190

Gränby, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,013 Inkl. Värme, kall- och varmvatten samt tv och bredband via Comhem.
Antal rum2 rok
Boarea45 kvm

Ansvarig mäklare

Välplanerad och modern 2:a med öppen planlösning och balkong belägen mot föreningens innergård!

Ett boende i absolut toppskick med bl.a. genomgående parkettgolv i ek, vardagsrum och kök i öppen planlösning, rostfria vitvaror samt balkong mot innergården. Lägenhetens sovrum har renoverats och man har ersatt ordinarie garderober med en garderobsvägg med skjutdörrar och ett praktiskt ELFA-system. Låg månadsavgift där värme, varm- och kallvatten, bredband och ett basutbud av TV-kanaler ingår!

Gränby är det perfekta bostadsområdet för dig som vill bo i en ytterst expansiv stadsdel samt ändå ha nära till både natur och shopping. Bara runt knuten hittar man en helt ny ICA butik, restaurang, samt ett modernt gym. På gångavstånd finns Gränbyparken med promenadstråk och plats för avkoppling samt Gränby centrum som erbjuder ett stort serviceutbud, flertalet restauranger, biograf och tillräckligt med butiker för att man ska kunna shoppa tills man tröttnar.

Busshållplats finns precis utanför byggnaden som tar dig till Uppsalas stadskärna på några minuter. Nära till E4 för dig som pendlar med bil och cykelavstånd (ca 9 min) till centralstationen.
Här bor du även nära till Gränby sportfält och ishall där ni kan utöva en rad sporter såsom innebandy, friidrott, ishockey, bandy, tennis, badminton, bordtennis m.fl.

Detta är en Kommande® försäljning. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Rozbeh Kalantari för mer information.

Om området

Gränby är en stadsdel i Uppsalas norra delar. Bebyggelsen består främst av flerbostadshus uppförda under sextiotalet, både bostads- och hyresrätter, i främst trevåningshus med inbyggda gårdar. I området finns en stor park med många kullar, lekplatser, kolonilotter och en välbesökt 4H-gård.

Kommunikation

Det finns god kommunikation med stadsbussarna.

Närservice

I yttre delen av Gränby finns Uppsalas största köpcentrum Gränbystaden med nästan 100 butiker, serviceställen och serveringar. I detta köpcentrum hittar du både matbutiker, restaurang, bank och annan typ av shopping. Hela Gränbystaden som just nu är i en stor utvecklings- och utbyggnadsfas där visionen är att bli Uppsalas andra stadskärna. Expansionen handlar lika mycket om bostäder, arbetsplatser, kultur och spännande möten som om handel och kommersiella upplevelser. Du kan läsa mer om området här: http://al.se/projekt/mojliga/granbystaden/
I närområdet finns även flera butiker, vårdcentral och folktandvården.

Parkering

Avgiftsparkeringar samt fria parkeringar finns i hela området.

Övrigt

Gränby Sportfält ska utvecklas och bli Upplands ledande fritidsområde med ny bandyhall, då Uppsala är en "bandystad". Det finns även planer för en ny hockeyhall, bland annat ämnad som huvudarena för traktens hockeylag.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg