190

Håkanstorp, MALMÖ

Klubbegatan 8D

Fakta

TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt

Om området

Håkanstorp uppstod som förstad 1905, långt utanför stadens dåtida gräns. Därefter har bebyggelse tillkommit under olika epoker: egnahemshus på 1920-talet, villor på 1960-talet, radhus på 1980-talet, samt flerfamiljshus på 1960-talet och 1990-talet. Fortfarande finns rester bevarade av ett litet, tätt bebyggt förstadsområde från tidigt 1900-tal. I kvarteren kring Danska vägen har en del av det reglerade egnahemsområdet från 1920-talet behållit sin ursprungliga karaktär.

Kommunikation

Området Håkanstorp ligger på bekvämt cykelavstånd till centrum och via sallerupsvägen tar du dig enkelt ut till motorvägen vilket gör det till ett perfekt område för den som pendlar eller bara vill bo på ett lugnt område men inte för långt bort från staden.

Närservice

I området finns Karlshögsskolan (F-3). I närheten finns bland annat också Rönnenskolan (6-9) och Bulltoftaskolan (F-6).
Busshållplats, restauranger och flera matbutiker finns nära inpå men även närhet till trygga förskolor.

Viktiga dokument & länkar

Social Video
Kommande

Bilder

Fakta

Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnad

Karta

Håkanstorp MALMÖ

Klubbegatan 8D

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg