MED41FFE52C1BC84E8EA448379C9842F392

Fin trea på Norrmalm

Norrmalm, Skövde

Käpplundavägen 3B

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,432 inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea74.5 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer35-4015-1-48-4
Byggår1960
Driftskostnad425 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,495,000

I ett mycket bra läge på Norrmalm ligger denna fina trea. Här erbjuds en gavellägenhet på första våning med härligt ljusinsläpp och en väl tilltagen inglasad balkong. Med sitt läge på Norrmalm har du promenadavstånd till både centrum, högskola och resecentrum. I månadsavgiften ingår bland annat bredband.

Om området

Norrmalm ligger strax norr om centrum och ligger mycket centralt i Skövde eftersom det är gångavstånd till nästan allt. I den norra delen av stadsdelen ligger Norrmalms handelsområde, med ett varierat utbud av butiker och köpcentrumet Elins Esplanad. I bostadsområdet finns hyreslägenheter, bostadsrätter, villor och radhus. På Norrmalm finns gott om service, såsom flera livsmedelsaffärer, restauranger, vårdcentral, tandläkare, skola och förskola. I angränsande bostadsområde ligger Högskolan och det är bara en kort promenad till Boulognerskogen samt resecentrum för buss och tåg.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
74.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Rumsbeskrivning
Ingång i hall med ekparkett och ljusa tapeter. I taket är det infällda spotlights. Samma parkettgolv ligger i hela lägenheten och ger ett stilrent och lugnt intryck. Inga trösklar finns heller, så det är lätt att ta sig fram i hela bostaden. Via en passage till höger, med fyra garderober, finns det ena sovrummet. Här är det vitmålad väv samt fondtapet på en vägg.
Rakt fram i hallen ligger det stora vardagsrummet. Här är två väggar vitmålade och två väggar är grönmålade. Det finns gott om plats för såväl soffgrupp som stort matbord. Via vardagsrummet når man ut på den inglasade balkongen.
Via vardagsrummet nås det andra sovrummet. Det har en praktisk skjutdörrsgarderob ser ger extra förvaring. Väggarna är tapetserade, varav en vägg har en snygg fondtapet.
Kök
Ljust kök med matplats. Köksinredning med vita luckor, ljusa bänkskivor och vitt kakel ovan bänkytorna. Köket är utrustat med spis med glashäll (2013), fläkt, diskmaskin (2013), kyl och frys.
Badrum
Badrum med gråmålat våtrumsgolv och helkaklade väggar. Här finns badkar, wc, tvättställ och spegelskåp.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4
Pris
SEK 1,495,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,432 inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband
Driftskostnad
SEK 5,100 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
3
Andel i föreningen
1.75942 %
Andel av årsavgiften
1.75743 %
Reparationsfond
SEK 3,830
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet i flerbostadshus
Byggnadsår
1960
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 9/3/2012
Energiprestanda
146 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
HSB Brf Trion i Skövde
Om föreningen
Föreningen äger fastigheten Plommonet 22. På fastigheten finns tre bostadshus med adresserna Käpplundavägen 3 och 5 samt Tungatan 4.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
67
Antal lokaler i föreningen
8
Tv och bredband
Ett grundutbud av TV-kanaler via ComHem ingår i månadsavgiften liksom bredband via Telenor med hastighet upp till 250 Mbit/s.
Parkering
Föreningen har 24 st garageplatser och 28 st parkeringsplatser. Garagen byggdes om 2019 och har blivit både bredare och högre än tidigare. Till dessa är det separat kö.
Renoveringar
Bland större renovering och ombyggnationer märks garageombyggnad 2019, fönster och balkongdörrar byttes 2017 och nya säkerhetsdörrar från Daloc installerades 2015. 2017-2018 nya entrédörrar med porttelefon och tag. Ett stambyte genomfördes i början av 90-talet och 2011 rörinfodrades de horisontella stammarna i källaren.
Ekonomi
Föreningen har inga beslutade avgiftshöjningar.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
I källaren på Käpplundavägen 5 finns föreningens båda tvättstugor med tillhörande torkrum. Föreningen erbjuder även gemensamhetslokal, hobbyrum och övernattningslägenhet.

Karta

Norrmalm Skövde

Käpplundavägen 3B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg