190

Söder / Stjärnhusen, Norrköping

Hagebygatan 37

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,905 inkl värme, vatten, fast avgift el, kabel-tv & bredband. I månadsavgiften ingår den fasta abonnemangskostnaden för el vilket innebär att den egna förbrukningen tillkommer. Föreningen har även tecknat ett kollektivt avtal för bostadsrättstillägg, observera att man dock måste teckna egen hemförsäkring.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea90 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer15
Byggår1952
Driftskostnad557 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,895,000

I populära Stjärnhusen finns nu denna luftiga 4:a med balkong i söderläge! Fint ljusinsläpp från tre väderstreck tack vare hörnläget. Genomgående planlösning med stora fönsterpartier & trivsam utsikt mot dels innergården. Bo på bekväma våning ett med hiss i huset. Här finner vi ett rymligt vardagsrum med eldningsbar öppen spis & plats för både soffmöblemang och större bord med stolar. I köket finns gott om förvaring i både över- och underskåp med plats för matbord. Det finns tre sovrum som är i bra storlek & lättmöblerade. Helkaklat badrum som har både tvättmaskin & torktumlare. Det finns ett källarförråd och vindsförråd som tillhör bostaden.

Detta hem passar för familjen, paret eller till dig som har svårt att gå i trappor. Skapa din prägel i denna underbara bostad på trivsamt läge i området. Riksbyggens Brf Stjärnhusen är en välskött förening med 106 lägenheter. I föreningen finns gym, relax med bastu, bubbelbad och övernattningsrum. Varmt välkommen på visning!

Om området

I hjärtat av Söder finner ni denna trevliga bostadsrättsförening. I området finns bostadsrätter och hyresrätter. I närområdet finns också flera grönområden som erbjuder lek och rekreation.

Kommunikation

Närhet till kommunikationer med bussar, spårvagnar samt bra pendlingsläge till Söderleden varifrån ni når E4 och E22

Närservice

Närhet till all tänkbar kommersiell service i centrum samt Coops-närbutik, Nelins konditori och pizzeria

Parkering

I området tillämpas boendeparkering. Kostnad fn. 250 kr för 30 dagar.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning-2018-06-30
Energideklaration Hagebygatan 37
Kommande

Bilder

Varmt välkommen till Hagebygatan 37!

Kök med matplats intill för ca 4 personer

Köket har förvaring i både över- och underskåp

Bredvid köket ligger sovrum 2 som idag används som matplats

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL - Välkomnande hall med plats för avhängningsmöjligheter till höger. Hallen fortsätter längre in i bostaden som ger oss en luftig och öppen yta. Här finns förvaring i form av 4st garderober. I början av hallen står vi på linoleummatta och på väggarna är det ljus tapet. Längre in står vi på laminatgolv.

SOVRUM 1 - Till höger om hallen finner vi det första sovrummet. Här får vi plats med säng, skrivbord & bokhylla om så önskas. Ljus tapet & linoleummatta.

KÖK - Längre in i bostaden till höger finner vi köket. Köket har skåpinredning som går i ljus grått med både över- och underskåp. Bänkskiva i rostfritt & laminat och ovan arbetsbänken är det vitt kakel. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och arbetsyta. I köket finns plats för matbord och stolar för ca 4 personer. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis, ugn, spisfläkt, diskmaskin och vask som är tvådelad. Laminatgolv och ljus tapet med en fondvägg.

SOVRUM 2/ MATPLATS - Intill köket ligger det andra sovrummet. Här får vi plats med säng och förvaringsmöbel om så önskas. Detta rum kan även användas som matsal för den som vill ha mycket gäster på besök. Fiskbensparkett & tapet som går i varma toner.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet kan nås direkt från hallen. När vi kommer in här möts vi av ett fint ljusinsläpp från två väderstreck, tack vare hörnläget. Rymligt vardagsrum där vi får plats med större soffmöblemang och större bord & stolar för den som önskar. Eldningsbar öppen spis som ger oss den maximala mysfaktorn. Fiskbensparkett och tapet som går i varma toner på väggarna. Från vardagsrummet når vi den härliga balkongen.

BALKONG - Härlig inglasad balkong som ligger i bästa söderläge! Helt underbar oas med häcken strax utanför. Balkongen kan användas året om och blir som ett extra rum.

SOVRUM 3 - Till vänster om hallen ligger sovrum 3. Stort rymligt sovrum med plats för dubbelsäng & förvaringsmöbel om så önskas. Här finns förvaring i form av 4 st garderober. Här har vi utsikt mot den ljuvliga innergården. Laminatgolv & ljus tapet på väggarna.

BADRUM - Helkaklat badrum med vitt kakel som har en bård som går i grönt och grönt klinker på golvet. Här har vi tvättmaskin & torktumlare. Badrumsutrustningen består av dusch med skjutbara dörrar i glas, handfat, spegelskåp samt wc.
Antal rum
4 rum
Boarea
90 kvm
Areakälla
föreningens information
Uteplats
Härlig inglasad balkong i bästa söderläge!
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4, hiss finns
Pris
SEK 1,895,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,905 inkl värme, vatten, fast avgift el, kabel-tv & bredband. I månadsavgiften ingår den fasta abonnemangskostnaden för el vilket innebär att den egna förbrukningen tillkommer. Föreningen har även tecknat ett kollektivt avtal för bostadsrättstillägg, observera att man dock måste teckna egen hemförsäkring.
Driftskostnad
SEK 6,684 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 4,284
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Den angivna driftskostnaden är individuell och kan variera beroende på egen förbrukning.
Andel i föreningen
1.23149 %
Andel av årsavgiften
1.23158 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1952
Energideklaration
Utförd
Energiprestanda
125 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Riksbyggens Brf Stjärnhusen
Om föreningen
Föreningen äger fastigheten Monopolet 2 samt del av Klingsberg 1:1.
I föreningen finns 106 bostadsrättslägenheter och 10 mindre lokaler. Husen byggdes år 1953.
Bostadsrätterna är fördelade enligt följande
1 rok 19 stycken
2 rok 47 stycken
3 rok 23 stycken
4 rok 12 stycken
5 rok 5 stycken

Gemensamma utrymmen
Tvättstugor, cykelrum, Relaxrum med bubbelbad, bastu och gym (50 kr per månad). Övernattningslägenhet finns att hyra för ca 100 kr/dygn. Kommer bli en liten höjning då det är nyrenoverat.
Antal lägenheter
106
Tv och bredband
Kabel-TV via ComHem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband (fiber) och IP-telefoni via ComHem (bredband samt abonnemang för IP-telefoni ingår i månadsavgiften).
Parkering
36 p-platser (125 kr/månad) och 18 garageplatser uthyres enligt separat kösystem.
Renoveringar
Byte av elinstallation 1996
Fönsterbyte 1998
Stambyte 2003
Installation av hissar 2003
Säkerhetsdörrar 2005
Tvättstugeutrustning 2016/2017
Ekonomi
Enligt samtal med styrelsen (2019-04-05) har föreningen inget beslut om förändrad årsavgift.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,163 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Söder / Stjärnhusen Norrköping

Hagebygatan 37

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg