190
MED1F454509D5F140188042529DDB640B97

Såld!

Stuvsta Segersminne, Huddinge

Kräpplavägen 37B

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea158 kvm
Biarea32 kvm
Tomtarea808 kvm
Byggår1977
Driftskostnad2,115 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 6,430,000

Ansvarig mäklare

Välkomna till denna trivsamma familjevilla om totalyta på 190 kvm, beläget i ett lugnt och barnvänligt villakvarter. Mycket attraktivt och insynsskyddat läge, beläget på lugn och skyddad skafttomt (som sista hus). Villan är mycket välplanerad och har genomgående stora fönster vilket ger ett fint ljus och rymd. Planlösningen är flexibel med stora fina sällskapsutrymmen. Utgång till trädgården finns både från kök samt sovrum. Vardagsrum i vinkel med utgång till en stor och härlig balkong. Idag finns 4 sovrum med möjlighet att inreda ytterligare två. Allrum med en trevlig öppen spis, vilket förhöjer stämningen samt ger en extra tillskottsvärme under årets kalla månader. Garage i huset som går att inreda till boyta eller till en separat lägenhet med egen ingång. Insynsskyddad uppvuxen tomt med fint solläge med både morgon samt kvällssol.
Området är mycket populärt lugnt och familjevänligt med närhet till både city och härliga naturområden samt Långsjön. Kräpplavägen är ingen genomfartsväg, vilket gör området extra barnvänligt. Bra skolor, förskolor och Stuvsta IP med fotbollsplaner inom gångavstånd. På max 10 min promenerar ni till Stuvsta C med restauranger, butiker, bageri, vårdcentral, bank, bussar samt pendeltåg (som tar 12 minuter till T-centralen). En stor ICA butik finns i Stuvsta C samt finns Stora Coop vid Huddingevägen.
Villan är besiktigad och säljaren kommer teckna en försäkring mot dolda fel under en 10 års period.
Önskar ni bo i ett mycket attraktivt och barnvänligt villakvarter, nära fin natur med närhet till centrum och kommunikationer då ska ni inte missa denna fastighet. Välkomna!

Om området

Stuvsta Segersminne är ett naturskönt område med närhet till skog samt Långsjön, som utgör en gräns mellan Stockholm och Huddinge kommun. Det finns en anlagd promenadväg runt sjön med asfalt, grus och gångbroar, vilket ger perfekta promenadstråk för hundägare samt barnfamiljer. Långsjön erbjuder bad på sommartid och skridskoåkning vintertid, när isen bär. El-ljusspår med flera slingor finns i närliggande Älvsjöskogen. I Skeppsmyreparken, som är en av Huddinges mest anrika parker, finns aktivitetsmöjligheter för hela familjen. Lekplatser, fotbollsmål, boulebanor, utegym och basketplan är bara några av dem. Stuvsta är ett särskilt attraktivt område för pendlare med sin närhet till stationen. 1917 byggdes Stuvstas stationshus, som fortfarande finns kvar. Något år senare var det en av landets största stationer avseende passagerarantal. Området erbjuder flertal skolor, från lågstadienivå upp till gymnasienivå. I Stuvsta centrum finns vårdcentral, apoteket Kronans Droghandel, Pressboden, First Class fitness, frisörsalong, konditori, inredningsbutik, Daisy's, pizzerior, sushirestaurang, blomsterhandel, Ica, och ett antal andra butiker. Stuvsta centrum, som det ser ut idag, byggdes 1985-87.

Kommunikation

Pendeltåget som går mellan Märsta och Södertälje. Buss 703, 705, 710 till Solgård, Sörskogen, Fruängen och Skärholmen. Nattbussarna 792 mellan Skärholmen och Balingsnäs samt buss 971 till Källbrink och Huddinge C stannar också i Stuvsta.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Entréplan
HALL Välkomnade stor hall med klinkergolv. Trappa upp till övre plan.
ALLRUM Stort härligt rum i vinkel. Rummet går lätt att dela av och få ytterligare ett sovrum samt ett mindre allrum. Öppen spis förhöjer stämningen samt ger ett extra värmetillskott under de kalla månaderna. Slipat furugolv.
SOVRUM Om 7 kvm, beläget mot framsidan. Rummet passar bra som ett barnrum eller kontor. Heltäckande matta.
WC Utrustad med WC och handfat.
BADRUM/TVÄTTSTUGA Rymligt med både bastu och dusch. Bra förvaringsutrymme, skåpinredning i vitt. Utrustad med tvättho, tvättmaskin, torkskåp samt varmvattenberedare. Ingång till garage.
Garaget Här finns möjlighet att inreda mer bostadsyta alternativt inreda till en mindre lägenhet/kontor eller generationsboende.
Övre plan
VARDAGSRUM Om hela 32 kvm. Här flödar ljuset in! Rum i vinkel med stora fönsterpartier vilket ger ett fint ljus och ger en extra rymlig känsla. Här ryms både en stor soffgrupp samt ett stort matbord. Möjlighet finns att öppna upp mot köket och få en öppen planlösning. Utgång till en underbar terrass med eftermiddag/kvällssol. Parkettgolv.
KÖK Trevligt familjekök med gott om förvaringsutrymmen, skåpinredning med furuluckor. Utrustat med kyl, frys, spis, fläkt samt diskmaskin. Utgång till altan och den insynsskyddade baksidan. Laminatgolv.
BADRUM Helkaklat med våtrumsmatta. Badrummet är utrustat med badkar, bidé, WC, fönster, kommod med handfat samt skåp för förvaring.
SOVRUM Om 14,5 kvm, beläget mot baksidan. Rum med plats för en dubbelsäng. Bara förvaring i inbyggda garderober. Utgång till altan och den insynsskyddade baksidan. Parkettgolv.
SOVRUM Om 13 Kvm, beläget mot framsidan. Här ryms både en dubbelsäng samt en arbetsplats. Två inbyggda garderober.
SOVRUM Om 7,5 kvm, beläget mot framsidan. Rummet passar bra som barnrum eller kontor. Heltäckande matta.
Antal rum
6 rum varav 4-6 sovrum
Boarea
158 kvm
Areakälla
Enligt uppmätning
Biarea
32 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla med souterrängvåning
Byggnadsår
1977
Uppvärmning
El Radiatorer samt luftvärmepump.
Ventilation
Mekanisk frånluft.
Energideklaration
Utförd
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
125 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundmur
Souterräng
Stomme
Trä
fasad
Tegel och träpanel
Fönster
2-glas
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Hornugglan 20
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 25,376 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 2,389
Uppvärmning
SEK 15,686
Renhållning
SEK 2,820
Försäkring
SEK 4,481
Beräknat antal personer
1
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 5,018,000
Byggnadsvärde
SEK 2,607,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 1,478,000
Tomt
Areal
808 kvm
Tomtbeskrivning
Uppvuxen insynsskyddad trädgård med trädäck samt gräsmatta.
Uteplats
Trädäckad altan på baksidan. Stor terrass med utgång från vardagsrummet.
Parkering
Uppställningsplats för bil och båt. Gott om utrymme för fler uppställningsplatser.
Planbestämmelser
Ändring Av Dp Stadsplan Tomtindelning
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Samfällighet: Huddinge Hornugglan S:1

Karta

Stuvsta Segersminne Huddinge

Kräpplavägen 37B

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg