190

Hässelby Gård, Hässelby

Hässelby torg 2, 7tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,310
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea54 kvm
Våning7 (hiss finns)
Lägenhetsnummer28
Byggår1956
Driftskostnad423 kr/månad

Varmt välkommen till denna rymliga och luftiga tvåa om 54 kvm. Nyrenoverat och stilrent kök med nytt parkettgolv. Supermysigt sovrum med behagligt ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Vardagsrummet är lättmöblerat och ger plats för stor soffgrupp, med stora fönsterpartier som bidrar med fantastiskt ljusinsläpp. Soldränkt balkong som erbjuder många soltimmar, både dag och kväll! Med sin luftiga planlösning och sitt fräscha skick blir du utan tvekan charmerad!

Om området

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet (ca 1500 m), Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Endast 50 meter till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby Gård. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.

Närservice

Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

I föreningen finns 48 parkeringsplatser, till dessa är det kö. En vanlig p-plats kan hyras för 59 kr/månad medan de platser som har tak och el kostar 197 kr/mån.
Fri parkering i området.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration Astrakangatan 2
Energideklaration Hässelby Torg 2
Stadgar Taklisten 2019
Årsredovisning Taklisten 2019
Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Välkomnande och rymlig hall med ljusgråa väggar och vitmålat tak. Här finns plats för avhängningsdel om så skulle önskas, trots den redan befintliga klädkammaren som erbjuder generöst med förvaring.

KÖK
Modernt och nyrenoverat kök (2018) med stilrena materialval och bra ljusinsläpp. Plats för matbord intill stort fönsterparti med utsikt över Grimstas grönska. Bänkskiva i laminat i mönstrad valnöt och nytt parkettgolv som ger köket den klassiska karaktär det förtjänar. Anslutet till köket hittar du sovrummet och hallen.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med generösa sällskapsytor och vitmålade väggar och tak. Tidlöst och välbevarat ekparkettgolv som ger vardagsrummet en hemtrevlig inlevelse. Här finns plats för rejäla möbler och extra förvaring. Det är även här du finner dörren till balkongen, som troligtvis är den trevligaste balkongen i hela byggnaden.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Inbyggda garderober och behagligt ljusinsläpp som tillsammans med den blåmålade väggen skapar en hemtrevlig och mysig känsla i sovrummet. Från sovrummet når du både köket och vardagsrummet.

DUSCHRUM
Fräscht och stambytt duschrum med vitt klinkergolv och vit/blåmönstrad kakel. Spegelskåp, kommod, Wc och extra förvaringsskåp gör duschrummet komplett.
Antal rum
2 rum
Boarea
54 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
7 av null, hiss finns
Avgift
SEK 3,310
Driftskostnad
SEK 5,076 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 2,676
Andel i föreningen
0.58637 %
Andel av årsavgiften
0.58637 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1956
Energideklaration
Utförd 12/27/2018
Energiklass
F
Energiprestanda primärenergital
146 kWh/m² och år
Övriga byggnader
Till lägenheten hör ett förråd om ca 6 kvm.
Förening
Namn
Taklisten HSB
Om föreningen
I föreningen finns totalt 148 lägenheter och 8 lokaler fördelade på tre höghus.

Ekonomisk förvaltare är HSB. För att bli medlem i föreningen krävs medlemskap i HSB Stockholm, besök gärna www.hsb.se/medlemskap/medlemsansokan för mer information. Överlåtelseavgiften på ca 1182 kr betalas av säljaren och köparen betalar en pantsättningsavgift om ca 473 kr.

Det senaste året har föreningen gjort stora insatser på att rusta upp föreningens grönområden samt tak- och fasadrenovering. 1998-1999 genomfördes stambyten och badrumsrenoveringar.

Varje hus har en egen tvättstuga. I huset på Astrakangatan 2 ligger föreningens samlingslokal. Cykelrum finner du i husen på Astrakangatan 4 och Hässelby Torg 2.

I föreningen finns 48 parkeringsplatser, till dessa är det kö. Med bur och motorvärmare 197 kr/mån och utan bur och el 59 kr/mån.

Bredbandsanslutning via Telia (fiber) eller ComHem. Kabel-TV leverantör är ComHem. 2020 installerades fiber via Ownit.
Renoveringar
Renoveringsbeskrivning
Gjorda renoveringar: 1998/99 - nya proppskåp med jordfelsäkringar
1999/2000 - nya avloppsstammar
1999/2000 - stambyte kök
2001 - renovering av hissarna
2005- modernisering av tvättstugor
2008 - utbyte av fläktarna i alla husen
2008 - Asfalteringsarbete, mark- och trädgårdsarbete.
2008 - Stamspolning i alla tre husen.
2008 - Målning av balkongdörrar.
2008 - Ventilationskontroll med godkänt resultat.
2010 - Renoverat elsystem med tre fast samt elmätare för separat avläsning.
2010 - Fiber indraget i fastigheterna, Telia.
2015 - Nytt tak på fastigheterna
2016 - Nytt passersystem
2020 - Fiber Ownit

Karta

Hässelby Gård Hässelby

Hässelby torg 2, 7tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg