230
MEDD1ED18A5901B426EB8C323C02E813AF8

1:a om 30 kvm vid Vätterstranden!Huskvarnavägen 6A Liljeholmen, JÖNKÖPING

Liljeholmen, JÖNKÖPING

Huskvarnavägen 6A


PRIS1 495 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

30 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

173-173-001

MÅNADSAVGIFT

3 158 kr

BYGGÅR

2016/2017

PRIS

1 495 000 kr

1:a om 30 kvm vid Vätterstranden!

Med ypperligt läge utmed Vätterns strand finner ni denna välplanerade lägenhet som stod inflyttningsklar våren 2018. Ett perfekt boende för dig som vill ha en centralt belägen bostadsrätt med låg månadskostnad. Det perfekta boendet för dig som ska studera på lagom avstånd från Högskolan/Jönköping University (JU). Cykelvägen tar dig till skolan på bara ett par minuter. När shoppingandan faller på har du farligt nära till köpcentret Asecs som bjuder ett rikligt shoppingutbud. Goda kommunikationer precis utanför dörren tar dig från A-B och serviceutbud finns på kort avstånd.

30 fräscha och välplanerade kvm med genomgående hög standard såsom HTH-kök, Siemens vitvaror, 1-stav ekparkettgolv, diskmaskin, induktionshäll, kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Balkong om ca 8 kvm. Månadsavgift 3 158kr.

Området Liljeholmen är eftertraktat och beläget med närhet till grönskande Liljeholmsparken. Perfekt för avkoppling och promenader. I närområdet finns matbutik, pizzeria, goda kommunikationer och mer därtill. Vätterstranden bjuder vackra naturupplevelser året om.

Varmt välkommen till ett centralt inflyttningsklart boende med möjlighet till snabbt tillträde.

Bilder

MEDD1ED18A5901B426EB8C323C02E813AF8
MED3A8C2E7D7BF1411A88BEA0A51143E02E
MED795DD21901C448BF9D519488A797A30B
MEDD6767BF8BF604027BD670455B5E47400
MED761A5DE9B3AE43FD9384701532E5CBE8

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

30 kvm

LÄGENHETSNUMMER

173-173-001

VÅNING

1 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 158 kr

BYGGÅR

2016/2017

PRIS

1 495 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

HALL

Slipat betonggolv i hallen som övergår till ekparkettgolv som följer resten av lägenheten. Putsade vita väggar och förvaring av ytterkläder. Inne i hallen finner man två stycken vita garderober.

KÖK/VARDAGSRUM

Köket är utrustad med induktionshäll, ugn, kombinerad kyl/frys (rostfritt) av märket Siemens, samt diskmaskin. HTH-kök i grå nyans.

BADRUM

Marmorliknande golv med golvvärme, marmorklädda väggar samt med exklusiva badrumsmöbler. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare av märket Siemens.

BALKONG

Rymlig balkong om ca 8 kvm i söderläge där du kan njuta av sol hela dagen.

Om området

Strax öster om Jönköpings City finner du Liljeholmen. Ett område med närhet till alla bekvämligheter men också närhet till strandpromenaden utmed Vätterstranden.

Utbud på området
Liljeholmen erbjuder mindre livsmedel- och handelsbutiker. Blomsterhandel, pizzerior, tobaksaffär, kiosker och närhet till bensinstation finner du också på området. En bekvämlighet att vänja sig vid när du glömt handla det sista till middagen eller är på spång och glömt blomsterbuketten som skulle med. Vid de större inköpen finner du Asecs som då når på bara tio minuters gång eller några minuter i bil. En extra lyx när det gäller tillgänglighet.

Naturnära områden
Promenadstråk står bara runt hörnet för dig som önskar ut på motionsrundan. Här har du även möjlighet att variera dig. Vätterstranden eller Liljeholmsparken med närhet till Rocksjön? Här kan du välja runda efter dagsform och det med variation.
Rosenlunds rosarie som ligger nära Liljeholmen är en plats väl värt både besök och återbesök. Rosariet bjuder på fantastiska blomster och växter. Här är det njutbart att vistas.

Restaurang- och caféutbud
Jönköpings City men också Liljeholmen erbjuder ett stort utbud av restauranger och caféer. Här finns både det lokala utbudet och det större och välkända. Perfekt för den som har gastronomiskt intresse. Här finns mängder med ställen att testa och återbesöka.
Även caféer finns det gott om både på väster och öster i Jönköpings City. Här finns något för alla smaker!
Lokalt på Liljeholmen ligger restaurang Sjön med vacker utsikt över Jönköpings stolthet Vättern. Här är det en fröjd att äta lunch eller middag och njuta av vyn över Vättern. För den som önskar brunch på lördagen finns även denna möjlighet.

Kommunikation
Området erbjuder goda kommunikationsmöjligheter och trafikeras av linjetrafiken. Här behöver du näst intill inte passa tiden för avgång. Här kan du inom kort ha möjlighet att ansluta dig till nästa.

Skola och barnomsorg
På närområdet finns flertalet förskolor, grundskola och gymnasieskola samt Jönköpings Högskola. Perfekt för dig som studerar eller har barn i skolålder.

Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Husqvarna Garden, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

4,61 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

873 654 kr Andelen av bostadsrättsföreningens lån som den enskilda bostadsrätten ansvarar för beräknad utifrån senaste årsredovisningen 2021. Föreningens nettoskuld beräknas enligt följande formel; ”räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar och likvida medel”. Föreningens nettoskuld multipliceras sedan med den aktuella bostadsrättens andelstal för avgifter till föreningen.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2016/2017

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk till och frånluft

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Vingården 3 i Jönköping

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

17

OM FÖRENINGEN

Vingården 3 byggdes av byggherren Friend Properties 2016-17 och består av 3 st ägarlägenheter samt 17 st bostadsrätter. Adressen är Huskvarnavägen 6A, 6B i Jönköping.

Ägarlägenheter: Två lägenheter på våningsplan 4 och en lägenhet om 1 rok på våningsplan 3 efter genomförd fastighetsbildning.
Bostadsrättslägenheter: Totalt 17 bostadslägenheter i föreningen BRF Vingården 3.

Föreningen ingår i Vingårdens samfällighetsförening tillsammans med Vingården 8, Vingården 9 och Vingården 10.
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad hos Länsförsäkringar.

Ägandeformer:
Juridisk person godkänns numera inte efter nya stadgar antagna i dec 2019.
Delat ägande är godkänns av föreningen exempelvis om en pappa med son samäger.

Kommande:
Föreningen diskuterar att eventuellt byta till öppningsbara fönster på framsidan mot Vättern – detta ska tas upp på årsmötet som råder 2022.

Ekonomi:
Ordföranden bedömer ekonomin som stabil och de följer deras ekonomiska plan.
Senaste avgiftshöjningen var 2022-01-01 med 2 %. det kommer ske en avgiftshöjning med 24% fr.o.m 20230101.

Avgift:
Vatten, värme och el är exkl. avgiften. Man debiteras för egen använding.
Ramavtal med Tele2 till rabatterat pris erbjuds de boende i föreningen. I avgiften ingår internet från Tele2.

Parkering:
Föreningen har beslutat från senaste årsstämman att de som är första ägarna i föreningen följer parkeringen med till nästa köpare.
2 st i kön för närvarande 2022-04-20, ansöks via separat kö-system.
Kostnad: 700 kr i månaden för garage och 495 kr i månaden för parkeringsplats via samma kösystem.
Det finns 7 st garageplatser och 4 st p-platser på gården.
Boendeparkering kan ansökas om via kommunen för parkering mitt över gatan vid Restaurang Sjön. Det finns även parkeringsmöjligheter nedanför huset utmed gatan.

Gemensamma utrymmen:
Soprum och cykelrum finner du på gården.

Övrigt:
Godkänner el och gasolgrill på balkongerna.
Trappstädning och trädgårdsskötsel utförs av Fastighetspartner samt fönsterputs 1 gång/år. Föreningen vill öka fönsterputsen till 2 gånger/år, men inget är fast beslutat än – ska ta upp det på årsstämman 2022.

Område:
Här bor du i en levande, trevlig och lugn stadsdel med Vätterstranden utanför dörren och samtidigt med till service, shopping och utbud i Öster City. Läget är helt enkelt strategiskt valt. Den fantastiska utsikten över Vättern och Vätterstranden är obruten och kommer med största sannolikhet att vara så även i framtiden.

Innergården:
Fastighetens gård har ett skönt och soligt söderläge med lä från Vättervindarna. Gården är stensatt med vacker sten och gårdsgrus ombonad med en vacker häck som gränsar av mot den övriga bebyggelsen.

Ett boende på Vingården ger dig ett effektivt boende med en välisolerad byggnad och hög standardutrustning i bostaden. Här finner du energieffektiva fönster, energisnåla vitvaror och effektiv värmeåtervinning. Allt för att uppnå en så låg och miljövänlig energiförbrukning som möjligt.

Avstämt med föreningen 2022-11-21

TV OCH BREDBAND

ComHem

Karta

Jönköping Liljeholmen

Huskvarnavägen 6A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg