510
MEDDE1A2958D9934455812059E3B62524FE

Såld!

Stackgrönnan, Skellefteå

Kartgatan 2


SLUTPRIS2 200 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

122 kvm

BIAREA

54 kvm

TOMTAREA

928 kvm

BYGGÅR

1977

DRIFTSKOSTNAD

2 675 kr/månad

Väl tilltagen bostad i vackra Stackgrönnan!

För er som längtar efter ett liv på landet finns nu äntligen chansen!

Lite drygt en mil från citykärnan finner ni denna charmiga 1-plansvilla med fint läge som bjuder på väl tilltagna ytor och belägen i lugna bostadskvarter.
Här får ni lyxen av en hörntomt samt fri baksida i direkt söderläge mot skogsparti!

Kliv in i hallen i denna väl tilltagna och otroligt charmiga enplansvilla där utrymmet erbjuder er mängder av plats för klädförvaring i och med en garderobsvägg samt möjlighet till upphängning av ytterkläder i form av hatt- och skohylla direkt vid entrén.
Rakt fram så finner ni två rum som kan användas precis så som ni själva behagar. Varför inte som ett lyxigt Master-Bedroom med egen utgång till den trevliga altanen och att nyttja det intilliggande utrymmet som en stor walk-in closet? Rummen går också att använda som ett extra utrymme där barnen kan husera fritt med sina tv-spel och datorer och vara i när kompisar är på besök. Här sätter bara fantasin gränser!

Till höger om hallen ligger två väl tilltagna sovrum i led med stora härliga fönsterpartier i söderläge. Dessa kan man möblera med större sängar samt annat önskvärt möblemang utan att det för den delen ska kännas trångt.
Mitt emot sovrummen ligger dels ett större badrum försett med badkar samt ett mindre badrum utrustat med dusch. Dessutom finns ett förråd, ultimat för förvaring som man önskar ha nära till hands.

Längst in i huset finner ni en stor yta där kök, matplats och vardagsrum sammanstrålar till en otrolig plats att samla vänner och familj!
Här går det att hålla stora sociala sammankomster och att själva välja hur man ska möblera och nyttja de olika ytorna. Med fönster från tre olika väderstreck kommer mängder av dagsljus in under dygnets alla timmar och bidrar till en ljus och härligt plats att vistas på. Köket är äldre men i gott skick och utrustat med spis, fläkt, ugn och diskmaskin.

Från delen som just nu används som formell matplats så når ni också bostadens fantastiska baksida. Här kliver ni ut på en väl tilltagen altan som löper längst bostadens hela långsida. Detta ger er möjlighet att möblera och nyttja altanen precis som ni själva behagar. I och med sitt söderläge så kan ni dessutom njuta av solens strålar hela dagen medan ni blickar ut över er insiktsfria bakgård.
I och med tomtens placering når ni också en liten skogsdunge från er egen gård. Här kan både stora och små njuta av dagar ute på äventyr!

Via köket når ni sedan bostadens tvättstuga. Här finns utrymme för både förvaring samt att utrymmet är försett med torkskåp och tvättmaskin. Via ett fönster kommer dagsljus in och här finns även en entrédörr om man skulle önska att nyttja denna då barnens skor är leriga.

Utöver de två sovrummen som man når via hallen så finns dessutom ytterliga ett sovrum i anslutning till kökets matplats. Även detta är rymligt och kan möbleras både som ett barnrum, kontor eller som ett sovrum för de vuxna, då en dubbelsäng ryms utan problem. Ljusinsläpp sker via fönsterparti i norrläge.

Detta är en bostad som ni inte vill missa!
Med sin tidstypiska 70-talscharm bevarad samtidigt som den möter dagens behov av stora sociala sällskapsytor och öppna planlösningar så kan ni här att skapa er ett riktigt drömhem där en bra grund redan erbjuds.
Bostaden erbjuder er både gott om utrymme, samtidigt som den är belägen på en fantastisk tomt med närhet till både Stackgrönneskolan där barn upp till årskurs 6 går och aktiviteter så som kvarterets lekpark.

-Varmt välkommen att anmäla erat intresse för att ta del av ytterligare information.

Bilder

MEDDE1A2958D9934455812059E3B62524FE
MEDC7D53927EA00463395499DAB04B8878B
MED59C4F5BB983B432FA98838FA3F7ED216
MEDFB51F84262094F15A79B71C406A0A29D
MED4B7AA9290A1546B1936D2DE9A9F314ED

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret