190
MED0FEC87B9F5124259A7673C0E4E04616C

Fint skick, eget garage och bra läge vid vändplatsen på omtyckta Hemmansvägen!

Såld!

Stenliden/Skulltorp, Partille

Hemmansvägen 69

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea129 kvm
Biarea30 kvm
Tomtarea192 kvm
Byggår1981
Driftskostnad2,299 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 5,060,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nu har vi nöjet att presentera ett mycket fint och välplanerat radhus med eget garage i suterrängplanet. Här bor ni i ett mycket bra läge näst längst in på gatan vid vändplatsen med mycket grönska runt om samt närhet till centrum, skola, fotbollsplan och bra busskommunikationer. Tre sovrum i samma våningsplan, stort allrum och vardagsrum samt två badrum. Uteplats med gräsmatta och stor balkong i anslutning till köket med gott om plats för både matbord och loungeavdelning. Genomgående ljusa väggar, fina trägolv och nyrenoverad trappa i alla tre våningsplan.
Trivsamt bostadsområde med goda grannar som alla ser fram mot den årliga kräftskivan på gatan. Fiber finns indraget och för den också bryr sig lite extra om bilen finns spolplatta under tak att tillgå för de boende i området.
Välkommen på visning!

Om området

Här bor du med närhet till härlig skog, sjö och natur men ändå med alla bekvämligheter och närservice inom mycket kort räckhåll. I närheten finner man bland annat Kåsjön för härliga bad och strövområden.

Kommunikation

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud.
Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Närservice

På få minuters avstånd når man Allum Köpcenter med all typ av shopping som man kan tänkas behöva i runt 100-talet butiker, såsom kläder, dagligvaror, apotek, restauranger, caféer och Ica Maxi för matinköp.

Parkering

Partille kommun tar inte ut parkeringsavgift på gator, vägar eller parkeringar på allmän plats. Det innebär att alla bilar, inklusive miljöbilar, parkerar gratis.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Här förfogar ni över tre bra sovrum i det översta våningsplanet samt ett rymligt allrum i suterrängplanet med många användningsmöjligheter.

Kök och vardagsrum ligger på det andra våningsplanet, vilket ger en strategisk uppdelning av hemmets privata och sociala ytor. Köket är designat med fronter i ek, bra arbetsytor och vitt stänkskydd med vita fogar. Till utrustningen hör spis med keramikhäll, mikrovågsugn, köksfläkt, kyl, frys samt diskmaskin. Här finns gott om plats för stort matbord med plats för både familj och vänner och sommartid dukas middagen enkelt upp på balkongen utanför istället. Tvättstugan är bra placerad intill köket med Miele tvättmaskin, torkskåp, grovtvättställ och skåp med praktisk förvaring.

Vardagsrummet är öppet och ljust med gott om plats för en stor soffgrupp samt en mysig läshörna eller en matsalsdel om så önskas med anslutande uteplats och insynsskyddad trädgård som med största säkerhet kommer att uppskattas av familj och vänner för umgänge och lek på somrarna.

De båda badrummen är strategiskt placerade på varsitt våningsplan. Det på översta våningen går i ljusa färger och har wc, handfat med kommod, badkar och skåp för förvaring. Här finns också ett praktiskt takfönster som ger bra vädringsmöjligheter och fint ljus in till badrummet. Badrummet på mellanplanet mellan kök och vardagsrum har likaså ljusa väggar och golv. Utrustningen består av duschkabin, wc och handfat med kommod.

Exteriört väntar en lättskött trädgård med uteplats och en generöst tilltagen balkong i anslutning till köket med markis, perfekt när de varmare månaderna nalkas. Praktiskt garage intill huvudingången med mycket förvaring i de många väggskåpen samt en extra parkeringsplats på infarten.

Nu återstår bara för er att boka in er på visning, för här finns alla möjligheter att trivas i många år likt nuvarande ägare gjort i detta lugna och centrala läge med skogen som närmaste granne. Välkommen hem!
Antal rum
5 rum varav 3-4 sovrum
Boarea
129 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
30 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2 1/2-plans radhus med garage
Byggnadsår
1981
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Energideklaration
Utförd 8/27/2020
Energiklass
C
Energiprestanda
88 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
79 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Lättklinkerbetong
Stomme
Trä och betong
fasad
Trä
Fönster
3-glas isoler
Bjälklag
Trä
Tak
Tegel
Fastighetsbeteckning
Skulltorp 1:670
Övrigt
Renoveringar/förbättringar
Se bilaga "Renoveringar och förbättringar" under "Viktiga dokument och länkar".

Besiktning
Radhuset är besiktigat. Protokoll finns tillgängliga under visningstillfällena.

Radonmätning
Radonmätning utfördes under vintern/våren 2006/2007 genom Västra Götalandsregionens Miljömedicinska Centrum. Radonhalten uppmättes då till godkända 11,5 Bq/m3 (övre gräns 200 Bq/m3).

Fiber
Öppen fiber finns installerad. Nuvarande lev: Telia.

Fjärrvärmepanna
Installerades år 2000. Ägaren äger centralen (ej hyrd central).

Ventilation
2018 installerades nytt ventilationsaggregat Komfovent Rego 600 med roterande värmeväxlare.

Övrigt
De lösa garderoberna i allrummet på våning 1 och i badrummet på våning 3 ingår ej.
Övriga byggnader
Inbyggt garage i suterrängplanet.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 27,588 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 6,648
VA
SEK 2,202
Uppvärmning
SEK 9,659
Renhållning
SEK 889
Väg, samf
SEK 5,000
Försäkring
SEK 3,190
Beräknat antal personer
1
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,084,000
Byggnadsvärde
SEK 1,995,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 568,900
Tomt
Areal
192 kvm
Tomttyp
Trädgårstomt
Uteplats
Stenbelagd uteplats samt balkong
Parkering
Inbyggt garage och en extra p-plats på infarten.
Planbestämmelser
Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Partille Skulltorp GA:4 ändamål: Vägar, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning
Avtalsservitut Vattenledning Mm
Last: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 14-IM2-77/4449.1

Karta

Stenliden/Skulltorp Partille

Hemmansvägen 69

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg