KarriärOm oss
190
MED07B834C43CAF43A1A1ADC42328BCCCC9

Hovstad Albins kulle Rimforsa

Kommande®

Rimforsa

Hovstad Albins kulle


PRIS4 950 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

80 kvm

BIAREA

80 kvm

TOMTAREA

4 666 kvm

BYGGÅR

2007

PRIS

4 950 000 kr

Försäljningen avser två fastigheter; Kinda Hovstad 1:6 samt Kinda Hovstad 1:8

Ytterligare bilder, planritning och besiktning kommer inom kort.

Hovstad Albins Kulle är en plats för den som söker ett genuint boende med hög kvalitetskänsla. Med högt och privat läge, inbäddat i lummig grönska, är detta en chans för den som letar boende i ytterst vacker natur. Detta charmiga och välbyggda timmerhus erbjuder många unika och rustika detaljer och tillsammans med övriga byggnader, vilka rymmer mycket karaktär, blir platsen unik i sitt slag.

När du träder in i huset möts du av en inbjudande och väldisponerad planlösning. Ljusa sällskapsytor tar plats på entréplan tillsammans med ljusinsläpp från flera väderstreck och en eldstad för höstens svala kvällar. Synliga takbjälkar och fullt modern utrustning i köket, gör det enkelt att skapa en trivsam atmosfär för både släkt och vänner. Kök och allrum rymmer både middagsbord och soffmöbel. Första badrummet med dusch ligger vid entréhallen, praktiskt beläget vid bostadens sovrum.

På nedre plan finns öppen spis, dusch, bastu, tvättmaskin, förvaringsmöjligheter och ytterligare ett rymligt sovrum.

Utemiljön är charmig med flera byggnader och en grönskande omgivning, med en ständigt återkommande vacker vy mot sjön. En stor balkong sträcker sig längs husets sjösida, med sol till sen kväll, och altanen rymmer både utemöbel och grill.

På den tillhörande grannfastigheten finns flera byggnader för övernattande gäster under sommaren. Här finns utedass, härbre med gästrum, stuga med kök och öppen spis, från stugan en väl tilltagen altan för att blicka ut över sjö och natur.

Garagebyggnaden i timmer har klinkersgolv och el, medans ett praktiskt förråd ligger i bakkant. En väl tilltagen grusad uppfart med plats för parkering av flera bilar, ligger på husets baksida. Möjlighet finns att utöka med ytterligare garage/carport.

Hovstad Albins Kulle skapar en genuin miljö i en fantastisk natur med ett avskilt läge, perfekt för den som söker ett ombonat hem med påkostade detaljer.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information.

Bilder

MED07B834C43CAF43A1A1ADC42328BCCCC9
MED32BB4E56EF9C43C3AF21453B4EFD75C1
MEDF1892728D89F4A89AE1024ADA9EAE3CB
MED60618B0857864B83B6AFFBAB8B4EDCD2
MED0B7481A155AD4FB0849400928E45951E

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

80 kvm

BIAREA

80 kvm

TOMTAREA

4 666 kvm

BYGGÅR

2007

Rumsbeskrivning

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Om området

Sjösystem och båtliv: Kinda kommun är omgiven av en vacker miljö och ett välskött sjösystem, med möjligheter till bad, fiske och båtliv.

Närhet till städer: Orten är perfekt belägen, med närhet till Linköping, Vimmerby och Rimforsa, med alla fördelarna som en storstad har att erbjuda, men ändå med möjligheten att bo i en lugn och naturnära miljö.

Friluftsliv: Kinda kommun har en imponerande samling av naturreservat, parker och friluftsområden, med möjligheter för vandring, cykling, jakt och fiske.

Kultur: Kinda har en rik historia och kultur, med ett brett utbud av museer, gallerier, teatrar och kulturarrangemang för alla smaker och åldrar.

Livskvalitet: Kinda kommun har ett aktivt samhällsliv och en hög livskvalitet, med en god skola, vårdcentral och service, samt en livaktig förenings- och idrottskultur.

Kinda kommun är en drömmens plats för den som söker en plats att bo på med allt för stora och små. Här finns en unik kombination av naturskönhet, livskvalitet och kultur, som gör det till ett utmärkt val för den som söker en ny bostad.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla med suterräng

BYGGNADSÅR

2007

UPPVÄRMNING

Direktverkande el/öppen spis

Byggnadssätt

FASAD

Trä

TAK

Tegel

FASTIGHETSBETECKNING

Hovstad 1:8

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

1 574 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 224 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

Tomt

AREAL

4666 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt/naturtomt

PLANBESTÄMMELSER

Vattenskyddsområde

VATTEN/AVLOPP

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp

TOMTBESKRIVNING

Tomtarna avser bägge fastigheter.

PARKERING

Rymligt garage på tomten (förråd i bakkant).

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Förmån: Officialservitut Avlopp, 0513-88/18.1

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Karta

Kinda Rimforsa

Hovstad Albins kulle

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg