190

Hjärnarp, Hjärnarp

Fakta

Antal rum6 rok
Boarea180 kvm
Tomtarea1,476 kvm

Ansvarig mäklare

Letar ni boende med lantligt läge men med närhet till service och lite grannar? Snart kommer vi marknadsföra en stor villa som ligger endast ett par minuter ovanför Hjärnarps by! På ett läge med vyer mot Skälderviken och naturen inpå knuten ligger denna fina 1,5-plans villa med källare - här finns alla de där utrymmen man kan behöva. Det finns sociala rum i alla tre plan, gott om sovrum, fin utemiljö och rymligt garage. Välkommen att anmäla ert intresse redan nu.

Om området

Hjärnarp är beläget norr om Ängelholm nära E6:an. Området har 1020 invånare. Det finns en låg- till högstadieskola, bibliotek, matbutik och blomsteraffär mm. I närområdet finns Margretetorp gästgifvaregård med hotell, restaurang och konferens. I Hjärnarp kan man njuta av härlig natur och man har närhet till Västersjön och Rössjön med vattensporter, fiske och bad.

Ortsnamnet kommer från: Hjärnarp = Hjärnes torp /efter danskan arp=torp

Kommunikation

Regionbuss 507 går genom området mellan Ängelholm och Hjärnarp. Mer info se www.skanetrafiken.se

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg