190
MED71F4CB8B90BF4204BEBFAD4478A7DD4A

En bostad med flertalet fördelar i en gedigen förening!

Kommande®

Huskvarna, HUSKVARNA

Häradsvägen 10

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,432 I avgiften ingår: Värme, vatten, bredband 100 mbit/s och kabel-tv via ComHem.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea76 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer35
Byggår1962

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till Häradsvägen 10 i Huskvarna!

På Häradsvägen 10 erbjuds denna välplanerade trerummare fördelad på 76 yteffektiva kvadrat! Här bor du i en välskött förening med alla fördelar som det innebär.

Hemtrevlig bostad, belägen på entréplan som passar perfekt för den nybildade familjen, det äldre paret eller för dig med höga boendekrav i ett bra område!

Bostaden bjuder på en trevlig och smart planlösning med bra ytor i samtliga rum.
Fräscht, nyrenoverat kök från 2020 i modernt utförande som är välutrustat med allt du kan tänkas behöva till vardagen.

I lägenheten hittar du även den större klädkammare som ger er goda förvaringsmöjligheter. Sovrummens ytor bereder plats för att bruka ett av dessa som barnrum, eller för den som önskar ett eget kontor i sin bostad så sätter ytorna inte stop för detta. Vardagsrummet binder samman samtliga rum och är bostadens sociala rum. Här är det en sällskaplig yta som ger rum för en större soffgrupp, vilket är perfekt att tillbringa kvällar där du bjuder in till hembjudningar. Ut från vardagsrummet leds du vidare till den rymliga inglasade balkongen i nordostligt läge. Här har du sol under förmiddagen, vilket gör att du kan njuta av kaffet i morgonljuset. Blir inte en mycket bättre start på dagen!

Brf Gråbo är en stabil och gedigen föreningen med låga avgifter och flertalet stora renoveringar utförda! Föreningen erbjuder bekvämligheter såsom övernattningsrum, gym samt gräsytor, upplysta gångvägar, fina stensättningar med flera sittplatser och grönskande planteringar som skapar en trevlig atmosfär.

I Huskvarna är det lätt att trivas! Här har du närhet till det mesta! Från bostaden har du gångavstånd in till Huskvarna centrum där du har restauranger, caféer och matbutiker. Utbudet av skolor finns från förskola till gymnasiet finns på området.

Goda kommunikationsförbindelser i form av tåg och buss där du smidigt tar er in till Jönköpings stad, perfekt för dig som studerar! Huskvarna centrum har ett bra utbud av shopping.

Varmt välkommen på visning!

Om området

Öster om Jönköping ligger Huskvarna beläget. Idag är Jönköping och Huskvarna så gott som två sammanvuxna även om båda orter håller med fullt serviceutbud.

Utbud på området
I Huskvarna centrum finner du ett varierat utbud av affärer och restauranger. Allt från livsmedelsbutiker till välkända modekedjor finns inne på Esplanaden som köpcentret kallas. Här finns även vårdcentral och apotek. För den sportintresserade finns Vapenvallen med bollplaner och hockeyrink. Kinnarps Arena ligger också med närhet till Huskvarna. Kinnarps är Jönköpings stolthet inom hockey och här hålls även en hel del konserter och andra större evenemang.
Naturnära områden
Huskvarnaområden erbjuder närhet till naturnära miljöer och grönområden. För den som önskar så finns vandringsleder och motionsspår.

Restaurang- och caféutbud
I Huskvarna centrum finns ett mycket varierat utbud av caféer och restauranger.

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av tätortsbussar som ansluts till linjetrafik i Huskvarna Centrum. Huskvarna håller även med egen tågstation. Från Huskvarna Centrum tar det bara 5 minuter med tåget till Jönköpings Resecentrum. Du tar dig även smidigt med bil till E4:an som möjliggör ett enkelt resande.
Med buss tar du dig till Högskolan i Jönköpings City på endast 25 minuter, perfekt läge för dig som studerar.

Skola och barnomsorg
I Huskvarna finner du närhet till förskola , fritidshem och skola. På Sandagymnasiet som ligger i Huskvarna finner du även särskola och idrottsinriktningar för gymnasieelever. Engelska skolan ligger också belägen i Huskvarna och är en mycket populär skola.

Kultur och nöjen
Huskvarna kännetecknas för sin industriella historia som är välbevarad. I Huskvarna finner du flera museer och mysiga Smedbyn. Folkets Park finns för den som är intresserad av dans och musik. I Folkets Park anordnas ofta danskvällar, bilträffar och konserter med såväl kända som mindre välkända artister.
Även Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Kinnarps Arena, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning 2019
Energideklaration
Kommande

Bilder

Amelie - Har du träffat en riktigt bra mäklare i Jkpg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
76 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
En lång hall som ger förvaringsmöjligheter. Härifrån leds du vidare till bostadens samtliga rum.
Kök
Det moderna köket som stod klart 2020 är stilrent, välutrustat och har goda arbetsytor. Utrustningen i köket består av inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin, häll, fläkt i rostfritt och kombinerad kyl och frys.
Badrum
Här är det kakelplattor på väggarna och grått klinker på golvet. I badrummet finner du en duschhörna, WC, kommod och en överhängande spegel med belysning.
Klädkammare
Perfekt för att ge extra förvaring! Här kan du enkelt få undan kläder och hobbyprylarna på ett snyggt sätt.
Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens sociala rum. Här skapar ytorna utrymme för en större soffgrupp med soffbord. Här är det ljust och fräscht tack vare det solljus som kommer in i rummet och samspelar med de tidlöst vita väggarna.
Sovrum 1
Ett väl tilltaget sovrum som ger plats för en större säng. Här kommer det in ett fint ljusinsläpp från det fönster som finns i rummet.
Sovrum 2
Ett sovrum med möjligheter att göra om till ett kontor. Den generösa ytan ger plats för en större säng och även här är det bra ljusinsläpp från fönstret i rummet.
Balkong
En stor inglasad balkong i nordostligt läge som ger en mysig känsla. Balkongen vetter mot föreningens innergård. Här finns även plats för möblemang.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 7, hiss finns
Beskrivning av våningsplan
Entréplan
Avgift
SEK 3,432 I avgiften ingår: Värme, vatten, bredband 100 mbit/s och kabel-tv via ComHem.
Andel i föreningen
0.99307 %
Andel av årsavgiften
0.99307 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1962
Uppvärmning
Fjärrvärme och värmepump
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 6/29/2020
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
119 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
HSB Brf Gråbo i Huskvarna
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Gråbo äger fastigheten Gråbo Gård 11 som bebyggdes 1962. På fastigheten finns det tre bostadshus med adresserna Häradsvägen 6-10.
Lägenheterna är fördelade enligt följande: 66 st 2 rok, 39 st 3 rok.
Innergårdsmiljön är mycket trevlig och rogivande och bär en trevlig charm genom sin närhet till naturen. Här finns plana gräsytor, upplysta gångvägar, fina stensättningar med flera sittplatser och grönskande planteringar som skapar en trevlig atmosfär.
Sammanfattat en lugn och vacker oas.
Stabil och mycket välskött förening

Parkering/garage:
61 st parkeringsplatser finns att hyra 100 kr /mån 150 kr med el. Plats tilldelas via föreningens kösystem. P-plats, med eller utan el, söks hos vicevärden.

Gjorda renoveringar:
Nya hissar (2014)
Fönsterbyte (2015)
Byte armaturer i trapphus (2015)
Installation portkodsystem (2017)
Ommålning av trapphus (2018)
Byte av entrédörrar och låssystem (2018)

Kommande/planerade renoveringar:
Hiss i 6:an.
Isolera vid värmeväxlare, byte enskilda radiatorer, bättring p-platser.
Fasadrengörning och fasadmålning.
Planerat att installera solceller på taken.
Uppgradering av värmesystem.

Uppvärmning:
Fjärrvärme under sommaren.
Värmepump på vinter.

Gemensamma utrymmen:
Gemensamt cykel- och barnvagnsförråd samt föreningslokal att låna utan kostnad för de boende och uthyrningsrum för 100 kr /natten. I källaren finns tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkrum samt ett mangelrum. I hus nr 10 finns en ”snickarbod”. Vanlig lgh-nyckel passar.
Här finns även ett övernattningsrum att hyra för 100:-/natt. Bokning görs hos vicevärden.
I hus nr 8 finns ett mangelrum med en gammal hederlig stenmangel.
Här finns även fritidslokalen som används till olika aktiviteter. Den kan lånas för privata sammankomster e.dyl.

Tv/bredband:
Fastigheten är ansluten till ComHems utbud av tjänster. Kabel-tv ingår i avgiften.

Avgift:
Värme, vatten, bredband 100 mbit/s och kabel-tv via ComHem.

Beslutat att höja årsavgifter med 2% i budgeten för 2020.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
105

Karta

Huskvarna HUSKVARNA

Häradsvägen 10

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg