510
MED26447B65737C4CD1B0C68F2D969BFADA

Såld!

Morö Backe, Skellefteå

Isgränd 6


SLUTPRIS2 000 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

104 kvm

TOMTAREA

423 kvm

BYGGÅR

1979

DRIFTSKOSTNAD

2 342 kr/månad

Trevligt radhus på en plan på populärt område!

Varmt välkommen till Isgränd 6 och detta trivsamma och välskötta radhus!
Bostaden är placerad på en populär och omtyckt gata med en fin uteplats i härligt västerläge där ni med all säkerhet kommer att trivas.

Bostaden håller genomgående hög standard och stoltserar bland annat med med ett stilfullt och öppet kök, två nyligt renoverade badrum, 3-glasfönster bytta 2019 samt nytt tak och hängrännor som byttes under 2021.
Här kan ni som nya ägare lägga energin på att sätta er helt egna prägel med inredning och dekor och skapa ett hem anpassat efter just era behov och önskemål utifrån redan fantastiska förutsättningar!

Här erbjuds ni en trivsam planlösning där sociala ytor på ett fint sätt samarbetar med ett generöst och inbjudande kök i direkt anslutning mot vardagsrum. Detta i kombination med trivsamt ljusinsläpp från stora fönsterpartier ger er en otroligt trevlig levnadsmiljö. Huset är genomgående mycket välplanerat sett till dess yta vilket öppnar upp för många olika typer av inredningsval!

I denna bostad finner ni tre rymliga sovrum med ljusinsläpp från stora fönsterpartier, två smakfullt renoverade toaletter, ett trevligt och inbjudande kök samt ett väl tilltaget vardagsrum som passar perfekt för sociala sammankomster.
Dessutom finns separat tvättstuga med ingång från hallen där det också finns gott om utrymme för förvaring.

Utöver en fantastisk bostad erbjuds ni här också en stor härlig altan i eftertraktat västläge där ena delen är försedd med tak och stora glaspartier. Detta medför att ni med fördel kan sitta här även lite gråa och kalla dagar och ändå få ut det mesta av ert boende. Precis utanför altanen finns också gott om utrymme för de små att leka på gräsmattan där de väl omhändertagna buskarna brer ut sig.

Området karaktäriseras av en lugn och trevlig atmosfär med goda kommunikationsmöjligheter och med närhet till både skola, förskola och grönområden. Här bor du med bra service och småstadskänsla på hemmaplan, samtidigt som du på gångavstånd finner mysiga promenadstråk.

Detta är helt klart en bostad som måste ses på plats!

Detta är en kommande försäljning - anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan.
-Ser fram emot att höra från dig!

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Vill du veta värdet på din bostad

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret