190

Torpa Söder, JÖNKÖPING

Gröna gatan 12



Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

44,5 kvm

VÅNING

7 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

8-2022-1-115-9

MÅNADSAVGIFT

2 523 kr

BYGGÅR

1963

Gröna gatan 12 gör mer skäl för namnet ju högre upp du kommer i huset.

Gröna gatan 12 gör mer skäl för namnet ju högre upp du kommer i huset. Här befinner du dig på 7:e och översta våningen med hela Stadsparken och Mariebo i blickfånget. Med den nya fullt öppningsbara inglasningen av balkongen kan du dessutom räkna med förlängd säsong.

Drömmer du om att bo centralt med närhet till både City, Jönköpings Universitet/Högskolan, närhet till bra kommunikationer, men samtidigt inte vill välja bort närheten till grönområden? Här fyller varje kvadrat sin funktion och den välplanerade planlösningen möjliggör ett socialt hem men också möjligheten att få skärma av och vara i fred. I stabil förening med god ekonomi och många större renoveringar i bagaget!

Ett nytt och fräscht IKEA-kök renoverat 2022/2023 med gröngrå kulör på luckor, exklusiva material och gott om bänkyta kanske är lägenhetens hjärta. Bostaden bjuder också på en inglasad balkong i lugnt, trevligt västerläge och med möjlighet att njuta av både eftermiddags- och kvällssol. Detta blir ett extra rum under större delar av sommarhalvåret. Öppna upp glaspartierna för att få njuta av en härlig bris och solsken en sommardag eller dra för partierna under en lite svalare höstdag för att kura upp i soffan med en rykande kopp kaffe.
Allrummet bereder plats för både sovalkov och soffplats. Om du önskar skärma av sängen går det att enkelt och snyggt hitta lösning för detta. Varför inte en takhängd gardinskena som på ett effektivt sätt skärmar av men som fortfarande möjliggör att öppna upp mellan sovdel och sociala ytan i bostaden likt säljaren har idag och som ritats upp på planskissen.
Badrummet är utrustat med badkar som uppskattas extra under höstkvällarna. Klädkammaren, garderob och dessutom dubbla förråd utgör ett extra plus och gör det möjligt att enkelt bo två.

På Gröna gatan 12 bor du med Konsum och ICA bara runt hörnet som underlättar vardagen de dagar du behöver inhandla en extra råvara till middagen eller då mjölken plötsligt tagit slut. Kan det bli smidigare att lösa dessa vardagsbestyr på bara någon minut?
Som boende på Gröna gatan har du inga avstånd att förhålla dig till. Mataffärer, caféer och restauranger finner du bara runt hörnet och Jönköpings City når du med lätthet och på promenadavstånd.
Läget är optimalt för dig som vill bo på bekvämt avstånd och samtidigt inte vill välja bort naturnära miljöer och vacker natur. Centralt på Väster men med hela det småskaliga Söder runt hörnan. Hela City ligger framför dina fötter, som ägare av denna bostad, och för att inte tala om Högskolan som bara ligger ett stenkast bort.

Varmt välkomna till Gröna gatan 12.

Visning sker efter bokning till ansvarig mäklare, Amelie Sjöbring Cimen.


Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Bilder

MED279F80A046384A0787E3486FE96F1066
MEDA117D150F12449A1A09A9152D7FD244D
MEDEBC57FE88341422CB7C021B6E5366DB0
MEDA16C9F682C1C463682CA58048F4F96D3
MEDF7CA76225BF1405BA2ABA312E7CDF035

Planritningar

Planskiss

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Jönköping Torpa Söder

Gröna gatan 12

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret