190

Gunsta, Uppsala

Fakta

Antal rum3 rok
Boarea80 kvm
Tomtarea958 kvm

Ansvarig mäklare

Nu kan du sluta leta... Här blandas modern komfort tillsammans med härlig charm. Här kan ni bo permanent eller nyttja som fritidsboende och njuta av naturens lugn samtidigt som man har 10 min med bil till City.

I expanderande Gunsta har du nu möjlighet att förvärva detta charmiga hus, byggt 2009. Högt beläget vid skogskant med endast ett par grannar. I huset finns två sovrum samt ett sovloft, perfekt som extra rum, ett modernt kök med all maskinell utrustning samt en fungerande vedspis, duschrum och tvättstuga. Här finns även gott om förvaringsutrymmen i kattvindar och en del platsbyggda finesser. Vardagsrum med stora fönsterpartier som skapar en känsla av förlängning av trädgården, här erbjuds en luftig känsla tack vare ryggåstak. Snyggt helkaklat badrum. Vackra parkettgolv tillsammans ljus färgsättning. Lugnt läge mot skogsglänta längst upp på återvändsgata.

Dessutom finns en förrådsbyggnad samt ett gästhus på tomten som kan behöva lite översyn.

Gunsta har flera förskolor och grundskola finns i Funbo, endast ett par kilometer bort. Här finns också restaurang med minilivs och många badsjöar i närområdet. I södra Gunsta kommer det att byggas en ny grundskola samt idrottsanläggning framöver. Bra pendlarläge till Uppsala, Arlanda och Stockholm.


Välkommen hit, välkommen hem till ett hus med hög mysfaktor - på landet - så nära stan!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

Gunsta ligger ca 10 kilometer öster om Uppsala och består av ett frodigt, lättillgängligt och varierade landskap med flera friluftsområden, vandringsleder, loppisar, kaféer och små landsortsbutiker. Det finns också flera små badsjöar i närheten som förvandlas till skridskoisar när det fryser till. Här mår många bra och här vill Uppsala kommun satsa.
Det finns idag en skola och flera förskolor i närområdet Funbo, men när området byggs ut måste det bli fler och därför är en skola och en förskola under planering. Fler förskolor kommer att byggas i takt med att området byggs ut. Det ska vara enkelt att ta sig till, från och inom Gunsta. Cykel- och gångtrafik ska särskilt underlättas. Kollektivtrafiken som helhet ska prioriteras när det gäller restid, turtäthet, linjedragningar och komfort.
Det finns en restaurang/närlivs i Gunsta. Även Funbo Plantskola, ett familjeföretag som säljer trädgårdsartiklar och trädgårdsväxter, odlar blom- och grönsaksplantor samt perenner. Tack vare närheten till stan är det inte långt till annan service. Endast 6 kilometer till E4:ans påfart och Ica-Maxi, ett par kilometer till så finns Coop, Ikea, Bauhaus, el-giganten m fl. För dig som vill cykla så finns det en bra cykelväg hela vägen in till Uppsala.
Under sommarsäsongen trafikerar Museijärnvägen Lennakatten sträckan Uppsala-Faringe och den stannar i närliggande Bärby Äng.

Övrigt

I Funbo erbjuds det aktiviteter för den naturintresserade på både sommaren och vintern. Ni exempelvis bada, paddla och åka längdskidor samt långfärdsskridskor i Fjällnora, eller varför inte prova Näsuddsbadet vid Funbosjön, badholmen i Marielund eller Lännabadet.
Busskommunikation till Uppsala City finns från Bärby Station och sommartid kan ni även ta Lännakatten. Med bil når ni centrum på ca 15 minuter, handelsplatsen Boländerna på ca 10 minuter och endast 5 minuter till E4:ans södra infart, perfekt för dig som pendlar!

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fastighetskarta

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg