MEDCD97739EFD99481C99DD69790C78C0C7

Central 3:a med gavelläge!

Boka visning

Centrum, Ängelholm

Kristian II:s väg 16C

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,025 inkl värme, VA och TV samt internet via fiber
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea79 kvm
Våning4
Lägenhetsnummer13
Byggår68-71
Driftskostnad670 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,295,000

Ansvarig mäklare

Visningar

27
October | Tuesday
Kl 16:00 - 16:30
Onlinebokning via HusmanHagbergs hemsida!

Läser du denna info via Hemnet.se? Glöm då inte att klicka på "läs mer hos mäklaren" för fullständig info och för att kunna boka dig till visning!

Med ett högt och fritt gavelläge i huset ligger denna fina och rymliga 3:a. Här har man en av föreningens bästa utsikter med vida vyer över trädtopparna och Rönne Å slingrandes utanför grönskan. Fönster i tre väderstreck ger extra ljus mot andra likvärdiga lägenheter i föreningen som inte ligger vid en gavel. Balkong i österläge som vetter ut mot föreningens nyanlagda innergård. Gott om svängrum, fräscha ytskikt där bland annat badrummet är stamrenoverat 2018 och helkaklat och utrustat med golvvärme. Populär förening med god ekonomi och låga avgifter. Välkommen att boka din plats till visning via HusmanHagbergs hemsida.

Om området

Ängelholm är en vacker småstad vid kusten av Skälderviken. Centrum av staden har ett stort utbud av shopping och restauranger på gågatan, fin natur, kultur och nöje. Rönne Å slingar sig genom centrum vilket erbjuder fina promenadstigar, kanotpaddling eller varför inte en tur med båten Laxen längs ån under sommaren.

Kommunikation

Här har man nära till stationen med både buss- och tågförbindelser. Ängelholm/Helsingborg airport finns inom ca 10 min bilväg.

Bilder

Vi tänker på dig!

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
På det översta planet, och dessutom på gaveln, bor man mer ostört än andra delar av huset och det precis den känslan som infinner sig direkt när man sätter foten innan för dörren. Man möts av en öppen hall med klinkergolv och spännande "rundad" vägg med belysning. Här finns gott om plats för att placera garderober för den som önskar mer förvaringsalternativ. Mindre klädkammare vid ingången mot köket och en större in mot sovrumsavdelningen och badrummet.

Från hallen nås samtliga rum, till höger ligger kök och vardagsrum, det sistnämnda med det där extra gavelfönstret som sätter mer ljus till lägenheten. Ett stort och rymligt vardagsrum med plats för både matbord och soffa utan att det känns trångt. I vardagsrummet hittar vi även utgången till balkongen, som löper längs hela lägenhetens sydöstra sida. Balkongen vetter mot innergården och här sitter man lugnt och skönt och kan blicka ut över trädtopparna.

Köket är fräscht men har några år på nacken med vitvaror som successivt bytts ut genom åren. Köket är utrustat med en kombinerad kyl och frys -05, sk side-by-side, induktionshäll -16, kolfilterfläkt -19, inbyggnadsugn och mikro -05 samt integrerad diskmaskin -12. Många i huset har tagit ner delar av väggen mellan kök och vardagsrum för skapa en öppnare planlösningen. En spännande och värdehöjande renovering - men som givetvis måste godkännas av föreningen innan man utför detta.

Från entrén sett hittar vi de två sovrummen till vänster en bit in i hallen, de ligger efter varandra och är snarlika i storlek. Större skjutdörrsgarderob i ett av sovrummen. Här finns även badrummet som stod färdigt efter föreningens gemensamma stamrenovering fr 2018. Helkaklat och snyggt i neutrala färger som utrustats med duschväggar, vägghängd toalett, tvättställ med underskåp, vägghängt skåp samt golvvärme.
Antal rum
3 rum
Boarea
79 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4
Pris
SEK 1,295,000 utgångspris
Avgift
SEK 5,025 inkl värme, VA och TV samt internet via fiber
Driftskostnad
SEK 8,040 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,700
Försäkring
SEK 2,340
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.72464 %
Andel av årsavgiften
0.72464 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
68-71
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
Isolerglasfönster
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Källarförråd finns till lägenheten.
Förening
Namn
HSB brf Bryggeriet
Om föreningen
Byggår 1968-71. I avgiften ingår värme, vatten och TV via fiber ("Telia lagom") samt internetuppkoppling via fiber 100/100.

Föreningen har 171 bostadsrättslägenheter, 1 hyreslägenhet på 20 m², 1 mindre lokal, 23 carportar och 78 parkeringsplatser. Separat kösystem via föreningen. Parkeringsplats kostar 150 kr/ mån med en årlig höjning om 4 % per år. Carport kostar 250 kr/ mån med en årlig höjning om 4 % per år.

Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar.

Läs mer om föreningen på www.brfbryggeriet.se
Organisationsform
Bostadsförening
Parkering
Kösystem hanteras av HSB Helsingborg.
Renoveringar
2011 - Fönsterbyte
2011 - Fibernät, internet och tv från telia
2012 - Ny takbeklädnad, plåtarbete och tillläggsisoliering
2013 - Nya tryckstyrda ventilationsfläktar på alla taken
2014 - Termostater installerades på samtliga radiatorer
2015 - Sockelrenovering mot innergården på Bruksgatan 31 & 33
2016 - Nya energisnåla torkskåp har installerats i tvättstugorna
2016-2018 Stambyte med nya badrum.
2019-2020 Föreningen har under 2019 gjort en helt ny utemiljö mot baksidan av husen med miljöhus, fler parkeringar, grillplats och lekyta.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Övrigt
Kontaktperson på HSB Carolina Håkanson 042-199526
carolina.hakanson@hsbhbg.se

Karta

Centrum Ängelholm

Kristian II:s väg 16C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg