Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Norrköping / Söderköping

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Norrköping & Söderköping

Söker du en kunnig mäklare i Norrköping eller Söderköping? Då är du välkommen till våra lokala mäklarkontor. Våra mäklare förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Norrköping och Söderköping. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Norrköping / Söderköping välkomnar dig som önskar köpa, sälja eller värdera bostad.

Norrköping, som är känt för sina gula spårvagnar, ligger i Östergötlands län invid Bråviken. Tack vara goda kommunikationer kan du välja att resa hit med tåg, flyg, buss eller bil. Norrköping är knutpunkt för flera stora vägar med E4 som passerar norr och väster om staden och E22 som börjar i Norrköping och fortsätter längst ostkusten ner till Malmö. Norrköping är sedan gammalt en industri-, handels- och sjöfartsstad med textilindustrin som basen i stadens näringsliv. Vi på HusmanHagberg i Norrköping bor där vi verkar, vi har stor lokalkännedom och ett stort hjärta för området. Vi ser fram emot att få hjälpa dig när du önskar köpa, värdera eller sälja din bostad i Norrköping eller Söderköping.

Att bo i Norrköping

För den som önskar bo i en liten storstad med närhet till det mesta är Norrköping helt rätt. Lockas man av att bo mitt i den vackra staden med praktfulla gamla industribyggnader och Motala Ström som rinner genom stadens mitt så bjuds här på ett rikt kultur- och nöjesliv. Är det istället lugnet och närheten till naturen som önskas så finns här vackra omgivningar med de öppna landskapen, skogar, sjöar och inte minst skärgården. För den sportintresserade finns här IFK Norrköping, Dolphins, Vita Hästen och Vargarna som ger dig möjlighet att se på spännande matcher. Är du intresserad av att köpa bostad i Norrköping med omnejd har vi flera intressanta objekt att erbjuda dig.

Köpa eller sälja villa, radhus eller bostadsrätt i Norrköping

Funderar du på att köpa eller sälja bostad i Norrköping med omnejd? Då är våra kunniga mäklare redo att match ditt objekt med rätt köpare. Vi har en passion för mäklaryrket och finns här för att guida dig på vägen till en lyckad bostadsförsäljning.

I Norrköping finns många smultronställen att upptäcka. Utöver Karl Johans park med dess årliga kaktusplantering, Industrilandskapet och Åbackarna finns här trevliga promenadstråk längs promenaderna. Utanför statskärnan hittar du bl.a. Kolmårdens djurpark, Löfstad slott och Göta Kanal. Med ett äkta engagemang och ett passionerat intresse för människor har vi hjälpt till att förmedla tusentals bostadsaffärer. Våra erfarna mäklare finns på plats i Norrköping och Söderköping när det är dags att köpa eller sälja bostad.

Värdera din bostad i Norrköping eller Söderköping

Nyfiken på att få reda på hur värdet på din bostad utvecklats? Kanske är det dags att byta bostad eller förbereda dig för en förhandling med din långivare. Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Norrköping och Söderköping. Vår erfarenhet i kombination med våra verktyg gör att vi kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick och hur attraktivt läget är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Norrköping och Söderköping för att boka in en värdering redan idag.

Omdömen från våra kunder

"Andreas är mycket kunnig, tillförlitlig och lätt att jobba med. Det är mycket lätt att nå honom och få snabba svar vare sig det är via telefon eller e-post. Försäljningen har gått mycket smidigt med i princip ingen inblandning av mig. Det är tydligt att Andreas och hans team arbetar otroligt hårt. Jag och min familj kommer alltid att i första hand kontakta Andreas för framtida fastighetsrelaterade ärenden."
Soheil S1 veckor
Verifierad kund
"En helt fantastisk mäklarbyrå där mäklarna verkligen engagerar sig i säljaren och jobbar stenhårt för att nå säljarens mål."
Marcus T5 veckor
Verifierad kund
"Andreas är mycket bra och hjälpsam mäklare. Jag tycker kontakten var utmärkt"
Rita Sarmad G9 veckor
Verifierad kund
"Det var en bra och kunnig mäklare som ställde upp på allt som vi behövde samt att han skall vara behjälplig vid nyanskaffning av ny lägenhet . "
Hans Erik S13 veckor
Verifierad kund
"Vi kunde inte varit nöjdare över valet av mäklare! Gustav har lagt ner mycket tid och engagemang och levt upp till alla våra förväntningar! Honom kommer jag definitivt att vända mig till igen i framtiden. "
Nansi I14 veckor
Verifierad kund
"Andreas har varit drivande och jobbat hårt trots den svåra tiden som vi befinner oss i. Lyhörd både för oss och kunderna. Snabb med att hitta lösningar. Vi är väldigt nöjda och kommer sälja med honom igen. "
Kathrin A14 veckor
Verifierad kund
"Under hela försäljningen av vår lägenhet gav Andreas Söderstam oss utomordentligt bra stöd och hjälp. Han var en stöttepelare för oss under en tid då bostadsmarknaden var väldigt orolig. Jag kan ge Andreas mina starkaste rekommendationer /Erik Lystadius "
Erik L16 veckor
Verifierad kund
"Inte ofta jag ger omdömen, men denna gång känner jag mig tvungen att berätta om hur bra bemött vi blev. Från det att vi lyfte luren och sa att vi skulle sälja, till det att kontraktsskrivningen ägde rum, har vi fått såväl goda råd, känt oss sedda/viktiga, haft ett bollplank för tankar och idéer. Genom hela processen har vi känt oss väl informerade och professionellt omhändertagna. Detta inte bara utav Andreas, utan hela teamet."
Jimmy E16 veckor
Verifierad kund
"På ett professionellt, öppet, ödmjukt och positivt sätt genomförde vår mäklare denna försäljning rekordsnabbt! Denna glimrande process var över förväntan på alla plan. Stort tack! Vi är mycket nöjda och skulle verkligen rekommendera Andreas! "
Jennilie E16 veckor
Verifierad kund
"Han ska ha full pott på omdömet från mig och min fru, för snabbt jobb och raka besked. En go och glad prick som man fick förtroende för. Tack på förhand. Med vänlig hälsning "
Göran H16 veckor
Verifierad kund
"Andreas stöttade oss genom hela processen på ett utmärkt sätt. Rekommenderar alla att välja Andreas Söderstam som mäklare. "
Elin L17 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell mäklare som hjälpte till med det mesta. Från första visningen till hjälp med finansieringen "
Bengt S22 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare, upplevelsen var bra Har inte något att klaga på "
Bengt Håkan W27 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren gav ett förtroendegivande första intryck. Professionell och kunnig och jag är mycket nöjd. Jag har träffat många mäklare och Andreas på Husman&Hagberg är blad de bästa. Jag rekommenderar honom. Tack! Vänliga Hälsningar Maria R"
Maria R30 veckor
Verifierad kund
"Genomgående utmärkt insats av mäklaren för bostaden, Andreas Söderstam. Vi har blivit mycket väl bemötta ända sedan första kontakten. Andreas har inte bara varit väldigt proffsig utan också jordnära i sin kontakt med oss, vilket gjort att vi känt oss trygga som förstagångsköpare."
Daniel A30 veckor
Verifierad kund
"Engagerad mäklare med en tydlig plan för hur försäljningen skulle genomföras på bästa sätt resulterade i både nöjd säljare och köpare."
Dennis P32 veckor
Verifierad kund
"Bra avslappnat bemötande. Dt kändes tryggt att göra affären."
Johan O32 veckor
Verifierad kund
"Trevlig o omtänksam mäklare ……………………"
Maria Ö33 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren motsvarade mina högt ställda förväntningar vad avser såväl bemötande som "processen" fram till det slutliga resultateti övrigt. Utifrån den aktuella marknadssituationen uppskattar vi särskilt att försäljningen kunde slutföras på så kort tid."
Per Lennart L33 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och hög engagemang samt mycket kunnig i olika frågeställningar som uppstod "
Ari K36 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Adress Norrköping

  • Hötorget 9, 60231 Norrköping
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Andreas Söderstam

Andreas Söderstam

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Norrköping / Söderköping

sven
Gustav Azelius

Gustav Azelius

Reg. Fastighetsmäklare

Norrköping / Söderköping

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Tomter, Gamla Landsvägen

Välkommen till en riktigt naturskön plats i Svärtinges hjärta! Här erbjuds du en möjlighet att förverkliga din dröm, bo i ett nybyggt hus med en plan tomt.

Tomter, Cirkusstigen

Låt oss presentera Cirkusvägen! Vi bjuder er en hissnande upplevelse i härliga Björkalund. En familjeidyll utan dess like i utkanten vår underbara stad. Vacker natur har du in på knuten med härliga promenadstråk och fina vyer

Vi söker mäklare!

Nu söker vi ytterligare en stjärna till vårt gäng.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg