190

ÅLERYD, Linköping

Järnstigen 4Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

158 kvm

BIAREA

23 kvm

TOMTAREA

562 kvm

BYGGÅR

1974

Välkommen till detta trivsamma kedjehus på Järnstigen 4 i barnvänliga kvarter! Här erbjuds du bra med yta i två plan, ett trevligt uterum med som bjuder på många soltimmar – perfekt för avkoppling eller sociala samlingar med vänner och familj. Med närheten till kommunikationer är det lätt att ta sig till både skola, Linköpings centrala delar och cykelleder till flertalet arbetsplatser.

Detta välplanerade kedjehus imponerar med optimal planlösning och tilltagen yta. Här finns allt du behöver för en bekväm och funktionell vardag. Den generösa och totala ytan om 158 kvadratmeter ger gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Två plan gör huset luftigt och med en optimal planlösning, stort master bedroom på övervåningen. Allrum med öppen spis.

Entréplanet rymmer generös hall med gäst-WC, ljust kök med plats till matbord. Ljust kök med modern utrustning, gott om utrymme till förvaring och beredning.
Vardagsrummet är generöst i sin storlek, parkettgolv och ljusa väggar. Ytan rymmer både matsalsmöbel och större soffa. Från vardagsrummet når du husets altan.
Trädgårdstomten om 562 kvadratmeter ger utrymme för lek och bus, samtidigt som den är lätt att sköta. Det är verkligen ett barnvänligt läge där de små kan utforska och ha roligt i trygghet.

Detta radhus är perfekt för den moderna familjen som önskar gott om utrymmen i boyta och källare – ett lättskött boende med närhet till allt du behöver. Missa inte chansen att bli ägare till ett bekvämt boende i populära kvarter. Här har du kort avstånd till Hagbyskolan 1-6 eller Nya Munken 7-9. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning!

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Fastighetskarta

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Linköping ÅLERYD

Järnstigen 4

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret