230
MEDC15CFA464AAF42BC8F31F07DB3298C5A

Bureå, Bureå

Klostervägen 2


PRIS (utgångspris)1 795 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

145 kvm

BIAREA

53 kvm

TOMTAREA

913 kvm

BYGGÅR

1979

DRIFTSKOSTNAD

1 499 kr/månad

PRIS

1 795 000 kr utgångspris

Rymlig villa på omtyckt område!

Letar ni en bostad som erbjuder er mängder av utrymme och många sovrum så kan den här rymliga och hemtrevliga bostaden vara precis rätt för er!

Varmt välkommen till Klostervägen 2 och denna trevliga villa disponerad på två plan med härlig natur runt omkring den familjevänliga tomten.
Här kliver ni in en charmig och ljus bostad med en trivsam planlösning och härliga sociala ytor. Bostaden har genomgått en del renoveringar de senaste åren med bland annat en helt ny carport där två bilar ryms utan problem. Dessutom har en härlig inglasning byggts där ni kan sitta och njuta av härliga middagar tillsammans med vänner och familj.

Ni kliver in i en trevlig och väl tilltagen hall med gott om utrymme för avhängning av ytterkläder och direkt till höger om hallen ligger bostadens rymliga kök.
Här finner ni ett väl tilltaget utrymme med goda ytor för matlagning och plats för större matbord invid fönsterpartier i norrläge.

Rakt fram från hallen finner ni ett rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från både söder och väst vilket absolut dränker utrymmet i ett fantastiskt ljus! Här rymmer ni utan problem både en större soffgrupp med tillhörande soffbord samt tv-möbel samtidigt som man även kan inreda med ett stort matsalsbord om behov finns för en mer formell matplats. Från vardagsrummet når ni dessutom bostadens härliga bakgård med både altan under tak samt en stor och härlig inglasad altan som möjliggör utevistelse även när vädret inte är gynnsamt.

Tar ni istället till vänster om hallen finner ni två sovrum, varav det ena är väl tilltaget i storlek och leder er ut till den inglasade altanen där ni i lugn och ro kan njuta av ert morgonkaffe. Båda sovrummen är också utrustade med garderober, optimalt för klädförvaring. Sovrummen erbjuder dessutom mängder med ljusinsläpp via fönsterpartier i söderläge, vilket bidrar till ljusa och trevliga utrymmen att vistas i.

Vidare finner ni bostadens första av två badrum, utrustat med dusch, WC samt kommod och flertalet skåpar för småförvaring. Här har ni dessutom lyxen av både golvvärme och en handdukstork. Vägg i vägg med badrummet ligger tvättstugan som erbjuder er gott om plats för klädvård.
I ekonomidelen finns än mer utrymme för förvaring i all form. Här är en smakfull garderobsdel men snygga skjutdörrar installerad samtidigt som ni har flertalet förrådsutrymmen till ert förfogande. Här finns också utgången till garaget.

På övervåningen finner ni ett stort sovrum som med sin generösa yta kan delas upp i två separata rum. Här kan ni möblera med en större säng samt annat önskvärt möblemang. Här finns gott om utrymme för klädförvaring i både garderober i sovrummet samt ett förrådsutrymme som ligger i nära anslutning till sovrummet. Här finner ni också ett större allrum som man med fördel kan förvandla till ytterligare ett sovrum om behov av det skulle finnas. Detta innebär att man med enkla medel kan skapa tre sovrum på ovanvåningen samtidigt som de andra två på nedre plan kan erbjuda er hela fem separata sovrum. Annars kan man nyttja detta väl tilltagna allrum som en plats där barnen eller ungdomarna kan husera med sina vänner utom hörhåll från den övriga familjen. Utöver detta finns här också ett WC utrustat med kommod och tillhörande spegel ovanför.

På tomten hittar ni en bastu samt ett förråd. Utöver detta finns här den härliga inglasade altanen med infravärme vilket möjliggör härliga middagar ute från tidig vår till sen höst.
Tomten är grön och lummig och näst intill helt fri från insyn i och med sin fantastiska placering. I och med att bostaden ligger sist på kvarteret är det minimalt med trafik förbi och barnen kan leka tryggt på tomten. Här finns också en mindre skogsdunge precis invid tomten där barnen kan leka fritt.
Här bor ni i ett lugnt och gemytligt område med närhet till livsmedelsbutik, grönområden, skola, dagis, apotek och badhus.

Anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan.
-Ser fram emot att höra från dig!

Bilder

MEDC15CFA464AAF42BC8F31F07DB3298C5A
MEDCF266C8892D649C0856885F872B043D5
MEDC12F7A304C44456EB82F600194EA087B
MED3544927299154E4AB8A247EB4CF85E94
MEDF4C08D28C4B44CCC9B32061097AAD099

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Skellefteå Bureå

Klostervägen 2

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret