230
MEDFDC0A56ABA9440228C984F9A77AD5FED

HÖGST UPP I HUSET I SKULDFRI FÖRENINGKolmårdsvägen 11 Käppala, LIDINGÖ

Käppala, LIDINGÖ

Kolmårdsvägen 11


PRIS (utgångspris)2 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

68 kvm

VÅNING

3

LÄGENHETSNUMMER

H233

MÅNADSAVGIFT

2 585 kr

BYGGÅR

1952

PRIS

2 995 000 kr utgångspris

HÖGST UPP I HUSET I SKULDFRI FÖRENING

Välkommen till denna luftiga och rymliga 2-rumslägenhet högst upp i huset, omgivet av en fridfull miljö i ett insynskyddat läge. Här njuter du av generöst ljusinsläpp från två väderstreck och en möblerbar balkong med eftermiddags- och kvällssol. Denna lägenhet ligger i populära skuldfria Brf Holaveden som har solid ekonomi, låg avgift och bredband inkluderat. Här öppnas dörrarna till en välkomnande hall, där du genast får en känsla av rymd och ljus. I den inre hallen finns platsbyggd förvaring. Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med köksö, plats för stort matbord och soffgrupp. Köket erbjuder gott om förvaringsutrymme och arbetsyta. Sovrummet är luftigt och kommer med inbyggda garderober och platsbyggd kontorsdel. Badrummet är helkaklat och förses med naturligt ljus genom ett fönster. Här bor du i en rofylld och grönskande omgivning med naturen som din granne. Lägenheten disponerar två källarförråd. Tillträde enligt överenskommelse.

Lägenheten går att nyttja som en 3-rumslägenhet med två sovrum, se alternativ planritning.

Käppala är ett populärt område med både flerfamiljshus och villor, omgivet av skog och vatten. Här finns en välsorterad mataffär inom bekvämt promenadavstånd. Lidingöbanan tar dig snabbt till Ropsten och Gåshaga brygga, där du kan ta båten till Stockholms skärgård och city. I närheten finns flera promenad- och löparspår, Kottlasjön med bad samt Långängens naturreservat med en mysig restaurang. En idealisk plats för ett aktivt och naturnära liv.

Kontakta ansvarig mäklare, Wilhelm Ericsson, vid frågor om bostaden. Missa inte chansen att komma och titta på denna bostad, skriv upp visningstiden i kalendern och kom förbi för att titta. Välkommen!

Ansvarig mäklare

Wilhelm Ericsson

Wilhelm Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare / Företagsekonom

Företagsekonom

sven

Bilder

MEDFDC0A56ABA9440228C984F9A77AD5FED
MEDDB8BFFF0BAA54AE9953BA1A2E8AC28A1
MEDEE294E54B223477B8285B00E16D5CFF8
MED615AE0E7CBC44AD2A2F85F1E925748E5
MED57941068D891433787556E9DD3B662D8

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

68 kvm

LÄGENHETSNUMMER

H233

VÅNING

3 av 3

MÅNADSAVGIFT

2 585 kr

BYGGÅR

1952

PRIS

2 995 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

HALL

Inbjudande hall med utrymme för avhängning av ytterkläder välkomnar dig till detta hem.

KÖK

Det funktionella köket med en öppen planlösning till vardagsrummet är hjärtat i hemmet, perfekt för sociala stunder och samvaro med vänner och familj. Här finns gott om förvaringsutrymme och en stor köksö.

VARDAGSRUM

I vardagsrummet finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och ett stort matbord, perfekt för avkoppling och gemensamma måltider. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med avskildhet och fin utsikt över det grönskande området.

SOVRUM

Sovrummet rymmer en dubbelsäng och är utrustat med inbyggda garderober som gör förvaringen bekväm och organiserad. Dessutom finns platsbyggd kontorsdel.

BADRUM

Det helkaklade badrummet är utrustat med golvvärme, badkar, toalett och handfat med ett praktiskt spegelskåp. Naturligt ljus genom fönster.

BALKONG

Balkongen erbjuder en avkopplande utomhusyta med en privat och skyddad atmosfär. Här kan du njuta av lugn och avskildhet med en fin utsikt och med eftermiddags- och kvällssol.

Om området

Lidingö är som namnet antyder en kommun belägen på en ö vars slogan är hälsans ö. Med sitt unika läge nära skärgården och innerstan är det en unik plats att bo på.

Lidingö sägs varit bebodd redan på 600-talet men nyttjades i större utsträckning främst som en tillflyktsort för semesterfirande och började på allvar bebyggas 1925 när första bron stod klar med vackra ståtliga villor ofta med Gathe som arkitekt. På 40-talet började många flerbostadshus komma upp med spridning på ön och efter det har Lidingö bara fortsatt att exploaterats och vi ser idag en varierad bebyggelse där varje område har sin karaktär och bidrar till en fin helhet. Målsättningen har dock alltid varit att bevaka och värna om grönområden och friluftsliv. Tack vare detta kan vi fortfarande njuta av fantastiska naturreservat med exotisk växtlighet, vackra promenadstråk, utegym och fina badplatser. Idag finns närmare 48.000 antal invånare där var 8:e invånare av 10 skattar sin hälsa som bra eller mycket bra.

Ön är vitt känd vilket inte är så konstigt då världens största terränglopp Lidingöloppet utkämpas här varje år, kulturprofiler som Monica Zetterlund, Raoul Wallenberg, Hasse och Tage och nobelpristagaren Gustaf Dalén med sitt företag AGA har kopplingar härifrån.

Idrotten har en central plats för lidingöborna och här finns de flesta sporterna att utöva. På Lidingövallen intill Kyrkviken samlas en ny tillbyggd tennishall, nya fotbollsplaner och en friidrottsplats under uppbyggnad. Utöver två golfbanor, en skidbacke planeras det för en ny fin simhall. Bosön som samlar många av våra landslag för träning och utbildning finns även på Norra ön.

Här finns många moderna och populära för- och grundskolor samt Gymnasium, flertalet matbutiker, ett centrum med stort utbud som också är under förvandling kommande år, mindre torg med närservice samt goda kommunikationer med lidingöbanan som tar dig till Ropsten och goda bussförbindelser. Möjlighet finns dessutom vattenvägen över till Storholmen som tillhör Lidingö, Nacka, Nybrokajen och ut i skärgården via hållplatser i bl a Gåshaga samt Dalénum.

Utbudet av restauranger, vackra brunchställen och trendiga bagerier/caféer är goda och utspridda över ön. Det finns även flera kursgårdar, flertalet båtklubbar och historiska hotell Foresta med gästande celebriteter som the Beatles och Rolling Stones.

Norra Länken stod klar för några år sedan vilket ger en smidig access till innerstan samt E4:an och det sker även stora satsningar på andra sidan Lidingöbron med Norra Djurgårdsstaden samt Värthamnen, vilket kommer öka dragningskraften än mer till denna del av Stockholm.

Välkommen till Lidingö!

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Högst upp i huset

ANDEL I FÖRENINGEN

1,8131 %

REPARATIONSFOND

4 501 kr

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

0 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

1952

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Självdrag

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2020-01-30

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

125 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Holaveden

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

54

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

7

DELAT ÄGANDE

Ja

FÖRSÄKRING

Bostadsrättstilläggsförsäkringen för medlemmarna ingår i föreningens försäkring.

OM FÖRENINGEN

Brf Holaveden bildades på 50-talet och upplåter 54 lägenheter och 7 lokaler på adresserna Kolmårdsvägen 3-17.

Skuldfri förening med drygt 4 miljoner i kassan (se årsredovisning 2022). Föreningen har beslutat att höja avgiften med 10% från årsskiftet 2023/34 (kontrollerat oktober 2023).

I källaren (i hus 1, Kolmårdsvägen 3-7) finns tvättstuga med tre tvättmaskiner, torktumlare och grovtvätt. I källaren finns även cykelrum samt en nyrenoverad bastu och dusch. Trädgård runt husen.

TV OCH BREDBAND

Tv och bredband via Com Hem

PARKERING

Föreningen upplåter 27 p-platser (220 kr/mån) samt 7 garageplatser (550 kr/mån). Det är separat kö, till p-platserna är det 10 medlemmar i kö och till garage är det 15 medlemmar i kö (kontrollerat oktober 2023).

Fyra stycken av platserna har laddstolpe för elbil.

RENOVERINGAR

2022: Fönster
2002: Stamrenovering med tekniken relining
2001: Portar
1999: Ny fjärrvärmeanläggning, låssystem
1998: Fasad
1997: Tak
1991: Elstigare
1990: Balkonger

Föreningen planerar inga större underhåll/renoveringar (kontrollerat oktober 2023).

Karta

Lidingö Käppala

Kolmårdsvägen 11

Boendekalkyl

Wilhelm Ericsson

Wilhelm Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare / Företagsekonom

Företagsekonom

sven

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg