Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Norrköping

Välkommen till din mäklare i Norrköping och Söderköping

Vill du sälja eller värdera ditt hus, radhus eller din bostadsrätt i Norrköping eller Söderköping? Kanske önskar du köpa något i området? Kontakta oss - vi är fastighetsmäklare som anstränger oss för att alltid ha hjärtat med i affären - både när du ska sälja och köpa bostad. Att byta bostad är ofta ett stort beslut och en stor affär för de flesta. HusmanHagberg har drygt 90 kontor och 400 medarbetare runtom i landet. Vår erfarenhet av marknaden just i Norrköping och Söderköping ger dig trygghet och dessutom bjuder våra mäklare på en stor portion vinnarinstinkt. Därför har vi många nöjda kunder.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Hötorget 9, 60231 Norrköping
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Hötorget 9, 60231 Norrköping
  • Besök oss på:

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Boka konsultation och få god fika på Brödernas Kafé.

Just nu får du ett presentkort på Brödernas Kafé till ett värde av 150 kr när du bokar ett möte för en kostnadsfri konsultation angående din framtida bostadsförsäljning.

Vill du ha Norrköpings mest eftertraktade telefonnummer?

Drivs du av utmaningar och älskar att göra affärer? Välkommen till HusmanHagberg i Norrköping/Söderköping/Katrineholm.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2019 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

Energideklaration

Alla fastigheter ska enligt lag energideklareras vid försäljning. Vi hjälper dig gärna med kontakt med en certifierad besiktningsman så att allt är klart inför försäljningen.

Homestyling

Homestyling ökar värdet på din bostad inför en försäljning. Din bostads kvaliteter och fördelar framhävs genom att de förutsättningar som redan finns tas tillvara och förhöjs.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg