MEDCB7FA9EAAA99429381DDE4F932F83970

Hässelby Norra Villastad, Hässelby

Glädjevägen 4A

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,057 inkl värme/vatten & bredband 250/50 och tv från Comhem
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea100 kvm
Våning2
Byggår1986
Driftskostnad808 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,895,000

Ansvarig mäklare

Visningar

25
October | Sunday
Kl 12:15 - 12:45
Anmäl er gärna via sms eller mejl!
26
October | Monday
Kl 18:15 - 18:45
Anmäl er gärna via sms eller mejl!

SÖT 4 ROK ! Högst upp i huset finner ni denna 4:a med UTHYRNINGSDEL! Optimalt planerad lägenhet genomgående ekparkett. Tre rymliga sovrum. Två badrum. Två ingångar. Barnvänligt område och nära till skola, förskolor, kommunikationer, Mälaren, köpcentrum och grönområden. Anmäl ert intresse redan nu.

Om området

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

Hässelby Villastad har sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Fri parkering inom området. Parkering utomhus kostar 250 kr/månaden och carport med elanslutning kostar 450 kr/månaden. F.n kö till carport men flertalet lediga på nedre parkeringen (kontrollerat 2020-10-16)

Övrigt

Hässelby Villastad är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Hässelby strand, Hässelby gård, Vinsta, Kälvesta samt till Järfälla kommun och över vattnet (Mälaren) till Ekerö kommun. Stadsdelen är den västligaste i Stockholm, samt den till ytan största. Antalet invånare uppgår till 17 136 (2005). Området var i stort sett obebyggt fram till slutet av 1800-talet. Här fanns endast gårdarna Riddersvik och Lövsta, som på den tiden tillhörde Järfälla kommun. Stockholms stad köpte egendomarna 1885. Det dröjde till början av 1970-talet innan byggandet riktigt kom igång. Området Backlura bebyggdes med radhus och kedjehus och i kvarteret Åkermyntan byggde man ett affärscentrum. Gatorna har i regel fått namn efter trädgårdar och trädgårdsmästare, eller än vanligare, efter växter. Det har ansetts passa särskilt bra, i och med att villastaden har vuxit upp kring handelsträdgårdarna, även om många av de nyaste gatunamnen har fått namn efter växter som aldrig i någon större utsträckning har odlats i Hässelby villastad.

Bilder

Jaime Markenbjörk

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÉ
Stor och inbjudande hall med vitmålade väggar och snygg ekparkett. Bra avhängsningsytor och möjlighet till smarta förvaringslösningar med byrå och hatthylla.

KÖK
Hemtrevligt kök med vita skåpsluckor och vitt kakel ovanför arbetsbänken. Gott om förvaring i skåpen och på hyllorna. Plats för matbord intill köksfönstret. Köket är utrustat med kyl & frys, spis, ugn och spisfläkt. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en klassisk ekparkett.

SÄLLSKAPSRUM
Underbart rum perfekt för den stora familjen med vitmålade väggar, fint parkettgolv och plats för både soffgrupp, mediamöbel och matsalsdel. Stora fönster som släpper in dagsljus samt utgång till den soliga balkongen.

BALKONG
Solig inglasad balkong med plats för utemöbler och planteringar.


MASTER BEDROOM
Ljust och luftigt master bedroom med vitmålade väggar och ljust trägolv. Sovrummet nås direkt från både köket och vardagsrummet. Vackert ljusinsläpp från det stora fönstret samt klädförvaring i garderoberna.

SOVRUM 3

Perfekt extra sovrum eller arbetsrum. Plats för säng, nattduksbord och förvaringsmöbler. Vitmålade väggar och ekparkett.


BADRUM
Delvist kaklat familjebadrum med vitt kakel och kakeldekor. Frostat vädringsfönster som släpper in dagsljus. Badrummet är utrustad med en vit kommod, WC i vitt porslin, spegel med belysning och badkar. I det stora badrummet finns även en tvättmaskin.

UTHYRNINGSDEL

HALL
Med en separat ingång når ni denna del av lägenheten med uthyrningsmöjlighet. Hall med klädavhängningsplats.

SOVRUM

Perfekta sovrum med plats för säng, nattduksbord och skrivbord med mera. Vitmålade väggar och stort fönster med utsikt över den grönskande naturen. Ekparkett.

WC
Rymligt badrum med en ljus våtrumstapet. Interiören består av en vit kommod med handfat i porslin, spegel med belysning, WC och duschhörna.
Antal rum
4 rum
Boarea
100 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 2
Pris
SEK 2,895,000 Utgångspris
Avgift
SEK 6,057 inkl värme/vatten & bredband 250/50 och tv från Comhem
Driftskostnad
SEK 9,700 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 6,200
Försäkring
SEK 3,500
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.26265 %
Andel av årsavgiften
1.56317 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
1986
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 11/8/2019
Energiklass
E
Energiprestanda
150 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
150 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Skuggviolen 1
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Skuggviolen 1 består av 96 lägenheter med adresserna Glädjevägen 2-10. 20 av lägenheterna är hyresrätter som utgör en dold tillgång och blir ett bra ekonomiskt tillskott när de säljs som bostadsrätter. Marken är friköpt, föreningen köpte fastigheten 2010 vid ombildningen. Adresserna är Glädjevägen 2-10. Det finns två gemensamma tvättstugor i port 6B och 2A och en gemensamhetslokal med plats för 50 personer i 10A huset. Parkering utomhus kostar 250 kr/månaden och carport med el-anslutning kostar 450 kr/månaden. För närvarande finns ledig p-plats (2020-03-09).

Fiber via Comhem ingår i månadsavgiften. Tv silverpaketet och internet 250/50 Mbit ingår.

Underhåll/Renoveringar: Föreningen har nyligen startat med avfallshantering av matavfall. Utbyte av vindskivor på husen pågår. OVK är utförd. Utvändigt underhåll av förråden pågår. En del värmeväxlare är bytta, fler byts löpande. 2018-2019 har föreningen satt in nya passagesystem och låssystem i portarna och nya digitala tvättstugebokningar. 2018-2019 har man även gjort fler p-platser. under 2018 renoverades gemensamhetslokalen. 2017-2018 renoverades alla fönster med en plåtbeklädd utsida. 2016 renoverades lekplatsen på innergården. En av tvättstugorna har ny maskinpark och i den andra kommer maskinerna att bytas ut.

Ekonomisk förvaltare är SBC. Överlåtelseavgiften är 1183 kr och pantsättningsavgiften 473 kr, dessa avgifter betalas av köparen. Se mer om föreningen på www.skuggviolen.se.

Karta

Hässelby Norra Villastad Hässelby

Glädjevägen 4A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg