MED77B791BC071D4882837BE3739A9173EF

Sätra - Skärholmen, Skärholmen

Kungssätravägen 27 C, vån 3

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,534 inkl värme, VA
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea74.4 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer_______
Byggår2001
Driftskostnad457 kr/månad

Som utgångsbud: SEK 2,350,000

Ansvarig mäklare

Visningar

25
October | Sunday
Kl 15:10 - 15:40
26
October | Monday
Kl 19:30 - 20:00
Välkomna på visning!

Välkommen till denna välplanerade och rymliga 3:a med stor inglasad balkong i soligt läge. Lägenheten har ett ljust och fritt hörnläge i fastighet från 2001, med hiss. Närhet till såväl Mälaren som grönområden, mycket goda kommunikationer med t-bana & bussar samt ett enormt serviceutbud i Kungens Kurva/Skärholmen C. Snabb inflyttning är möjlig.

Om området

I närområdet finns fina naturområden och längs med Mälarens strand finns vackra promenadstråk. Njut av sandstränder med hopptorn eller ta en glass i Småbåtshamnen.
Området gränsar till sjön Mälaren så närhet till bad finns och man har även nära till bad och shopping. Det är även nära till ett naturreservat, Sätraskogen. En populär springrunda bland löpare eller en perfekt plats för rekreation eller promenader. På drygt 20 minuter tar du dig med tunnelbanans röda linje in till city.

Kommunikation

I direkt närhet finns Sätras tunnelbanestation och du tar dig in till Stockholms central på ca 20 minuter. Med bil tar resan cirka 15 minuter och man kommer snabbt ut på E4:an.

Närservice

I Sätra centrum finns det man behöver i vardagen som matvarubutik, Pressbyrån, restauranger, gym, videobutik, apotek och vårdcentral m.m. Är man shoppingsugen finns populära Skärholmens centrum och Kungens Kurva inom kort avstånd. Där erbjuds ett brett utbud av butiker, restauranger och service av alla slag, både för vuxna och barn. Endast tre minuters bilfärd bort ligger Heron City med bio, bowling, restauranger och större butikskedjor såsom Mio, Media Markt och XXL Sport & Vildmark.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Lägenheten presenterar följande planlösning:

HALL: Välkomnande och ljus hall med avhängningsyta för ytterkläder, en praktisk klädkammare med mycket god förvaring samt även ett städskåp. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM: Ljust och rymligt rum med gott om utrymme för sällskapsdel. Stora fönster med ett fint ljusinsläpp och utgång till en stor härlig balkong i soligt läge. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

KÖK: Väldisponerat kök med angränsande matplats i öppen planlösning med vardagsrummet, vilket skapar en luftig atmosfär. Köket är handikappanpassat med höj- och sänkbara överskåp. Utrustat med spishäll, inbyggnadsugn, kyl/frys och diskmaskin.

BADRUM: Helkaklat och fräscht badrum med vitt kakel och ljusbeige klinkergolv. Utrustat med WC, badkar, handfat och badrumsskåp med spegel. Här finns ett charmigt vädringsfönster.

SOVRUM 1: Lugnt beläget sovrum med gott om utrymme för en stor säng samt två rymliga garderober. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 2: Mindre sovrum alternativt arbetsrum. Här finns en garderob. Ekparkettgolv och ljusa väggar.
Antal rum
3 rum
Boarea
74.4 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 4, hiss finns
Pris
SEK 2,350,000 som utgångsbud
Avgift
SEK 5,534 inkl värme, VA
Driftskostnad
SEK 5,482 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,500
Försäkring
SEK 1,982
Beräknat antal personer
1
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2001
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk
Energideklaration
Utförd 2/11/2020
Energiprestanda
127 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
131 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Till lägenheten ingår ett rymligt källarförråd.
Förening
Namn
Brf Högsätrahöjden
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Högsätrahöjden ligger i Sätra strax söder om Stockholm. Föreningens hus ligger med någon minuts gångväg till Sätra Centrum och T-bana. I närheten finns Skärholmens C och Kungens Kurva köpcentra och för rekreation finns Sätra Naturreservat och Sätrabadet nere vid Mälarens strand.

Den 1 januari 2003 upphörde PEAB's förvaltning och Brf Högsätrahöjden blev en självständig bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Högsätrahöjden omfattas av 59 lägenheter på adresserna Kungssätravägen 25 A-C och 27 A-C.

I fastigheten finns källarförråd, vindsförråd, tvättstuga (trapp 27 C), cykel/barnvagnsrum och soprum med källsortering. På gården finns lekplats med gungor och sandlåda samt lusthus med grillplats.

Grannföreningen heter Kungssätrahöjden (Kungssätravägen 23 och 29). Föreningarna är hälftenägare i den samfällighet som bildats för hela tomtområdet med uppfartsväg, innergård och serviceledningar. I samarbetet ingår också gemensamma aktiviteter för att stärka samhörighet och minska underhållskostnaderna. Gemensamt disponeras en föreningslokal i 29A, som får användas för sammankomster och övernattningar.

Som bostadsrättsinnehavare behöver du också ett bostadsrättstillägg till din hemförsäkring. Detta ingår för samtliga lägenheter i föreningens fastighetsförsäkring genom TryggHansa.

Föreningens hemsida: www.brfhogsatrahojden.se
Antal lägenheter
59
Tv och bredband
Internet finns tillgängligt via ComHem, Telia och Bredbandsbolaget, det senaste via fibernät. Internet tecknas separat av lägenhetsinnehavaren.

Kabel-TV från Comhem ingår i avgiften (ca 10-12 kanaler enl. föreningens styrelse).
Parkering
Under hösten 2006 byggdes fler P-platser på föreningens mark och fr o m årsskiftet 2006-2007 disponerade föreningen tillsammans med grannföreningen över ca 70 P-platser varav 16 platser med el-uttag. 2012-09-01 har föreningarna delat upp p-platserna mellan sig och för närvarande har Brf Högsätrahöjden 34 platser varav 8 är med el. Platserna hyrs ut enligt separat kö-lista dessa är inte lägenhetsbundna. Platser utan el kostar fn 200 kr/mån och med el 350 kr/mån.
Renoveringar
- 2014 Fasadrenovering
- 2015 Hissrenovering
Ekonomi
Inga planerade avgiftsändringar (Kontrollerat med föreningens styrelse 2017-05-12).
Överlåtelseavgift
SEK 1,120
Pantsättningsavgift
SEK 448

Karta

Sätra - Skärholmen Skärholmen

Kungssätravägen 27 C, vån 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg