Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Norrköping / Söderköping

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Norrköping & Söderköping

Söker du en kunnig mäklare i Norrköping eller Söderköping? Då är du välkommen till våra lokala mäklarkontor. Våra mäklare förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Norrköping och Söderköping. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Norrköping / Söderköping välkomnar dig som önskar köpa, sälja eller värdera bostad.

Norrköping, som är känt för sina gula spårvagnar, ligger i Östergötlands län invid Bråviken. Tack vara goda kommunikationer kan du välja att resa hit med tåg, flyg, buss eller bil. Norrköping är knutpunkt för flera stora vägar med E4 som passerar norr och väster om staden och E22 som börjar i Norrköping och fortsätter längst ostkusten ner till Malmö. Norrköping är sedan gammalt en industri-, handels- och sjöfartsstad med textilindustrin som basen i stadens näringsliv. Vi på HusmanHagberg i Norrköping bor där vi verkar, vi har stor lokalkännedom och ett stort hjärta för området. Vi ser fram emot att få hjälpa dig när du önskar köpa, värdera eller sälja din bostad i Norrköping eller Söderköping.

Att bo i Norrköping

För den som önskar bo i en liten storstad med närhet till det mesta är Norrköping helt rätt. Lockas man av att bo mitt i den vackra staden med praktfulla gamla industribyggnader och Motala Ström som rinner genom stadens mitt så bjuds här på ett rikt kultur- och nöjesliv. Är det istället lugnet och närheten till naturen som önskas så finns här vackra omgivningar med de öppna landskapen, skogar, sjöar och inte minst skärgården. För den sportintresserade finns här IFK Norrköping, Dolphins, Vita Hästen och Vargarna som ger dig möjlighet att se på spännande matcher. Är du intresserad av att köpa bostad i Norrköping med omnejd har vi flera intressanta objekt att erbjuda dig.

Köpa eller sälja villa, radhus eller bostadsrätt i Norrköping

Funderar du på att köpa eller sälja bostad i Norrköping med omnejd? Då är våra kunniga mäklare redo att match ditt objekt med rätt köpare. Vi har en passion för mäklaryrket och finns här för att guida dig på vägen till en lyckad bostadsförsäljning.

I Norrköping finns många smultronställen att upptäcka. Utöver Karl Johans park med dess årliga kaktusplantering, Industrilandskapet och Åbackarna finns här trevliga promenadstråk längs promenaderna. Utanför statskärnan hittar du bl.a. Kolmårdens djurpark, Löfstad slott och Göta Kanal. Med ett äkta engagemang och ett passionerat intresse för människor har vi hjälpt till att förmedla tusentals bostadsaffärer. Våra erfarna mäklare finns på plats i Norrköping och Söderköping när det är dags att köpa eller sälja bostad.

Värdera din bostad i Norrköping eller Söderköping

Nyfiken på att få reda på hur värdet på din bostad utvecklats? Kanske är det dags att byta bostad eller förbereda dig för en förhandling med din långivare. Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Norrköping och Söderköping. Vår erfarenhet i kombination med våra verktyg gör att vi kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick och hur attraktivt läget är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Norrköping och Söderköping för att boka in en värdering redan idag.

Omdömen från våra kunder

"Andreas Söderstam lägger verkligen all sin energi på att hjälpa dig sälja objektet så bra som möjligt. Samtidigt är han är ärlig mot köparen. En av de bättre mäklarna jag haft att göra med. Kan varmt rekommendera"
Tomas K3 dagar
Verifierad kund
"Bra information under hela försäljningen kan varmt rekommendera andreas"
Roger P9 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker HusmanHagberg Norrköping är seriösa och bra att komma överens. Har haft Gustav som mäklare och riktigt bra och hjälpsam. "
Mervan S11 veckor
Verifierad kund
"Bra engagemang av mäklaren. Vi är nöjda med resultatet "
Karl Olof Niklas J13 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. God tillgänglighet."
Cristian A13 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, bra kontakt under tiden försäljningen pågick."
Annika W19 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt och positivt bemötande. Engagerad och proffsig."
Harriet Elisabet A19 veckor
Verifierad kund
"Tydligt, proffsigt, smidigt! "
Sara R19 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med det bemötande vi haft under hela processen."
Berryl Göthe Gottschalk A19 veckor
Verifierad kund
"Snabb, lyhörd och professionell, kan varmt rekommendera Andreas om mäklare!"
Anton E21 veckor
Verifierad kund
"Helt enligt förväntningarna. Flexibla och bra vid visning. Effektiv kontraktsskrivning. Bra kommunikation."
Fredrik S21 veckor
Verifierad kund
"Andreas får 5/5! Professionell, envis och pålitlig. Kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
Stina B21 veckor
Verifierad kund
"Kanonbra! Mkt engagerad och hjälpsam mäklare!"
Johan Christer T25 veckor
Verifierad kund
"Oerhört proffitonellt! Mycket tillmötesgående!! Proffsigt utförd försäljning!"
Torbjörn E26 veckor
Verifierad kund
"Bra samtal. Ett tydligt upplägg. Bra framförning av vad vi som in gick i lägenheten och bra hjälp rakt igenom"
Max P27 veckor
Verifierad kund
"Har varit lyhörd och tagit sig an bostaden. Till att bemöta säljare och köpare på ett väldigt bra sett. Vill alltid satsa lite högre och lite till Återkopplar direkt när nåt dyker upp "
Niklas Leif Rudolf N28 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande och proffsig hjälp"
Maud F29 veckor
Verifierad kund
"Utmärkt. Jag har fått bra service. Huset blev sålt och det gick över förväntan. "
Carl Magnus W32 veckor
Verifierad kund
"Gustav ger ett bra, seriöst intryck och är behjälplig på alla sätt och vis. Klar och tydlig i sin kommunikation och proffsig."
Christian O35 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Adress Norrköping

  • Hötorget 9, 60231 Norrköping
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Andreas Söderstam

Andreas Söderstam

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Norrköping / Söderköping

sven
Gustav Azelius

Gustav Azelius

Reg. Fastighetsmäklare

Norrköping / Söderköping

sven
Sara Leindal

Sara Leindal

Säljkoordinator

Säljkoordinator/assistent

Norrköping / Söderköping

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Tomter, Gamla Landsvägen

Välkommen till en riktigt naturskön plats i Svärtinges hjärta! Här erbjuds du en möjlighet att förverkliga din dröm, bo i ett nybyggt hus med en plan tomt.

Tomter, Cirkusstigen

Låt oss presentera Cirkusvägen! Vi bjuder er en hissnande upplevelse i härliga Björkalund. En familjeidyll utan dess like i utkanten vår underbara stad. Vacker natur har du in på knuten med härliga promenadstråk och fina vyer

Vi söker mäklare!

Nu söker vi ytterligare en stjärna till vårt gäng.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg