190
MED179AC2D1AFBA4A98A58E4448AD821057

Stort familjehus med dubbla uteplatser, inbäddat i grönska!

Kommande®

Knivsta

Fakta

Boarea120 kvm
Tomtarea2,449 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen hem! Nu finns äntligen chans att förvärva hus byggt 1963, som varit i samma familjs ägo sedan dess. Här erbjuds du ett fint enplanshus med källare, beläget i ett lugnt och grönskande område omgärdat av skog. Utöver bostadshuset finns även ett isolerat gästhus på tomten, perfekt för när släkten kommer på besök. Bostaden fördelar sig på välplanerade ytor med stort kök med god förvaring, generös arbetsyta och en naturlig plats för matbordet. Sällskapsytorna fortsätter sedan i det trevliga vardagsrummet med utsikt över tomten. Vidare erbjuds två sovrum med varsin walk in closet och ena med en underbar eldstad för kyligare kvällar. Helkaklat badrum med badkar. Tvättstuga och grovéntre finns i källaren, samt även förråd och garage med ytterligare parkeringsmöjlighet på uppfarten. Utöver bostaden erbjuds också sällskapsytor för lugna stunder med familjen på hela två uteplatser. Här kan du flytta dig med solen och starta med en frukost och sedan avsluta dagen med nygrillat i kvällssolen. Gräsmattan ger också gott om plats för barns lek.

Huset är beläget ca 20 minuter från centrala Knivsta där du finner god service som flera livsmedelsbutiker, gym, systembolag, vårdcentral, frisör, apotek samt flera skolor och förskolor. Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Missa inte denna chans, kanske dröjer det 60 år annars till nästa!

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg