190
MED86385A3DA9944ED5AA8134BD75D8CB61

Rymlig villa på omtyckt område!Klostervägen 2 Bureå, Bureå

Kommande®

Bureå, Bureå

Klostervägen 2


0

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

145 kvm

BIAREA

53 kvm

TOMTAREA

913 kvm

BYGGÅR

1979

DRIFTSKOSTNAD

1 499 kr/månad

Rymlig villa på omtyckt område!

Letar ni en bostad som erbjuder er mängder av utrymme och många sovrum så kan den här rymliga och hemtrevliga bostaden vara precis rätt för er!

Varmt välkommen till Klostervägen 2 och denna trevliga villa disponerad på två plan med härlig natur runt omkring den familjevänliga tomten.
Här kliver ni in en charmig och ljus bostad med en trivsam planlösning och härliga sociala ytor. Bostaden har genomgått en del renoveringar de senaste åren med bland annat en helt ny carport där två bilar ryms utan problem. Dessutom har en härlig inglasning byggts där ni kan sitta och njuta av härliga middagar tillsammans med vänner och familj.

Ni kliver in i en trevlig och väl tilltagen hall med gott om utrymme för avhängning av ytterkläder och direkt till höger om hallen ligger bostadens rymliga kök.
Här finner ni ett väl tilltaget utrymme med goda ytor för matlagning och plats för större matbord invid fönsterpartier i norrläge.

Rakt fram från hallen finner ni ett rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från både söder och väst vilket absolut dränker utrymmet i ett fantastiskt ljus! Här rymmer ni utan problem både en större soffgrupp med tillhörande soffbord samt tv-möbel samtidigt som man även kan inreda med ett stort matsalsbord om behov finns för en mer formell matplats. Från vardagsrummet når ni dessutom bostadens härliga bakgård med både altan under tak samt en stor och härlig inglasad altan som möjliggör utevistelse även när vädret inte är gynnsamt.

Tar ni istället till vänster om hallen finner ni två sovrum, varav det ena är väl tilltaget i storlek och leder er ut till den inglasade altanen där ni i lugn och ro kan njuta av ert morgonkaffe. Båda sovrummen är också utrustade med garderober, optimalt för klädförvaring. Sovrummen erbjuder dessutom mängder med ljusinsläpp via fönsterpartier i söderläge, vilket bidrar till ljusa och trevliga utrymmen att vistas i.

Vidare finner ni bostadens första av två badrum, utrustat med dusch, WC samt kommod och flertalet skåpar för småförvaring. Här har ni dessutom lyxen av både golvvärme och en handdukstork. Vägg i vägg med badrummet ligger tvättstugan som erbjuder er gott om plats för klädvård.
I ekonomidelen finns än mer utrymme för förvaring i all form. Här är en smakfull garderobsdel men snygga skjutdörrar installerad samtidigt som ni har flertalet förrådsutrymmen till ert förfogande. Här finns också utgången till garaget.

På övervåningen finner ni ett stort sovrum som med sin generösa yta kan delas upp i två separata rum. Här kan ni möblera med en större säng samt annat önskvärt möblemang. Här finns gott om utrymme för klädförvaring i både garderober i sovrummet samt ett förrådsutrymme som ligger i nära anslutning till sovrummet. Här finner ni också ett större allrum som man med fördel kan förvandla till ytterligare ett sovrum om behov av det skulle finnas. Detta innebär att man med enkla medel kan skapa tre sovrum på ovanvåningen samtidigt som de andra två på nedre plan kan erbjuda er hela fem separata sovrum. Annars kan man nyttja detta väl tilltagna allrum som en plats där barnen eller ungdomarna kan husera med sina vänner utom hörhåll från den övriga familjen. Utöver detta finns här också ett WC utrustat med kommod och tillhörande spegel ovanför.

På tomten hittar ni en bastu samt ett förråd. Utöver detta finns här den härliga inglasade altanen med infravärme vilket möjliggör härliga middagar ute från tidig vår till sen höst.
Tomten är grön och lummig och näst intill helt fri från insyn i och med sin fantastiska placering. I och med att bostaden ligger sist på kvarteret är det minimalt med trafik förbi och barnen kan leka tryggt på tomten. Här finns också en mindre skogsdunge precis invid tomten där barnen kan leka fritt.
Här bor ni i ett lugnt och gemytligt område med närhet till livsmedelsbutik, grönområden, skola, dagis, apotek och badhus.

Detta är kommande försäljning.
Anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan.
-Ser fram emot att höra från dig!

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

145 kvm

BIAREA

53 kvm

TOMTAREA

913 kvm

BYGGÅR

1979

DRIFTSKOSTNAD

1 499 kr/månad

Rumsbeskrivning

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

HALL

Rymlig och ljus hall med gott om utrymme för förvaring av ytterkläder. Golvet är försett med ett ljust klickgolv och väggarna är delvis tapetserade i en dov kulör och delvis med en ljus boasering. Sidofönster intill entrédörr samt ett mindre fönster vid sidan av dörren som ger ett behagligt ljusinsläpp. Från hallen når vi till övreplan.

KÖK

Köket erbjuder gott om förvaring i träfärgade luckor med över- och underskåp. Kakel i jordnära ton ovan arbetsbänk. Här ligger samma enhetliga golv som i entrén och väggarna är ljust tapetserade. Maskinell inredning består av spis, fläkt, diskmaskin, mikrovågsugn samt kyl och frys.

VARDAGSRUM

Väl tilltaget vardagsrum med ljusinsläpp från två olika väderstreck samt med utgång till en av bostadens fina altaner. Utrymme för stor soffgrupp och tillhörande tv-rumsmöbler. Här är väggarna tapetserade i en ljus kulör och med ett mörkare parkettgolv. Här sitter en luftvärmepump intill altandörr.

SOVRUM 1

Generöst sovrum med utrymme för fullstor säng och tillhörande sovrumsmöbler. På golv ligger en ljus matta och väggarna går i en mönstrad blommig ljus tapet. Här finns gott om utrymme i det inbygga garderoberna, även dessa är tapetserade i den fina tapeten. Fönster och dörr ut mot den inglasade altanen.

SOVRUM 2

Entréplanets 2:a sovrum är mindre till ytan och passar ypperligt som hemmakontor, barnrum eller varför inte en härlig walk-in-closet. Här ligger en ljus matta på golv och väggarna är tapetserade i en mönstrad jordnära kulör. Ett fönster.

BADRUM

Badrum renoverat 2000 med kakel och klinker. Här har vi ett fint stort duschutrymme och stor kommod med underskåp för optimal förvaring. Här erbjuds även spegelskåp ovan kommod, handukstork och dessutom vägghängda skåp. Ett fönster som är med insynskydd. Golvvärme.

TVÄTTSTUGA

Tvättstugan är belägen på entréplan med tvättmaskin och gott om utrymme för att hänga tvätt samt försedd med en praktisk arbetsbänk i plåt och med en ho. Våtrumsmatta på golv och vägg i ljus kulör och ett fönster. Från tvättstugan når vi till ytterliggare fina utrymmen/ förråd och garaget.

FÖRRÅD

Bostaden har gott om förrådsmöjligheter då utrymmet mellan bostadsytan och garage erbjuder vägghängda hyllor och garderober med skjutdörrar. Samt även två ytterligare förråd. Kakel på golv och tapetserade väggar.

ALLRUM

På övreplan har vi ett fin allrum med möjlighet att inreda efter behov. Här ligger det ett just trägolv och väggarna är tapetserade i en ljus kulör. Fint ljusinsläpp genom fönster och balkongdörr. Mindre förråd finns även beläget i anslutning till detta allrum.

SOVRUM3

Väl tilltaget sovrum med ljust golv och tapetserade väggar. Tre inbyggda garderober för praktisk förvaring längs en vägg.

WC

Wc med våtrumsmatta och tapet i en ljus kulör. Inredning består av wc, kommod med förvaring under samt spegel.

Om området

Bostaden ligger på en insynsskyddad tomt och med direkt närhet till skola och affär. Hörntomt med trivsam trädgård.

Bureå är en trivsam ort med ca 2500 invånare. Här hittar man både villakvarter och idylliska hästgårdar. Här kan man uppleva vacker natur, Bureälven, havsbad och ortens båthamn. På torget i Bureå, som byggdes 2015, finner man Friskvårdskompaniet, Coop, restaurang/pizzeria, café, butiker, post, apotek, bensinmack och Bureå busstation. Vårdcentral och tandläkare finns i närheten av centrum. Orten har ett flertal förskolor samt skola åk f-9. I Bureå finns många fina vandringsleder, Bureberget erbjuder markerade vandringsstigar och rastplatser med eldstäder. Efter Linnéstigen passerar man fiskesjöar och skyddade grillplatser. Även Bureälven erbjuder fina fiske och naturupplevelser. Bureå Badhus, havsbadet Danielsson och Tallbacka idrottsplats/ishockeyrink är andra populära besöksmål. Till Skellefteås flygplats är det ca 6 km.

Ekonomi

VA

4 416 kr

UPPVÄRMNING

12 516 kr

RENHÅLLNING

1 050 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

17 982 kr / år

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

7 342 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är baserade på säljarens nuvarande kostnader.
Kostnaden för uppvärmningen avser även hushållsel.

2023: El: 17 884 kWh. Total kostnad: 13 573 kr
2022: El: 16 022 kWh. Total kostnad: 6 038 kr ( lägre pga Elpriskompensation)
2021: El: 14 977 kWh. Total kostnad: 17 937 kr

Renhållningen är baserad på fritidshus i prissimulering av kommunen.

Vattenförbrukningen är beräknad årsförbrukning för 1 person enligt prissimulering av kommunen.

Det finns fiber indraget.
Säkringen är 16A.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1½-plansvilla

BYGGNADSÅR

1979

UPPVÄRMNING

Direkt El + kamin

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2024-02-12

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA

93 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

130 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

FASAD

Trä

TAK

Tegel

FASTIGHETSBETECKNING

Bureå 6:96

ÖVRIGA BYGGNADER

Inglasning med infravärme
Carport
Bastu
Vedbod
Samtliga ytskikt från 90-tal.

ÖVRIGT

Eldstad Senast sotad 2023-06-12.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

979 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

810 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

560 000 kr

Tomt

AREAL

913 kvm

TOMTTYP

Hörntomt med trädgårdstomt

UTEPLATS

Inglasning och altandäck.

PARKERING

Carport

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan (1976-05-13)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Viktiga dokument & länkar

HH Bra att veta om budgivning
HH Flyttstädning fastighet Vitec
HH Undersökningsplikt/felansvar villa
HH viktig information VILLA
Kommande

Karta

Skellefteå Bureå

Klostervägen 2

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg