Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Östersund

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Östersund

Söker du en kunnig mäklare i Östersund? Vi är mäklarbyrån som har koll på Östersund och närområden som passar dina preferenser och behov. Vi förmedlar bostadsrätter, fastigheter och nyproduktion. Kontoret har ett nära samarbete med proffsfotografer och stylister som ser till att alla våra försäljningar presenteras på absolut bästa sätt.

Våra mäklare har en passion för mäklaryrket, som resulterat i nöjda säljare och köpare. För dig som önskar köpa bostad kan vi visa lämpliga objekt både i centrala Östersund så väl som Brunflo eller Krokom. Välkommen till vårt mäklarkontor så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad i Östersund.

Att bo i Östersund

En fin kontrast mellan fjäll och stadspuls gör staden unik, ett stort utbud av evenemang brukar hållas i stadskärnan samtidigt har man närhet till lugnet i naturen och fjällen endast några minuter bort.

Östersund är känd för att vara vinterstaden som arrangerar olika mästerskap inom diverse vintersporter. Här blir man inte förvånad om man råkar springa på Sveriges skidelit när man tar en sväng på spåren eller i centrum. Vinterparken blir stadens mittpunkt under vinterhalvåret, här kan man bland annat åka hundsläde, långfärdsskridskor eller grilla korv med familj och vänner. Skidstadion och alla skidspår runt om staden gör den till skidfantasternas mecka, det är alltså ingen slump att många av Sveriges främsta längd- och skidskytte profilerna bor och tränar här.

Under sommar finns det aktiviteter som cykling, vandring och för den bekväme är sola och bada i surfbukten populärt. I slutet på Juli kommer Storsjöyran till Östersund som är en av Sveriges största festivaler. Då bjuds det på en stor folkfest med en rad uppträdanden, här kan man varva konserter med en picknick i gröngräset, en sväng till tivolit eller till badhusparken.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Östersund

Våra erfarna mäklare står redo att hjälpa dig när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Östersund. Vi finns med dig hela vägen från värdering till färdig bostadsaffär. Vill du värdera hus eller bostadsrätt kan våra mäklare hjälpa till med en träffsäker bostadsvärdering. Att värdera bostaden kan ge dig bättre förutsättningar när det är dags att omförhandla ditt bolån. Vid en bostadsvärdering tittar vi bland annat på bostadens skicks samt hur attraktivt läget är. När vi besöker dig kan våra mäklare också ge förslag på åtgärder som höjer värdet på din bostad.

Oavsett om du planerar köpa eller sälja bostad så finns vi här för dig. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst där du som kund alltid står i fokus. Som din mäklare i Östersund har vi koll på den lokala bostadsmarknaden och gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Välkommen in till vårt kontor i Östersund. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer om vad vi kan göra för att din nästa bostadsaffär ska bli din bästa.

Omdömen från våra kunder

"Jag hade en väldigt positiv upplevelse med HusmanHagberg. Nivån av hjälp från mäklaren var exceptionell, och jag var särskilt imponerad av Jennie's snabba och effektiva hantering av hela försäljningen. Har bara gott att säga om HusmanHagberg i Östersund. "
André T7 timmar
Verifierad kund
"Är nöjd med upplevelsen. I en trög marknad lyckades vi få sålt"
Mikael J2 dagar
Verifierad kund
"En smidig process med en tillgänglig mäklare! Vi är jättenöjda"
Per Helge Viktor B6 dagar
Verifierad kund
"Snabb, smidig kontakt och affär. "
Marie G1 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och öppenhet. Upplevde att mäklaren var ärlig och rak, vilket kändes betryggande som köpare"
Maria B1 veckor
Verifierad kund
"Jennie är lyhörd och har väldigt gott bemötande. Kände från första stund att det var rätt mäklare att anlita. Trots trög marknad kämpade Jennie på och kom med bra förslag på lösningar. Jag är mycket nöjd och kommer i framtiden ha henne i åtanke vid försäljning. "
Anna H1 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande ifrån mäklaren och han gav ett seriöst intryck. . Vi kände en oss trygga med honom genom hela affären."
Christer J1 veckor
Verifierad kund
"Jag blev väl bemött, och hade bra samarbete. Dock tog det lång tid att sälja eftersom jul och nyår kom emellan samt svagare efterfrågan, Men allt fungerade mycket bra annars."
Johan N2 veckor
Verifierad kund
"Sjukt bra service, kändes väldigt äkta, kändes verkligen som att mäklaren brann för detta och ville det bästa för både mig som köpare och säljare."
Leo F3 veckor
Verifierad kund
"Varmt, tillmötesgående och kunnigt. "
Teres G4 veckor
Verifierad kund
"👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻"
Andreas O6 veckor
Verifierad kund
"Vid visningen blev vi professionellt bemött mycket förtroende ingivande de första minuterna som oftast är avgörande för tillit och ärlighet Carlos visade objektet pratade runt helheten liksom och framför allt potential med detta köp vi hade kontakt några månader och vi blev kontaktade av honom efter några månader om läget för säljarnas situation och att vi nu har chansen till ett verkligt bra köp och han informerade om att bredband som var på gång oxå och att vi skulle ta en funderare och tänka över saken efter några dagar hade vi kontakt med Carlos igen och han hörde med säljarna om vårt tänkta bud och sedan kommer m vi överens med säljarna gick som halva vägen var om man säger så .. mycket bra uppbackning från Carlos noggrann talade om vad som gäller och hela gången i försäljningsprocessen så att vi kände oss trygga i det …en toppen upplevelse Tycker jag och frugan ..Carlos är rak trevlig han har ett vinnande sätt och är kunnig i det projektet han leverade bara positiva statement "
Stefan F10 veckor
Verifierad kund
"Ett mycket högt engagemang och tydligt ansträngande för att ge mig det bästa möjliga försäljning. En kommunikation, återkoppling på status och tillgänglighet är utöver normalen. Jag vill definitivt rekommendera HusmanHagberg Östersund framför andra mäklarföretag i Östersund."
Dan Borger H10 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött av en mäklare som verkligen tog sig tid och var uppmärksamma på oss som köpare. Ett positivt första möte som har fortsatt längs vägen! "
Amelia G10 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och vänligt! Jennie har tagit väl hand om oss i alla vändor kring bostadsförsäljning i en långsam marknad. Vi är nöjda 5/5"
Eva Carolina M11 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsamma och bra att ha och göra med, bra återkoppling på vad som händer"
Mattias N11 veckor
Verifierad kund
"Mäklare i toppklass. Alltid tillgänglig. Otroligt effektiv. Fantastiskt service."
Joel Eugen J11 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Tydlig vid kontraktsskrivning och en smidig affär"
Lotta Katarina W13 veckor
Verifierad kund
"Proffsiga, tillgängliga, toppbetyg till Carlos!"
Sofia H14 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Storgatan 40, 83130 Östersund
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Storgatan 40, 83130 Östersund
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg