230
MED240DB58232E14425BAA14348A1FF0C89

Tvårummare i toppskick med inglasad balkong!Lagermansgatan 5 Jönköping Väster, JÖNKÖPING

Jönköping Väster, JÖNKÖPING

Lagermansgatan 5


PRIS2 695 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

70 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

22

MÅNADSAVGIFT

3 212 kr

BYGGÅR

2014

PRIS

2 695 000 kr

Tvårummare i toppskick med inglasad balkong!

Ta chansen att förvärva denna smakfulla 2:a med bekvämt läge intill Västra torget - Centralt och nära till det mesta! Här bor du i en lägenhet i toppskick med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck! Rymligt kök som är utrustat med fräscha vitvaror. Det finns tvättmaskin och torktumlare i lägenheten vilket gör din vardag mycket enklare. Ett stort mervärde med lägenheten är den fantastiska inglasade balkongen där du kan avnjuta både frukost och middag till trevlig utsikt.

Lägenheten erbjuder ett kök i gott skick. Planlösningen genomsyras av rymd då kök, vardagsrum och balkong harmonerar på ett trevligt sätt. Balkongen erbjuder effektiva ytor för möblemang där du får plats med både caféset och sittgrupp. I lägenheten finns ett väl tilltaget sovrum som ger plats för en större säng. Vidare erbjuds ett fräscht badrum med kakel och klinker i moderna kulörer. Gott om förvaring i hela lägenheten med fokus på sovrummet och klädkammaren. Finns även tillhörande förråd i källaren.

BRF Torget är en välskött och trivsam HSB förening. Här bor du som boende med låg avgift. Garage finns i två plan under huset. Omgivningen runt adressen ger alla förutsättningar för att trivas med sitt utbud av restauranger, cafeér, närhet till högskolan (JU), shopping, matbutiker och andra nöjen. På Västra torget vaknar staden till liv på lördagsförmiddagar då torghandeln öppnar. Varför inte gå ner och unna dig lite färska grönsaker till helgens måltid?

Varmt välkommen på visning och upplev bostaden på plats!

Förbered er gärna genom att:
Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Bilder

MED240DB58232E14425BAA14348A1FF0C89
MEDECA01425FA5E4949B42550BD0B53E692
MED7BBEFB0434F94BB29E3B789813C26D0D
MED3DB881289F204372BE6A3EDFB2DFC47D
MEDB6CBF40110814D01B42A9357C7A4AFDA

Planritningar

planskiss

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

70 kvm

LÄGENHETSNUMMER

22

VÅNING

3 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 212 kr

BYGGÅR

2014

PRIS

2 695 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

BALKONG

Ja

Om området

Här bor du så centralt det är möjligt! Med närhet till precis allt du kan tänkas önska i Jönköpings innerstad. Här finner du matvarubutiker, restauranger, blomsterhandel, konditori, biograf och allt annat du kan tänkas behöva!

Utbud på området
På Jönköping Väster finner du närhet till allt du kan önska av båda delarna stadsliv och naturnära miljöer. Inom kort avstånd finner du matvarubutiker, butiker, frisörsalonger och restaurang- och caféliv. Västra Torget erbjuder på lördagar torghandel som är en extra lyx att bo nära intill. Här kan du köpa allt från färsk frukt och grönt till blomster och hantverk på lördagsförmiddagarna. En perfekt start på helgen!

Naturnära områden
Området med närheten till Vättern är ett mycket naturskönt område med fina ströv- och aktivitetsområden. En lyxig kombination med sjön Vättern i anslutning till Jönköpings innerstad. Här kan du verkligen välja att bo med båda delar av stadsliv och naturnära miljö.

Restaurang- och caféutbud
Mitt i Jönköpings City och Väster finner du ett rikligt restaurang- och caféutbud. Här finns allt du kan önska dig och tänkas behöva.
Trevliga lokala fik och restauranger finner du på området. Izakaya Moshi för den som gillar det japanska, Anna-Gretas för den som föredrar god tapas i mysig miljö och mycket mer finner du bara runt hörnet! Flertalet fik och bagerier hittar du på Väster. Här kan du verkligen njuta av närhet till nybakta frallor till helgfrukosten.
Här bor du så nära city det bara går att komma. Bekvämt och trevligt läge!

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av linjebussar som går mycket frekvent.

Skola och barnomsorg
I området och angränsade områden erbjuds flera förskolor, grundskolor och gymnasieskolor med olika inriktningar för den som önskar specialisera sig inom visst ämne. Här kan du välja allt från natur och teknik till sång och dans. Här finns något för alla när gymnasium ska väljas.

Kultur och nöjen
Från Jönköping Väster har du gångavstånd till hela Citys nöjesliv och utbud av kultur.
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Husqvarna Garden, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,0568 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

491 880 kr Andelen av bostadsrättsföreningens lån som den enskilda bostadsrätten ansvarar för beräknad utifrån ekonomiska planen och de kalkylerande lånen. Formel: totala lån multiplicerat med andelstal av årsavgiften i föreningen (andelstalet i föreningen).
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2014

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2016-03-23

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

73 kWh/m² och år

Förening

NAMN

HSB BRF Torget i Jönköping

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

70

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

OM FÖRENINGEN

Allmänt:
Husen som tillhör föreningen HSB Torget i Jönköping byggdes 2014. Husen består av 1 st flerbostadshus i 5 våningar med 70 lägenheter. Adresserna Lagermansgatan 3-17 (udda nummer) utgör bostäderna i föreningen.

Ägandeformer:
Juridisk person godtas ej.

Parkering:
Föreningen tillhandahåller 241 garageplatser, 61 platser tillhör föreningen och kostnaden är 600 kr/månad (separat kö). Resterande 180 är tillgängliga för allmänheten.

Genomförda renoveringar/händelser:
Fastighetsbesiktning genomförts (2019-03-02)
Omplantering av innergård (2019)
Dörrautomatik till soprum och tvättstuga (2018)
Ombyggnation av trapphus som leder ner till garaget (2017)
OVK-besiktning (2017)
2-årig garantibesiktning genomförts (2016)
Automatiska dörröppnare i ett trapphus (2016)

Gemensamma utrymmen:
Föreningen har en Grovtvättstuga (Lagermansgatan 11) och ett övernattningsrum (Lagermansgatan 13) som kostar 250 kr/natt. Varje lägenhet har ett tillhörande förråd i källaren.

Tv/bredband:
Ansluten till ComHem, ett grundutbud av kabel-tv ingår i avgiften.

Övrigt:
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad via Länsförsäkringar och bostadsrätt ingår för föreningens lägenheter. Föreningen har en 30-årig underhållsplan som de följer inför kommande renoveringar.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Lagermansgatan 5 Årsredovisning 2022
Stadgar Torget Jönköping 2018
Bostadsbeskrivning

Karta

Jönköping Jönköping Väster

Lagermansgatan 5

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg