KarriärOm oss
230
MEDE59B55A5AFDD45909EC947B76F3704F8

Charmig nybyggd två rum och kök med två franska balkonger i härliga Cederhusen!Hagaesplanaden 63, 2tr Vasastan Hagastaden, Stockholm

Vasastan Hagastaden, Stockholm

Hagaesplanaden 63, 2tr


PRIS4 290 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

43 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

4-1202

MÅNADSAVGIFT

3 041 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

4 290 000 kr

Charmig nybyggd två rum och kök med två franska balkonger i härliga Cederhusen!

Mycket attraktiv och stilfull två rum och kök belägen i det unika och populära trähusprojektet Cederhusen.

Bostaden erbjuder öppna och sociala ytor med kök och vardagsrum i anslutning med två härliga franska balkonger som skapar en helt otrolig atmosfär och ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden har enstavsparkett i ask med golvvärme, vilket förutom komfort ger möjlighet till lättmöblerade ytor. Bostadens väggar är vitmålade och harmoniserar fint med de vackra snickerierna i ekfanér samt fönsterbänkarna i natursten.

Till bostaden tillhör även ett unikt källarförråd på hela 5 kvm (bi area).

Sammanfattningsvis erbjuds här ett förstklassigt boende med varma materialval där läget i området kanske också är det bästa, då fastigheten ligger precis invid Norra Stationsparken.

- Utmärkt läge vid Norra stationsparken
- Perfekta sociala ytor
- Flexibelt tillträde
- Stort externt förråd på 5 m² (bi area)

Bilder

MEDE59B55A5AFDD45909EC947B76F3704F8
MED6C9BA155482141BAAA46D855B8797B4E
MED37C897CE89FD4C2D8FB1CCE670C952F0
MED5F5CDC03DB0648AA8F022D9D37DA5A83
MED214238655800403BAB4AA5FC67203A6C

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

43 kvm

LÄGENHETSNUMMER

4-1202

VÅNING

2 av 9, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 041 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

4 290 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

Faktiskt upmätt norm SS 21054:2020

AREAKÄLLA KOMMENTAR

+5 m² bi area källarförråd

BALKONG

Ja

HALL

Hall med bra utrymmen för förvaring i form av garderob från Marbodal samt vackra hall golv i parkett.

SOVRUM

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring.

KÖK

Stilrent kök från Marbodal med komplett maskinell utrustning i form av kyl/frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin från Siemens.

VARDAGSRUM

Socialt rum med plats för matbord samt soffa i anslutning till de franska balkongerna.

BALKONG

Två härliga franska balkonger i väst samt norrläge.

BADRUM

Rymligt badrum med vita kaklade väggar och vacker klinker i beige nyans. Dusch, handfat med kommod, WC, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt infälld belysning.

Om området

Hagastaden är den nya stadsdelen som binder samman Vasastan med Solna. Här kommer finnas tusentals bostäder och arbetsplatser som smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken.

KOMMUNIKATION

Utmärkta kommunikationer med gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan (uppgång Vanadisvägen). Den nya tunnelbanelinjen (Gula linjen) förväntas vara i drift 2027-28 med uppgångar vid Torsplan och Hagaplan.

NÄRSERVICE

Vid Torsplan finns flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. omkringliggande skolor såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Vidare kommer Norra Stationsgatan snabbt att utvecklas till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,6523 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

742 944 kr Tagit från ekonomisk plan.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadsfastighet

BYGGNADSÅR

2022

VENTILATION

FTX-system med värmeåtervinning.

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

Förening

NAMN

Brf Arkitraven

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

111

EKONOMI

Föreningens totala lån förväntas enligt ekonomisk plan att uppgå till ca 114 000 000 kr, vilket motsvarar ca 16 980 kr/kvm.

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja, föreningen äger marken.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 190 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

476 kr

FÖRSÄKRING

Fastigheten kommer vid färdigställandet att vara fullvärdesförsäkrad. Bostadsrättstillägg ingår för alla lägenheter upplåtna med bostadsrätt.

OM FÖRENINGEN

Brf Arkitraven ligger i det första av av två kvarter som omfattar projektet Cederhusen och består av 111 st bostadslägenheter fördelat på två fastighetskroppar. Den totala bostadsytan för föreningen är ca 6 713 kvm och lokalytan ca 400 kvm. Föreningen äger marken som har en areal om 1 347 kvm.

Cederhusen i Hagastaden kommer att bli Stockholm första stora flerbostadshus i massivträ, vilket blir ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö. Cederhusen är ännu mer, det är ett unikt boende att leva i. En passion för att skapa ett modernt, vackert boende, som både tar hänsyn till människan och miljön. Med tillgång till balkonger, ordentlig förvaring och smarta, genomtänkta och fina detaljer ska ni kunna ses och njuta av livet. Cederhusen är ett äkta trähus som står stadigt på en grund av betong. Cederhusens unika arkitektur med fyra torn, 10-13 våningar bildar en bred och hög front i söderläge mot Norra Stationsparken, nära den nya tunnelbanan i Hagastaden. Bostäderna uppförs även som den slutliga etappen av Hagastadens västra område, vilket innebär att det mesta av närområdet kommer vara på plats vid inflyttning.

FÖRRÅD
Varje lägenhet har ett externt förråd placerat i källarplan.

GEMENSAM TAKTERRASS
På taket i första huset finns en gemensam takterrass att nyttja för boende. Terrassen är utrustad med utekök och sittplatser.

BARNVAGNSRUM
Barnvagnsrum finns i anslutning till respektive entré.

CYKELRUM & CYKELPOOL
I föreningen finns cykelrum i källaren samt i utomhusställ på gården. Vid entrén mot Hagaesplanaden finns ett utrymme med 1 st eldriven lådcykel för boende i föreningen att disponera gemensamt. Cykeln ingår i cykelpool och anslutningsavgift till poolen ingår för dig som boende.

DRIFT
Kostnad för vatten och uppvärmning av lägenheten ingår i månadsavgiften. Lägenheterna har individuell mätning av el. Utöver den redovisade månadsavgiften debiteras kostnaden för din elförbrukning, retroaktivt kvartalsvis. I månadsavgiften ingår sophämtning. Föreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och utvändig mark inom fastigheten (planteringar, gångytor mm). Kostnaden för ovanstående är inkluderat i månadsavgiften. Sopsugsnedkast är placerade på gården mellan husen. Källsortering sker i gemensamt miljörum beläget vid entrén mellan husen mot Hagaesplanaden. Källsortering finns för glas, metall och kartong. Bostäderna värms upp av fjärrvärme, via vattenburen golvvärme. Ventilationen är av typ FTX, från- och tilluftsventilation med återvinning.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information om projektet och området:
www.cederhusen.se
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

TV OCH BREDBAND

Föreningen har ett kollektivt avtal med Telia gällande Kabel-TV och bredband där "Telia Lagom" med TV och bredband (100/100 Mbit/s) levereras mot en en obligatorisk kostnad om 229 kr/månad som läggs till månadsavgiften.

PARKERING

Under Norra Stationsparken har Stockholms Stad uppfört ett garage om ca 1000 platser. För att hyra plats, besök Stockholm Parkerings hemsida: https://www.stockholmparkering.se/aktuellt/byggprojekt/p-hus-hagastaden/

Föreningen har även 17 st parkeringsplatser att hyra i garaget. Fördelning av p-platserna sker efter intresseanmälan och i turordning, dock max en parkeringsplats per lägenhet.

RENOVERINGAR

Då fastigheten är nyproducerad finns inga planerade underhåll.

Karta

Stockholm Vasastan Hagastaden

Hagaesplanaden 63, 2tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg