190

Byske, Byske

Lägergatan 14Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

142 kvm

BIAREA

70 kvm

TOMTAREA

1 015 kvm

BYGGÅR

1980

DRIFTSKOSTNAD

4 225 kr/månad

Smakfullt renoverad familjebostad på omtyckt område!

Varmt välkomna till Lägergatan 14 och denna gedigna och genomgående renoverade villa om hela 142+70 kvm på en fantastisk gaveltomt!
Här erbjuds du ett hus som ligger på eftertraktat område och som dessutom ger dig två fantastiska uteplatser i det eftertraktade västläget. Här finner du dels en stor altan där både större matsalsbord och lounge-grupp ryms samt en nybyggd och breddad balkong där man med fördel kan sitta och njuta i värmen medan man ser solen gå ned.

Genomgående håller denna bostad en hög standard med smakfulla renoveringar och noga genomtänkta materialval. Huset är väl omhändertaget, vilket gör att du som flyttar in kan lägga stora delar av din tid på att njuta av de fördelar som erbjuds när du lever och bor i villa.

För dig som längtar efter en stor och lyxig uteplats, ett väl tilltaget garage för två bilar och härliga sociala ytor med möjlighet till flertal sovrum har definitivt kommit rätt!
Huset har en genomtänkt och trevlig planlösning där du finner härliga sociala ytor i vardagsrum, kök och allrum. Utöver detta finns två smakfullt renoverade badrum, hela 5 rymliga sovrum och den härliga trädgården disponerad om 1015 kvm.

In kliver du i en öppen och välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder samt utgång till det nyligt byggda garaget till höger om entrén.
Till vänster från hallen ligger bostadens väl tilltagna och mycket smakfullt renoverade badrum. Här har en vägg öppnats upp för att skapa ett utrymme att trivas i och till höger ligger badrummet med ett snyggt klinker på golvet och väggarna pryds av ett grått kakel. Till höger finner du nu den moderniserade tvättstugan som i samma stil som badrummet erbjuder dig ett trevligt utrymme att tvätta och vika kläder i.

Till höger finner du två av bostadens 5 sovrum. I och med stora fönsterpartier i norrläge kommer mängder med dagsljus in vilket bidrar till en ljus och trevlig boendemiljö och båda dessa sovrum går att möblera med både säng och annat önskvärt möblemang. Från det större av dom så har du också utgång till den härliga terrassen som löper längst bostadens hela kort- och långsida. Du kan med andra ord bara slå upp ögonen och promenera ut altanen, slå dig ned i en härlig utefåtölj och njuta av en god kopp morgonkaffe.

Längst in så finner du sedan bostadens smakfullt renoverade kök. Här möts du av högkvalitativa vitvaror och påkostade materialval. Detta stilfulla utrymme erbjuder dig en trevlig miljö att tillaga goda måltider i samtidigt som du har plats för ett större matbord invid ett väldigt fönsterparti i söderläge. Här finner du nu ett nytt vitt kök, vitt kakel mellan köksskåpen och en snygg svart bänkskiva. Här finner du fullstor kyl och frys samt inbyggd ugn och micro. Utanför köksfönsterna i söderläge kan du sitta och titta ut över din gröna trädgård medan barnen är ute och leker.

Innanför köket ligger bostadens vardagsrum vilket även det är generöst till ytan och ytskikten trevliga! Här är väggarna målade med en grå ton, tak i liknande kulör samt en fondvägg med praktiskt och snygg akustikpanel. Även i detta utrymme ligger det ljusa trä imiterade laminatgolvet som gifter sig fint mot övriga materialval. Man kan inreda med fullstor soffgrupp med tillhörande tv-rumsmöblemang. Från vardagsrummet når du också den härliga altanen.

På ovanvåningen hittar du ytterligare 3 rymliga och ljusa sovrum, varav det ena är så stort att det kan nyttjas som en Master. I detta sovrum finns dessutom ett separat utrymme som kan användas som en lyxig walk-in closet.
Dom andra två sovrummen passar utmärkt som barn- eller ungdomsrum eller som ett5 härligt hemmakontor. Från det ena av dessa rum når du bostadens breddade och nyligt byggda balkong med ett härligt läge i väst. I och med storleken så kan du enkelt möblera med ännu en lounge-grupp och nyttja medan kvällssolen lyser upp sommarkvällarna.
Utöver dessa sovrum finns också ett allrum, optimalt för familjens yngre medlemmar att hänga med sina kompisar i. Här ryms soffa, soffbord och tv-möbel.
Här ligger också bostadens andra renoverade WC.

I Byske finns allt man behöver i sin omedelbara närhet, så som elljusspår, matbutik, skola, förskola, restauranger, bank, vårdcentral och allra bäst- gångavstånd till Byskes omåttligt populära och 5-sjärninga camping invid havet och med alla tänkbara roligheter för både vuxna och barn!

Lägergatan 14 är en kommande försäljning.
Anmäl ditt intresse redan nu för att inte missa uppdateringar och information.
-Ser fram emot att höra från dig!

Bilder

MED40433B223C694D048C6A2E77172E9468
MEDBFA49358C4C9471A91822B5F49728BA3
MEDC85869FE7A054750BEF4FD113ED36B80
MEDBB6239EF36B44362A005992BE64C3F05
MEDDF7F78FA1EF2450698CBFE6DA435E936

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Skellefteå Byske

Lägergatan 14

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret