190
MEDB0000F1F143648F88DCD92CC46148DE5

Gavelfyra i Brf Ostronet

Kommande®

Norrmalm, SKÖVDE

Gransikagatan 8A

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,451 inkl värme, VA, hushållsel, bredband och TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea101 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer35-4026-2-51
Byggår1969

Utgångspris: SEK 2,100,000

Välkommen till denna rymliga fyra med bra läge på gaveln i den omtyckta föreningen Brf Ostronet. Här erbjuds 101 välplanerade kvadratmeter med bl.a. tre rymliga sovrum, två WC/duschrum och bra sällskapsytor.
I den låga månadsavgiften ingår dessutom bl.a. både hushållsel och bredband. Läget, planlösningen och den välskötta föreningen ger dig den perfekta grunden för att själv kunna utforma en riktig toppenbostad efter eget tycke och smak. Kontakta ansvarig mäklare för mer information redan idag!

Om området

Norrmalm ligger strax norr om centrum och ligger mycket centralt i Skövde eftersom det är gångavstånd till nästan allt. I den norra delen av stadsdelen ligger Norrmalms handelsområde, med ett varierat utbud av butiker och köpcentrumet Elins Esplanad. I bostadsområdet finns hyreslägenheter, bostadsrätter, villor och radhus. På Norrmalm finns gott om service, såsom flera livsmedelsaffärer, restauranger, vårdcentral, tandläkare, skola och förskola. I angränsande bostadsområde ligger Högskolan och det är bara en kort promenad till Boulognerskogen samt resecentrum för buss och tåg.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning 2019
Energideklaration Brf Ostronet
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Från entrén kommer man in i en rymlig hall med plats för klädavhängning. Till höger, från entrén sett, ligger de två av lägenhetens rymliga sovrum. Båda har ett lugnt österläge och bra förvaring i form av inbyggda garderober.
På vänster hand finns ingång till lägenhetens båda WC/duschrum samt en liten klädkammare. Längre ner i hallen på samma sida ligger vardagsrummet som har utgång till en inglasad balkong i västerläge. Angränsande till vardagsrummet ligger ytterligare ett sovrum.
Rakt fram i hallen finns lägenhetens kök. Köket har gott om skåp och bänkyta samt en matplats med fint ljusinsläpp från burspråket på gaveln.
Antal rum
4 rum
Boarea
101 kvm
Areakälla
föreningens information
Kök
Kök med matplats. Köket renoverades med nya luckor, lådfronter och delvis nya stommar från Härjedalskök 2013. Köket är utrustat med spis (ca 5 år), spisfläkt, kyl (ca 10 år), frys (ca 10 år) och diskmaskin (ca 8-10 år). Plastmatta och tapet.
Badrum
Helkaklat WC/duschrum med WC, handfat, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och duschplats med duschväggar.
WC/duschrum med våtrumstapet och våtrumsmatta. Här finns duschplats WC och handfat.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Pris
SEK 2,100,000
Avgift
SEK 4,451 inkl värme, VA, hushållsel, bredband och TV
Andel i föreningen
0.80227 %
Andel av årsavgiften
0.80227 %
Byggnad
Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet i flerfamiljsbostad
Byggnadsår
1969
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 12/2/2019
Energiklass
D
Energiprestanda
99 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
106 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Gemensam tvättstuga i källaren.
Källarförråd tillhör lägenheten.
Förening
Namn
HSB Brf Ostronet i Skövde
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Ostronet består av fastigheterna Ostronet 12-16 och där finns åtta bostadshus med adresserna Lars Olofs gata 1, 3 och 9, Sveagatan 8 samt Gransikagatan 4, 6, 8 samt 10. Totalt finns det 167 st lägenheter. Föreningen har en mycket god ekonomi.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
167
Antal lokaler i föreningen
7
Tv och bredband
Föreningen har tecknat ett avtal för digital-Tv /grundutbudet), bredband 250/50 mbit samt abonnemang för hemtelefoni via ComHem. Avgiften för detta är idag 190 kr/månad och ingår i månadsavgiften.
Parkering
Föreningen har ett parkeringsgarage i två plan med 123 bilplatser samt 8 mc-platser. Till parkeringsgaraget är det normalt ingen eller kort kö. Utomhus finns 24 p-platser under tak, dessa är det lite längre kö till. Parkeringsplats kostar 100 kr/månad. Utöver detta finns 5 stycken entimmesparkeringar samt 8 besöksparkeringar.
Renoveringar
2006: Stammarna renoverades. 2012: Nya säkerhetsdörrar samt postboxar i entrén. 2013. Nya fönster och tak. 2014: En ventilrengöring är utförd i samtliga lägenheter och affärslokaler. 2017: Frånluftsventilationen har förbättrats. 2017: Radonbrunnar har installerats vid varje hus för att eliminera markradonet. 2017: Besiktning av samtliga golvbrunnar i förebyggande syfte. 2018: Bedömning av underhållsbehovet på balkongerna. Kommande renoveringar/investeringar är framför allt balkongerna som diskuteras. Beslut tas på årsstämman 2020. Sannolikt blir det avgiftshöjningar i några år framöver.
Ekonomi
2014: Ingen avgiftshöjning 2015: Ingen avgiftshöjning 2016: Ingen avgiftshöjning 2018: Ingen avgiftshöjning 2019: Ingen avgiftshöjning 2020: 3,5% avgiftshöjning
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Övrigt
Tvättstugor finns i följande hus, i respektive källare
Gransikagatan 4
Gransikagatan 6
Gransikagatan 8
Lars-Olofs Gata 1
Lars-Olofs Gata 3
Lars-Olofs Gata 9
Dessa bokas med hjälp av tavlan i korridoren.
Föreningen har en föreningslokal med tillgång till bastu. Dessa bokas via vicevärden. Övernattningsrum finns att hyra för 100 kr/dygn.
I området finns en fin lekplats samt en grillplats med bord och stolar.

Karta

Norrmalm SKÖVDE

Gransikagatan 8A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg