190

Frösön, FRÖSÖN

Hornsgatan 12A


PRIS (eller högstbjudande)1 150 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

47,4 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

05

MÅNADSAVGIFT

3 245 kr

BYGGÅR

1945

PRIS

1 150 000 kr eller högstbjudande

CHARMIG OCH KVADRATSMART 2:A PÅ FRÖSÖN!

Välkommen till denna fantastiska 2:a på Hornsgatan 12A. Här finner du lugn och ro i en lägenhet om 47 kvm som erbjuder alla bekvämligheter för ett behagligt boende.

Genomgående i lägenheten finner du en trevlig atmosfär. En rymlig hall välkomnar dig och ger gott om plats för avhängning och förvaring. Dessutom finns det klädkammare/förråd både i hallen och i vardagsrummet, vilket underlättar förvaringen av dina ägodelar och håller ordning och reda i hemmet. I lägenheten möts du även av ett fräscht kök, där stilrena och smakfulla materialval kombineras med gott om arbetsyta. Här finns alla förutsättningar för att skapa trevliga måltider och njuta av matlagningen. Det mysiga sovrummet erbjuder en fridfull oas. Här finns en stor skjutgarderob, som rymmer alla dina kläder. Om du önskar finns även plats för en byrå eller extra förvaringsmöbler. Badrummet är helkaklat med dusch.

Föreningen, Brf Hornsbergshus 1, är en förening med en stabil ekonomi. Månadsavgiften inkluderar kostnader för tv, bredband och hushållsel. Området Hornsberg erbjuder en härlig boendemiljö med närhet till det mesta du behöver. Med ett brett utbud av service och bekvämligheter, samtidigt som du har enkel tillgång till Östersunds centrum.

Här finns alla förutsättningar för ett bekvämt och trivsamt boende. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Östersund Frösön

Hornsgatan 12A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret