230
MED0D0624C420ED47268026C6AFB1BEF6F0

Fin och trivsam bostad med tillgång till uteplats i privat läge!Kransvägen 166 Trandared, BORÅS

Trandared, BORÅS

Kransvägen 166


PRIS (utgångspris)850 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

44 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

133

MÅNADSAVGIFT

2 442 kr

BYGGÅR

1968

PRIS

850 000 kr utgångspris

Fin och trivsam bostad med tillgång till uteplats i privat läge!

Välkommen till en fin och välplanerad etta med tillgång till uteplats. Bostaden om 44 kvadrat är mycket trivsam och ljus med en öppen och luftig yta mellan kök och vardagsrum, ändå tydligt uppdelad i olika rum. Nuvarande ägare har satt upp en vägg i vardagsrummet och skapat en mysig, privat sovalkov. Perfekt för en 120 cm bred säng.

Badrummet är helkaklat, köket är uppdaterat med nya vitvaror och du har bra förvaringsmöjligheter från klädkammare och skjutdörrsgarderob. Dessutom tillgång till en stor stensatt uteplats. Skönt privat läge utan något hus mitt emot och sol som sällskap från morgon till eftermiddag.

Här bor du lugnt och bekvämt i ett mycket trevligt område i en omtyckt förening, med en härlig innergård och flera gemensamhetsanläggningar som boulebana, basketplan, lekplats och grillstuga. Föreningen ligger i framkant med solceller på taket, digitala bokningssystem och kostnadsfritt gym för sina medlemmar. Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Möjlighet att hyra parkeringsplats.

På Trandared har du närhet till det mesta, Kransmossens friluftsområde runt hörnet, närbutik med postservice, bageri, samt buss med täta förbindelser till stadskärnan.

Detta är en kommande försäljning. Kontakta oss gärna redan idag så hör vi av oss inför kommande förhandsvisningar. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan här på vår hemsida eller genom att ta kontakt med Carina Röjland-Lindberg 070-1518070 eller via mejl: carina.rojland@husmanhagberg.se

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Bilder

MED0D0624C420ED47268026C6AFB1BEF6F0
MEDAB462DCDD2BA40D7876A4B6A85C1B1AF
MED4D4D714397A249C986F9F6C5466A7ACC
MED5DC3F38D54EE4D0FAD49061402F9A633
MEDB4F335EBFACE4450B1A842A7936D4F9C

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

44 kvm

LÄGENHETSNUMMER

133

VÅNING

1 av 3

MÅNADSAVGIFT

2 442 kr

BYGGÅR

1968

PRIS

850 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

Ljus och välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor samt plats för hallmöbel. Klädkammare ger bra dold förvaring. På golvet ligger mörkt träliknande laminat som är genomgående för bostaden, väggarna är klädda med ljus tapet.

Vidare in öppnar bostaden upp sig, det är ljust och trivsamt med stora fönsterpartier. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, praktiskt avskild med en trevlig köksö. I taket ovanför köksön sitter infällda spotlights. Bra förvaring bakom vita släta skåp och luckor med detaljer i rostfritt stål. Vitt kakel ovanför arbetsbänken, belysning under överskåpen. Köket är utrustat med spis med häll (2022), köksfläkt, diskmaskin (2022) samt kylskåp och frys (frys från 2021). Vita väggar tillsammans med en mönstrad fondvägg. Plats för matbord intill köksfönstret.

Vardagsrummet inrymmer soffgrupp och tv-möbel. Härifrån har ni tillgång till härlig stensatt uteplats i söderläge med sol som sällskap från morgon till kväll. Inget hus på nära håll, med en grön häck precis utanför, så insynen är lika med noll. En riktigt skön plats att trivas på, fram med loungegrupp, solstolar, växter och grill.

Sovalkoven är avskild och privat med plats för en 120 cm bred säng och tillhörande sängbord. Bra förvaring från en skjutdörrsgarderob.

Badrummet är helkaklat med svart klinker på golvet och vita kaklade väggar. Här finns WC, handfat med underskåp, spegel samt dusch.

Om området

Trandared är ett område som har det mesta. Det finns butiker, caféer, frisörer, pizzerior och livsmedelsaffär. Dessutom är det nära till skolor samt sjuk- och tandvård.

Närheten till Kransmossen ger goda möjligheter till träning av alla dess slag. Där finns det fottbollsplaner, motionsspår, bouleplaner, hinderbana och flera grillplatser.

Det finns dessutom goda bussförbindelser för att enkelt ta sig till centrum.

I Trandared bor många i flerbostadshus och villor byggda på 1950- och 1960-talet.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,3765 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,3765 %

ÖVRIGT

Rymligt förråd tillhör lägenheten.

Ekonomi

EL

4 752 kr

FÖRSÄKRING

1 200 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

5 952 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Kostnaden är individuell och visar vad nuvarande ägare haft för driftskostnader ett år bakåt. Föreningen har tecknat avtal om gemensamt el-abonnemang. Elförbrukningen betalas tillsammans med månadsavgiften.

Summan kommer att ändras beroende på antal boende och användning.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

87 695 kr Beräknat på årsredovisning från 2022.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus utan hiss

BYGGNADSÅR

1968

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-05-16

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

81 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Hsb Brf Brotorp i Borås

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

OM FÖRENINGEN

Föreningen bildades 1972 och fastigheterna Guldhornet 2 och Guldhornet 4 byggdes 1968. Bostadsrättsföreningen Brotorp består av 151 lägenheter, 2 lokaler, garageplatser samt p-platser som är fördelade på fyra bostadshus.

Husen är placerade i en rektangel som innesluter en härlig innergård i mitten. Närhet till Kransmossens motionsanläggning som har fina motionsspår och en härlig natur. Ett mycket barnvänligt och välskött område! Varje sensommar så anordnas det gårdsfest för de boende med hoppborgar och roligheter för barnen som avslutas med en gemensam middag på fotbollsplanen för alla boende i Brf Brotorp.

Avgifter:
Inklusive värme, v/a, digital-TV, bredband.
Styrelsen har tecknat avtal om gemensamt el-abonnemang för hela föreningen. Varje lägenhet har sin egen elmätare. Du ska alltså inte teckna eget el-abonnemang eller välja egen elleverantör. Elförbrukningen betalas tillsammans med månadsavgiften.

TV och bredband:
Bredband och digital-TV ingår i avgiften. Föreningen är ansluten till fiber via Telia. I abonnemanget, som föreningen betalar för, så ingår TV paketet Lagom, 100 MB bredband och bredbandstelefoni. Önskar man fler kanaler eller snabbare bredband kan man teckna eget tilläggsavtal med Telia.

Router, Tv-box och fjärrkontroll hör till lägenheten och ska lämnas kvar vid försäljning.

Parkering:
Det finns totalt 203 st parkeringar för föreningens medlemmar att hyra.
Varmgarage: 19 st
Kallgarage: 38 st med tillhörande förråd
P-platser: 128 st
Gästparkeringar: 18 st

Gemensamma utrymmen:
Väldigt trivsam förening med goda gemensamhetsmöjligheter. På innergården finns det två lekplatser och en boulebana. Asfalterad fotbollsplan, som även användas för att spela basket eller tennis på. Två grillplatser, där det finns ett litet rött lusthus vid en av grillplatserna, som rymmer sex till åtta personer. Vid den andra finns en uteplats med överbyggt tak, där femton till tjugo personer kan sitta. Övernattningslägenhet finns för medlemmarna att hyra. Föreningen har köpt in en hjärtstartare som placerats på föreningens innergård. Bastu finns för föreningens medlemmar. Föreningen har till och med biltvätt med spolplatta, med tillgång till kallvatten för spolning, tappställe för varmvatten, högtrycksspolning och dammsugare. Cykelrum och barnvagnsrum. Snickeri. Gym. Gästlägenhet. Föreningslokal. Tvättstugor (belägna i nr 170, 178, 192, 194).

Användandet av gästlägenheten (150 kr/natt) och biltvätten (20 kr/tillfälle) har en avgift, övriga delar är gratis.

Via det digitala bokningssystemet kan du enkelt boka in dig, och det går även att boka dig via app-funktionen.

Utförda renoveringar:
Byte av vattenkranar i kök och handdukstorkar.
Byte av balkongdörrar till lägenheter i nedre plan.
Renoveringar av balkonger. Utökade gästparkeringar.
Förnyelse av utomhusmiljö.
Renovering av hobby- samt verkstadslokal.
Tak och utvändiga plåtarbeten, tak över entréer har byggts, fasaderna har renoverats samt tilläggsisolerats, byte till isolerade 2-glasfönster.
2006/2007: Inglasning av balkongerna.
2009: Föreningen har tecknat elavtal för sina medlemmar, genom IMD El.
2014/2015: Relining.
2017: Nya lägenhetsdörrar och källardörrar ink nytt låssystem.
2017: Nytt passer och bokningssystem via app.
2017: Telia fiber indragen.
2018: Ny led belysning i trapphus, entréer källare och gårdsbelysning
2018: Två nya cykelgarage
2018: Ny bastu och dusch
2018: Nytt kameraövervakningssystem i källarutrymmen.
2018/19: Nya lekplatser på innergården.
2019: Nytt gym byggdes med helt ny utrustning.
2020: Nytt kallgarage med tillhörande förråd samt p-däck byggdes.
2020: Under sommaren installerades solceller på några av föreningens tak. Solcellerna producerar el som går till föreningens gemensamma el-abonnemang och nyttjas till både hushålls el och fastighets el. Den årliga sol-el produktionen uppgår till ca 1/3 av föreningens totala el förbrukning.
2021: Laddstolpar installerades både i kallgarage samt vid långhuset.

Förvaltare:
HSB

Hemsida:
Föreningen har en hemsida www.brfbrotorp.se

Försäkringar:
Bostadsrättstillägg betalas kollektivt av föreningen.

Karta

Borås Trandared

Kransvägen 166

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg