230
MEDB5BA7FB8AEB740958522CE5D02B4748B

PERFEKT 2 ROK FÖR DET SOCIALA PARET!Lavettvägen 41 Rissne, Sundbyberg

Rissne, Sundbyberg

Lavettvägen 41


PRIS (utgångspris)2 295 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

64,9 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

04111

MÅNADSAVGIFT

3 901 kr

BYGGÅR

1983

PRIS

2 295 000 kr utgångspris

PERFEKT 2 ROK FÖR DET SOCIALA PARET!

- Perfekt planlösning!
- Fri från insyn!
- Expansivt läge invid både puls och grönska.
- Familjevänligt område.
- Sveriges snabbast växande kommun.
- Snart kommer nya tvärbanan in till området.
- Nya Rissne C kommer inom några år!
- Nära till förskola, engelska skolan och andra skolor.
- Nära till grönområden med motionsstråk.

I ett av Rissnes familjevänliga förening med en härlig grannsämja finner ni denna rymliga och genomgående fina 2:a på hela 65 kvm.
Med sin planlösning går det att öppna upp och skapa en mer öppen planlösning mellan kök och vardagsrum eller nyttja bostaden som en mini 3:a.- Bara låt idéerna florera!

Här bor ni i en välskött bostad med genomgående fina ytskikt i en trevlig förening. När ni kliver innanför dörren finner ni en stor hall som tar er genom bostaden på ett välplanerat sätt. Hallen erbjuder riktigt bra förvaring med ingång till badrummet.
Separat full utrustat kök med kyl, frys, diskmaskin, ugn och spis. Goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Här finns det gott om utrymme för ett matbord till 4-6 personer. Den allt mer populära funkisstilen där vardagsrummet separeras från köket är stor slagen i denna bostad med vardagsrummet i gavelläge där solljuset kommer in från två väderstreck. Stora och väl tilltalande ytor med gott om plats för större soffgrupper.

Vidare är bostaden omgiven av grönska och via unika hörnfönster och dubbeldörrar till balkongen flödar ljus in. Balkongen är fint belägen i högt, grönskande läge och har sol på morgonen och kvällen. Ett stort och väl tilltalande sovrum med plats för dubbelsäng med annat möblemang.
Ordentligt med förvaring i rymlig walk-in closet.

I Brf Lavetten Örnen bor ni i en bra förening med en trevlig grannsämja. Föreningen består av två gårdar som är belägna med några få minuters gång till Rissne centrum. I föreningen finns två stora tvättstugor, flera cykelrum och separat förråd som hör till bostaden. I Rissne centrum finns ypperliga kommunikationer i form av busstorg och tunnelbana som tar er in till t-centralen på ca 15 minuter. Centrum kommer upprustas och tvärbanan kommer inom kort, 2024 ansluter nya Tvärbanan till Rissne C som kommer koppla ihop området med Bromma Blocks/Flyg, Alvik (gröna t-banan) och därefter med Ursvik, Helenelund (pendeltåg) och Kista (Gallerian, osv.). Idag finns all service som kan tänkas behövas i form av matbutik, gym m.m. Ni har även nära till centrala Sundbyberg och vacker Natur i Ursvik och Lötsjön som ligger på gångavstånd från bostaden. Rissne växer så det knakar och framtidsplanerna är många.

För mer information, kontakta ansvarig mäklare.
Gabriel Mirza 073-583 71 00

Varmt välkomna nya hem!

Bilder

MEDB5BA7FB8AEB740958522CE5D02B4748B
MED3CFA7D2058624C7CA5D72673757E2669
MED58BF647A74B94D2098E48330985D0078
MEDB4F7A45B813544CCB63AA33C278C1D1C
MEDE91034C7B5CF4A6D90848336F2253BA1

Planritningar

Planlösning

Alternativ planlösning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

64,9 kvm

LÄGENHETSNUMMER

04111

VÅNING

2 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 901 kr

BYGGÅR

1983

PRIS

2 295 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Om området

Rissne präglas för sitt utmärkta läge, med sina goda anslutningar till natur och friluftsliv samt allt inom dagligvaruhandel. Vid Rissne IP finns en aktivitetspark för parkour intressenten, utegym och studsmattor samt flertalet fotbolls- och basketplaner. För den som uppskattar friluftslivet och ta promenader så finns friluftsområden såsom Rissne ängar, Lötsjön och med bara 10 minuters promenad kan man ta sig Ursviks motions & friluftsområde

KOMMUNIKATION

Med en promenad ifrån bostaden hittar ni Rissne torg som erbjuder fantastiska kommunikationsmöjligheter. T-banan som tar en in till Sundbybergs C på 2 min och in till city på ca 12 min. Rissne torg trafikeras även av flertal busslinjer.
2024 ansluter nya Tvärbanan till Rissne C som kommer koppla ihop området med Bromma Blocks/Flyg, Alvik (gröna t-banan) och därefter med Ursvik, Helenelund (pendeltåg) och Kista (Gallerian, osv.).

NÄRSERVICE

I direkt anslutning till området finns stora handelsplatsen med stora matkedjor som Willy's, Stora COOP och annat inom daglig varuhandel.
Med bara några minuters gångavstånd från området ligger Rissne torg med affärer, vårdcentral, apotek, tandläkare, restauranger och övrig service. Ännu närmre finns Rissne kyrka, folkhögskola, dagis och skola.

Just nu expanderar Rissne C, då Balder bygger om Centrum till att bli än mer attraktivt gällande allt från kommersiella fastigheter till bostäder.

Under 2024 ansluter nya Tvärbanan till Rissne C som kommer koppla ihop området med Bromma Blocks/Flyg, Alvik (gröna t-banan) och därefter med Ursvik, Helenelund (pendeltåg) och Kista (Gallerian, osv.).

PARKERING

Föreningen har ett parkeringshus på Ryttmästarvägen samt 16 parkeringsplatser utomhus.
Priserna varierar beroende på om parkeringsplatsen är belägen utomhus eller i bur i kallgarage.
Kontakta Fastum för att ställa dig i kö.

Föreningen har även platser i garaget Samfälligheten Grönkulla 2 som ligger under mark längs Lavettvägen 1A-1H där det även finns MC-platser att hyra. Kontakta Fastum för att ställa dig i kö.

Priset för garageplats är 632,50 kr/mån.
Priset för plats utomhus är 460 kr/mån.

ÖVRIGT

Rissne ligger i anslutning till naturområden. För den som uppskattar friluftslivet och ta promenader så finns friluftsområden så som Rissne ängar, Lötsjön och motionsspåren i Ursvik

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,6232 %

Ekonomi

EL

4 765 kr

FÖRSÄKRING

2 568 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

7 333 kr / år

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

327 411 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

1983

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk (endast frånluft)

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2020-05-11

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA

137 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Lavetten Örnen

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

155

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

5

OM FÖRENINGEN

Föreningen ligger längst bort på Lavettvägen, bara fem minuters promenad från Rissne centrum. Blandad bebyggelse av radhus, hyreslägenheter och bostadsrätter samt fina gator, miljö och belysning, gör denna del av Rissne till ett mycket trevligt boende. Närheten till Ursvik och dess grönområden, samt till flera stora köpcentra och Bromma flygplats, ger området tillgänglighet till allt man kan tänka sig ha behov av. Vill man in till centrala Stockholm tar man tunnelbanan från Rissne centrum – vilket tar drygt 15 minuter.

TV OCH BREDBAND

Föreningen har gruppavtal hos Tele2, ring in beställningen på 0775-17 17 20 eller beställ online genom att logga in på www.tele2.se/tv. I gruppavtalet ingår TV Bas HD, TV hub samt ComHem Play.

Föreningen är ansluten till Obenetwork som levererar runt 1000/1000Mbit/s per lägenhet. Allt du behöver göra för att komma igång är att koppla in din router till nätverksuttaget i lägenheten.

PARKERING

Föreningen har ett parkeringshus på Ryttmästarvägen (Google Maps) samt 16 parkeringsplatser utomhus (Google Maps). Priserna varierar beroende på om parkeringsplatsen är belägen utomhus eller i bur i kallgarage. Kontakta Fastum för att ställa dig i kö.
Priset för garageplats är 550kr/mån.
En trådlös garageöppnare kostar 300:- till Ryttmästarvägen och 500kr till Grönkulla 2 (endast en öppnare per garageplats).
Det finns även möjlighet att skaffa boendeparkering via Sundbybergs kommun för parkering längs gatan.

Karta

Sundbyberg Rissne

Lavettvägen 41

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg