MED271BFDE6DBC347419B6F370C9AF7DE10

Njutningsfull uteplats med bästa solläge

Gustavsbergs Hamn, Gustavsberg

Gustavsbergs allé 28, bv

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,411 Värme, kallvatten, sophantering och avlopp, bredband och kabel-tv (220kr tillkommer för triple play)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea106 kvm
Lägenhetsnummer 0059-01-04-41001
Byggår2017
Driftskostnad803 kr/månad

Som utgångsbud: SEK 3,850,000

Ansvarig mäklare

Visningar

27
September | Sunday
Kl 10:45 - 11:15
Anmäl er till mäklare för visning

Välkomna till denna vackra lägenhet, privata visningar ordnas utanför utsatta tider. Lägenheten ligger mycket centralt i Gustavsberg med direkt access till lugn, fin och barnvänlig innergård där barnen kan härja fritt. Från tomten med gräsmatta och stenbelagda altanen under tak har man sol från förmiddag till solen går ner bakom husen runt 19 kvällen. Denna stora välplanerade lägenhet med två badrum två sovrum och gott om förvaring känns unik i sitt slag. Masterbedroom har extra utrustats med Walk in closset som även kan byggas om till ett sovrum. (orginalritning ett sovrum) Här bor man med optimal planlösning och påkostade tillval som gör lägenheten till något alldeles extra.
Välkomna på visning!

Om området

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Bilder

Kök vardagsrum mot lugn innergård

Magisk uteplats med sol från 11- solnedgång

Vardagsrum med kök, stora fönsterpartier

Ljust fint praktiskt kök

Kök med många möjligheter till placering av köksbord eller köksö

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Modern och välplanerad lägenhet med öppen planlösning, härligt ljusflöde och två badrum. Hög mysfaktor mitt i populära Porslinskvarteren vid Gustavsbergs Hamn med närhet till förskola, affärer och kommunikationer. Stenlagd uteplats med stor gräsmatta sol från tidig fm till kvällen. Utsikt mot grön och trevlig innergård. Nyproduktion med två år på nacken, sista besiktning gjord. Genomgående bra planlösning med öppna sociala ytor och stora rum med bra förvaring och hög standard.

Lägenheten genomsyras av extra tillval i kök, badrum och dörrar. Stilrena och påkostade materialval med sobra färger som skapar en bra balans och skön känsla. Tapetserade fondväggar och målade väggar i vitt och 3-stav mattlackat ekparkett på golven.

Söker ni ett boende och ett område som verkligen har allt man kan önska sig runt knuten har ni kommit rätt. Här finns närhet till idrottsanläggningar, badsjö, grönområden, strandpromenader, närservice, kaféer och restauranger. Bra kommunikationer nära till bussar, infartsparkering och affärer.

Hall
Stor och välkomnande hall och entré med bra förvaringsmöjligheter genom stort skjutdörrspartie och gott om plats för den stora familjen. Hallen öppnar upp mot övriga sovrum och badrum på ett trevligt sätt genom korridoren. Här ligger även badrum och stor klädkammare.

Vardagsrum och kök
Ljust och trevligt vardagsrum med sociala ytor i öppen planlösning mot kök. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Härligt öppna ytor för trevlig umgänge. Det finns gott om plats för stort matbord, soffa och TV-hörna.
Köket är är extra påkostat med integrerade och dyrare vitvaror. Allt är väldigt praktiskt och funktionellt med genomtänkt placering av vitvarorna. Hel kyl och frys integrerad samt infälld ugn och nedfälld induktionshäll. Tidlöst och fräscht med vita köksluckor från Marbodal och vitt blankt kakel som stänkskydd som snyggt bryter av mot laminat bänkskiva i antracitgrått. Målade väggar i vitt samt fin tapet mot köksvägen som bryter av vackert och skapar klass känsla.

Master Bedroom
Stort och välplanerat sovrum med access till det fd sovrummet som numera är ett gigantiskt walk in closset. En maxad garderobslösning för förvaring och gott om plats för ytterligare förvaring. Trevligt sovrum med tapetserade väggar och 3-stav mattlackat ekparkett på golvet. (Walkin closset kan naturligtvis ändras till ett sovrum igen.

Sovrum
Välplanerat och bra sovrum mot trevlig innergård, Detta rum har bra ytor som skapar möjligheter efter behov, sovrum eller arbetsrum. Gott om garderober för klädvård. Tapetserade väggar med 3-stavs mattlackat ekparkett på golvet.

Badrum med tvättmaskin och torktumlare
Stort och påkostat WC/Badrum med komfort värmegolv. Bra ytor med dusch och tvättmaskin samt tumlare. Perfekt anpassat för den aktiva familjen med höga krav på funktion. Påkostade materialval med kommoder, spegel och badrumsskåp. Genomgående tidlösa och moderna materialval så som blandare med helkaklade väggar i vitt och gråsvart klinker på golv. Båda badrummen är utrustade med designade dörrar med runda fönster.

WC/Dusch
Trevligt och fint badrum med toalett och takdusch. Påkostade materialval även här.

Förvaring
I lägenheten finns extra bra förvaring genom klädkammare/förråd. Till lägenheten hör även ett källarförråd.
Antal rum
3 rum
Boarea
106 kvm
Areakälla
föreningens information
Uteplats
Trädgård med gräsmatta och magisk stenbelagd uteplats under tak att njuta vid även regniga varma dagar. Uteplatsen har plats för både loungehäng och matbord. Ett stort plus i denna förening är att man får grilla med el eller gasol. Häck är planterat mellan grannarna men tar ett tag till innan fullvuxen.
Parkering
Det finns garage underhuset med mindre kö, ca 1-3 månader från det att kontrakt tecknas av lägenheten.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Beskrivning av våningsplan
En halvtrappa upp från Gustavsbergs allé men markplan mot innergård
Pris
SEK 3,850,000 som utgångsbud
Avgift
SEK 5,411 Värme, kallvatten, sophantering och avlopp, bredband och kabel-tv (220kr tillkommer för triple play)
Driftskostnad
SEK 9,640 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
VA
SEK 4,000
Övrigt
SEK 2,640
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Kostnad övrigt avser bredband och VA avser varmvatten. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.
Andel i föreningen
0.98 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 6/29/2017
Energiklass
C
Energiprestanda
62 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas, karmfasta isolerg
Övrigt
Lägenheten har just genomgått 2 -års besiktningen och påtalade punkter kommer att åtgärdas under sommaren 2020
Övriga byggnader
Till lägenheten tillhör ett stort gallerförråd. Det är direkt access från trapphuset ner till förråd och parkeringsgaraget.
Förening
Namn
Brf Ranka
Om föreningen
Brf Ranka består av 132 bosadsrättslägenheter med adress Gustavsbergs Allé 28-30, Maja Snis gata 2-8 och Ursula Printz gata 1-5. Föreningen har en stor härlig innergård med gröna ytor och lekplats. Det finns cykelrum, rullstolsrum och barnvagnsrum i källaren. Det finns även en gemensamhetslokal med övernattningslägenhet för uthyrning. För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.brfranka.se
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
132
Tv och bredband
TV, bredband och telefoni via Telia Triple Play. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån.
Parkering
Det finns 99 parkeringsplatser i garage, varav 4 för elbilar (snart 15 st) och 8 för MC. Det finns även 5 platser för de som har handikapptillstånd. Hela garaget är kameraövervakat.
Parkeringsplats ca 850 kr/mån, parkeringsplats för elbil ca 1.300 kr/mån och MC-plats ca 400 kr/mån.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.

Karta

Gustavsbergs Hamn Gustavsberg

Gustavsbergs allé 28, bv

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg