MED56CBD24FC0904FAF8AE0F75A0C389EC5

Budgivning

Aspudden, Hägersten

Hägerstensvägen 117 B

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,840 inkl hushållsel, bredband, värme och vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea44.5 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer00177
Byggår1940
Driftskostnad134 kr/månad

Budgivning pågår
Högsta bud: SEK 2,850,000
Utgångspris: SEK 2,750,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Visningar

26
October | Monday
Kl 18:00 - 18:30
Anmälan krävs! Vänligen kontakta mäklaren för att boka in din tid för visning.

Välkommen till en välplanerad och ljus lägenhet i gott skick! Charmiga tidstypiska detaljer bevarade från 40-talet bland annat trägolv och fönsterbrädor i marmor. Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. Trivsamt vardagsrum med utgång till möblerbar balkong i fritt läge med utsikt mot föreningens lummiga innergård. Balkongen är en egen oas för en kaffe eller god bok. Kommer det många vänner över går det att duka upp på innergården. Fint renoverat kök med gott om förvaring. Sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng. Helkaklat badrum med badkar. Bra förvaring i platsbyggda garderober och tillhörande förråd.

Stor stabil förening där hushållsel och bredband ingår i avgiften. I samma hus finns cykel- och vagnsförråd, grovsoprum och tvättstuga. Populära kvarter med ett toppläge i Aspudden med god service och kommunikationer samt närhet till naturen.

På kort gångavstånd lockar Vinterviken med grönska och trädgårdscafé. På sommaren promenerar du utmed Mälaren eller badar vid Örnbergets klippbad nära småbåtshamnen. På vintern kan du åka skridskor på sjön Trekanten. Aspudden är ett populärt område med charm och småstadskänsla. Här hittar du mysiga caféer och restauranger, små butiker, mataffärer, apotek, bokhandel, bibliotek, gym och yogastudio. Samtidigt har du stan nära.

En tunnelbanestation bort ligger Liljeholmens galleria med nästan 100 butiker och restauranger. Här finns även tvärbana, direktbussar till Scania, Karolinska och Huddinge sjukhus och flygbussar till Arlanda. Hoppar du på cykeln är du inne vid Hornstulls puls på ca 10 minuter. Tunnelbana till T-centralen tar endast 13 minuter.

Om området

Aspudden är en av de äldsta förorterna i Stockholm och karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, livsmedelsbutiker, apotek, småbutiker samt restauranger. I Aspudden bor du nära natursköna grönområden och Mälaren. I närheten ligger vackra Vinterviken med kolonilotter och Vintervikens Trädgårdscafé som på sommaren har matservering och temakvällar. Här finns även företaget Winterviken som har café med uteservering på sommaren, festvåning och konferenser.

Nere vid Mälaren finns välbesökta platser för promenader, bad och fina klipphällar som kan avnjutas med solnedgång. På kort gångavstånd ligger även sjön Trekanten med badplats, på vintern plogas isen för skridskoåkning. I närområdet ligger Liljeholmens centrum med stor galleria med gott om utbud med affärer och restauranger. Goda kommunikationer och närhet till City.

För barnfamiljer finns den mycket populära Aspuddsparken med olika djur att titta på, minigolf och utmaningar i klätterställningarna m.m. På helgerna finns möjlighet till korvgrillning, ponnyridning och "Parkfiket" där man kan köpa bl.a. fika och korv. Under vintern är det livlig aktivitet i pulkabackarna och på sommaren fylls plaskdammen på för svalkande dopp för de små. Bredvid parken ligger Aspuddens IP som har fotbollsaktiviteter för barn från 5-års ålder och upp till A-trupp.

Kommunikation

I området finns två tunnelbanestationer - Aspudden och Örnsberg. Det tar ca 12-14 min in till T-centralen. Flertalet bussar trafikerar området.

Parkering

I området är det parkeringsavgifter och boendeparkering med taxa 4. Mer info finns på: http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/parkeringstillstand/Boendeparkering/

Budhistorik

BudBudgivareTidpunkt
SEK 2,850,00012020-10-26 15:10:47

Bilder

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall
Möblerbar hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder samt två inbyggd garderob för förvaring. Trägolv och målade väggar.

Vardagsrum
Trivsamt och lättmöblerat vardagsrum med rikt ljusinsläpp via stort fönsterparti samt utgång till den möblerbara balkongen med söderläge. Här finns plats för såväl sällskapsmöbler som matsalsmöbler. Trägolv och målade väggar. Vardagsrummet ligger mot föreningens lummiga innergård, med vackra planteringar och gräsytor.

Sovrum
Bra planerat sovrum med plats för en rejäl säng. Gott om förvaring via inbyggd garderob. Trägolv och målade väggar.

Kök
Fint renoverat kök med goda arbetsytor och bra förvaring. Stilrent med vita köksluckor i kombination med arbetsytor i trä. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, spishäll, inbyggnadsugn, spisfläkt och diskmaskin (45 cm). Målat trägolv och målade väggar.

Badrum
Helkaklat badrum inrett med kakel och klinkergolv med skön golvvärme. Utrustat med wc, badkar, badrumsskåp med spegeldörrar, hyllor, handdukshållare samt handfat med kommod.
Antal rum
2 rum
Boarea
44.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4
Pris
SEK 2,750,000 Utgångspris
Avgift
SEK 2,840 inkl hushållsel, bredband, värme och vatten
Driftskostnad
SEK 1,608 / år
Driftskostnad, varav
Försäkring
SEK 1,608
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Hushållsel, bredband, vatten och värme ingår i avgiften.
Andel i föreningen
0.7074 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1940
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Ett vindsförråd samt ett matkällarförråd tillhör lägenheten.
Förening
Namn
HSBs Brf Vandraren i Stockholm
Om föreningen
Brf Vandraren äger fastigheterna Vandraren 17, Vallfarten 3 och Pilgrimen 6. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Trygg-Hansa. Föreningen upplåter 175 bostadsrätter, 19 lokaler med hyresrätt samt 1 lokal med bostadsrätt. Föreningen registrerades 2000-10-18.

Observera att hushållselen ingår i avgiften!!

Föreningens medlemmar disponerar över en gemensam innergård, med trevliga gräsytor och planteringar. Här finns även utemöbler samt grillmöjligheter.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på ca 1656 kr som betalas av köparen (3,5 % av prisbasbeloppet som är på 47 300 kr för 2020) samt en pantsättningsavgift på 1,5 % av prisbasbeloppet på ca 710 kr per pantsättning som betalas av köparen.
Antal lägenheter
175
Antal lokaler i föreningen
16
Tv och bredband
Föreningen har anslutning till fiber från Telenor. Bredband är därmed inkluderad i månadsavgiften med 250/250 Mbit/s. Man har även rabatterade priser på tv-abonnemang om så önskas. Telenor och ComHem finns även i huset, för aktuella priser och paket kontakta leverantör.
Renoveringar
Under 1992 - 1994 genomgick fastigheterna en omfattande renovering och ombyggnad, då gjordes även stambyte. Föreningen renoverade och målade samtliga balkonger under 2005.

Karta

Aspudden Hägersten

Hägerstensvägen 117 B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg