190
MEDE845B25291FE449D9E742904CA46F23B

Gavel 2:a med sjöutsikt högst upp i huset!

Kommande®

Hägernäs, Täby

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,431 inkl värme, v/a, kabel-tv (basutbud) och bredband från Comhem
Antal rum2 rok
Boarea57.5 kvm

Ansvarig mäklare

Välkomna till denna härliga & insynsskyddade tvåa högst upp i huset med gavelläge och sjöutsikt över Stora Värtan.
Lägenheten är i gott skick och bör upplevas på plats.
Mycket attraktivt läge med närhet till vatten, centrum, fina promenadstråk samt kommunikationer via roslagsbanan samt bussar.

Om området

Hägernäs består av höghus fördelat på flera bostadsrättsföreningar. Närheten till friluftsområdet kring Rönningesjön och Rönningeby är ett stort plus för de boende. 4 H gården Rönninge by är välbesökt, framför allt vid midsommarfirandet och vid julmarknaderna. Även Stora Värtan nås på några minuters gångväg. Täby kommun håller på att ta fram en plan för upprustning av områdets gemensamma ytor exempelvis, gångvägar, lekplatser och belysning. För mer information gå in under dokument och läs "Norra Hägernäs".

Kommunikation

Kommunikationerna är goda, främst genom Roslagsbanan (hållplats Hägernäs). Även flertalet bussar går från området mot Täby C och Danderyds sjukhus.

Närservice

Hägernäs har ett eget centrum med bl a mataffär och restauranger. HÄGERNÄSSKOLAN, åk 1-6, är den närmsta skolan och den ligger centralt i området. Flera friskolor finns på Hägernäs Strand området, ca 5-10 minuters gångväg från området. Närmsta högstadium är Kunskapsskolan och Bergtorpsskolan. DAGIS finns i närområdet. För mer information gå in på Täby kommuns hemsida www.taby.se

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Hall

Vardagsrum

Balkong

Utsikt

Vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg