190

Havsbaden, ÄngelholmFakta om bostaden

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

77 kvm

TOMTAREA

1 229 kvm

Unik sommarstuga i Havsbaden med idyllisk tomt nära havet!

Denna välbevarade sommarstuga är ett riktigt drömhem med sin charmiga karaktär och fantastiska läge. Belägen på en stor och lummig skogstomt, kan du njuta av en naturnära tillvaro med närhet till både stranden och vacker natur. Verandan är som ett extra rum, perfekt för både avkoppling och sociala sammanhang. Varma dagar som skydd och svalka mot solen och regniga dagar sittandes med en god bok och bara lyssna på regnet. Här får man ett otroligt lugn av att bara sitta på trappan och insupa grönskan och fågellivet du har runtom dig.

När man väl kommer in på den lummiga tomten med de höga träden känner man direkt en känsla av "hemma" och att här kommer jag trivas och vilja bjuda hem nära och kära. Ta några steg upp på den härliga verandan för morgonkaffet. Väl inne i stugan har man tre rymliga sovrum, ett charmigt nyligen renoverat kök, ett badrum med tillhörande bastu där man blickar ut genom fönstret på lummig grönska. Här, i denna mysiga stuga, kan man samla familj och vänner och bara umgås. Här finns allt som man behöver i närheten; några små krogar, padelbanor, tennisbanor, motionsslingor, underbar natur och några hundra meter bort har man en fantastisk sandstrand och svalkande hav. Morgondoppen här är helt magiska.

Detta är verkligen ett barnvänligt läge där barnen kan leka fritt och utforska den generösa tomten. Med närheten till havet blir det aldrig långt till spännande äventyr och sköna bad. Missa inte chansen att äga denna pärla, där du kan skapa minnen för livet och få lugn och ro.

För mer information kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller frida.svahn@husmanhagber.se

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret