrum utrustat med dusch och en kommod med tillhörande spegelskåp för småförvaring.

Sällan presenteras ett centralt radhus likt detta, specifikt med detta läget på den öppna marknaden - kombinationen av funktionalitet, exklusivitet och komfort som ger dig ett hem av högsta kvalitét.

Laxgatan 1E är en kommande försäljning - anmäl ditt intresse redan nu för att få information om tidsplan, prisbild och övrig info som sker löpande.
-Ser fram emot att höra från dig!

Bilder

MEDA0F9223F1C034D508809F3FD399BED20
MED22FE31410EE14F59BED051AC9B5CA9AA
MED7D6DC1EF1DA248BFAB6635047DA4BE25
MED727AE65AFB0B4745995DFDA057017552
MED1A1EFE4DAAEA408EA2886EB2D9E74FFA

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Skellefteå Sunnanå

Laxgatan 1E

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret