190
MEDA6220D3A0FCC486E8F2CE80D57A645D7

Väldisponerad 2-plans villa med otrolig charm!Gesällgatan 13 Burträsk, Burträsk

Kommande®

Burträsk, Burträsk

Gesällgatan 13Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

181 kvm

BIAREA

10 kvm

TOMTAREA

1 269 kvm

BYGGÅR

1983

DRIFTSKOSTNAD

1 142 kr/månad

Väldisponerad 2-plans villa med otrolig charm!

Varmt välkommen till Gesällgatan 13, Burträsk och denna inbjudande bostad. Här har du en trivsam planlösning att utgå ifrån när du skapar ditt egna drömboende. Villan uppfördes 1983 och är på väldisponerade 181 kvm fördelat på två plan. Utöver det finns även en väl tilltagen altan och en inglasning som erbjuder således många långa trevliga kvällar i solen. Allt inramas av en fin trädgårdstomt med yta för lek och sociala tillställningar. Och för den trädgårdsintresserade finns det även gott om yta för planteringar och plats för pallkragar för att inte tala om fina anlagda rabatter fyllda med perenner.

Vi välkomnas in i en öppen fin hall med bra avhängningsmöjligheter. Förflyttar vi oss in i bostaden möts vi av en vacker halvglasad skjutdörr som leder oss in till ett luftigt och inbjudande allrum/vardagsrum, vidare finner man bland annat bostadens fullt utrustade kök som erbjuder plats för en matsalsgrupp framför fönster samt ett större sovrum och badrum. Bostaden har gått om sociala ytor och två fina kaminer fördelade på båda våningarna. På övre plan finner vi 3 sovrum med fina ytskikt , ett fantastiskt allrum samt ytterligare ett badrum.

Känns det här som om det är något som ni vill förvalta vidare. Området karaktäriseras av en lugn och trevlig atmosfär med goda kommunikationsmöjligheter, lugn fin gata med stora ytor för barn att springa omkring och leka på och all potential som den här fastigheten erbjuder.

Utöver detta så bor du i direkt närhet till skog och natur med direkt närhet till barnsomsorg, naturbruksgymnasium, vårdcentral, badhus, idrottsanläggningar, restauranger och livsmedelsbutik. Burträsk är även känt för västerbottensostens ursprung, och för den intresserade finns Västerbottensost besökscentrum mitt i samhället. Den omtalade kyrkstigen som sträcker sig från Skellefteå landskyrka till Burträsk är en vacker vandringsled som även utgör en viktig del av bygdens historia. Det finns en välskött skidanläggning med 13 nedfarter och barnvänliga backar i Bygdsiljum som är 20 minuter bilfärd från Burträsk.

Missa inte att anmäla ditt intresse redan nu för att att få personlig uppdatering, tidsplan, prisbild och övrig information som sker löpande.
-Ser fram emot att höra från just dig!

Bilder

MEDA6220D3A0FCC486E8F2CE80D57A645D7
MED6C6E9090CBB048D3B8A7931DA2B8171E
MEDED9216FD1F8E44A3A420AA217F17F0C1
MEDA7FA08D08DA743F5A817861E038510F0
MEDC1E374DF1A934597B2CA1B40D0398E94

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

181 kvm

BIAREA

10 kvm

TOMTAREA

1 269 kvm

BYGGÅR

1983

DRIFTSKOSTNAD

1 142 kr/månad

Rumsbeskrivning

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

HALL

Vi välkomnas in till denna trevliga villa och till en ljus och öppen hall. Här finns det två sidofönster som skapar ett fint ljusflöde in till hallen. Fint trägolv som sträcker sig från hall in till vardagsrum. Det finns yta för avhängning av ytterplagg direkt till höger om så önskan och i den inre hallen finns stora praktiska garderober för ytterligare avhängning och förvaring. Från hallen når vi till övreplan från den vitmålade fina trappen. Väggarna i hallen klädda i träpanel och målade i en rosa kulör, ljusa tak.

VARDAGSRUM & MATSAL

Det vackra vardagsrummet når vi direkt från hallen, genom halvglasade skjutdörrar och även från bostadens kök når vi till vardagsrummet. Här ligger samma fina trägolv som i hallen, väggar och tak är ljusa. Man kan med fördel möblera med stor soffgrupp med tillhörande tv-rumsmöbler samt en matsalsgrupp för det stora sällskapet. Centralt stoltserar en vacker kakelugn som sprider både värme men också en mysig känsla. Fönster i flera väderstreck som ger ett behagligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når vi ut till den stora härliga altanen och ett fint inglasat uterum som lämpar sig perfekt till plantering eller att inredas med möbler för en mysig frukost plats eller andra sociala tillställningar.

KÖK

Från hallen direkt till vänster kliver vi in till bostadens kök. Ett inbjudande kök där vi erbjuds ljusa luckor med vackra mässing beslag, ljus bänkskiva med vitt kakel ovan bänk. Den maskinella utrustningen består av spis med fläktkåpa, diskmaskin, mikrovågsugn samt kyl och frys två pelare. Köket erbjuder utrymme för matgrupp intill fönsterpartier. Här ligger även det fina gedigna trägolvet och väggarna är målade i en behaglig grön nyans.

BADRUM

Badrum på entréplan har ljust klinkergolv och ljust kaklade väggar samt vitmålat tak. Inredningen består av WC, stort dubbel handfat med kommod, spegel ovan båda blandare, kabindusch. Här finns gott om förvaring då det både finns ett högskåp och två vägghängda skåp utöver kommoden. Ett fönster.

SOVRUM ENTRÉPLAN

Sovrummet på entréplan är i generösa mått och erbjuder utrymme för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. En vägg är försedd med garderober från golv till tak. Trägolv och vitmålat tak, väggarna är ljust tapetserade.

TVÄTTSTUGA / GROVENTRE

Tvättstugan är försedd med överskåp ovan arbetsbänk och ho. Fyra stora praktiska garderober som möjliggör att lätt vika undan i tvättstugan. Vitmålad träpanel och plastmatta på golv. Ett fönster. Tvättstugan kombinerad med groventré mot gård och garage.

ALLRUM

Här möts du av ett allrum med generösa mått och ett behagligt ljusinsläpp då fönster finns i flera väderstreck. Fint trägolv och målade ljusa väggar samt vitt ljust tak. Gott med plats för soffgrupp samt tv-möbel och bokhylla eller möblemang efter önskemål och behov. Även här finns en fin värmekälla och mysig kamin centralt i rummet. från hall i på övreplan når man även ut till balkongen.

SOVRUM 1

Rummet har målade väggar i behaglig ljusgrå nyans, samma enhetliga golv som övriga rum på övervåningen. Här ryms med fördel skrivbord och säng samt annat möblemang. En inbyggd garderob för praktisk förvaring. Vitmålat snedtak och två fönster.

SOVRUM 2 OCH 3

Sovrum med likvärdiga fördelade kvadratmeter. Dessa med möjligt att inreda som sovrum eller kontor, här ryms med fördel skrivbord och bäddsäng/bäddsoffa. Enhetligt golv som övriga våningsplanet, ljusa väggar samt träfärgat tak, delvis snedtak. Ett fönster i vardera rum.

BADRUM

Badrummet är utrustat med WC, duschutrymme, bra med förvaring i form av en stor kommod med handfat och med delvis lådor och skåp. Ytskikten i badrummet består av en blå våtrumsmatta och en ljus små mönstrad våtrumstapet. Två fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Träfärgat tak.

Om området

Ca. 4 mil söder om Skellefteå stadskärna hittar du samhället Burträsk. Här bor du med närhet till skog och natur i en vacker omgivning med direkt närhet till barnsomsorg, naturbruksgymnasium, vårdcentral, badhus, idrottsanläggningar, restauranger och livsmedelsbutik. Burträsk är även känt för västerbottensostens ursprung, och för den intresserade finns Västerbottensost besökscentrum mitt i samhället. Den omtalade kyrkstigen som sträcker sig från Skellefteå landskyrka till Burträsk är en vacker vandringsled som även utgör en viktig del av bygdens historia. Det finns en välskött skidanläggning med 13 nedfarter och barnvänliga backar i Bygdsiljum som är 20 minuter bilfärd från Burträsk.

KOMMUNIKATION

Bussförbindelser dagligen till Skellefteå.

NÄRSERVICE

Direkt närhet till barnsomsorg, naturbruksgymnasium, vårdcentral, badhus, idrottsanläggningar, restauranger och livsmedelsbutik.

Ekonomi

VA

6 083 kr

RENHÅLLNING

2 823 kr

SOTNING

800 kr

FÖRSÄKRING

4 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

13 706 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

5 355 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är baserade på säljarens nuvarande kostnader och kan komma att variera beroende på förbrukning.

2022: nov - dec El: 1 867 kWh. Total kostnad: 3 028kr
2022: nov-dec Fjärrvärme: 6 039 kWh. Total kostnad: 4 891 kr

2023: jan-jul El: kWh. 4 243 Total kostnad: 8 076 kr
2023: jan- jul Fjärrvärme: 12 069 kWh. Total kostnad: 11 996 kr

Vattenförbrukningen är baserad på 1 vuxen.

Renhållningen är baserad på standardkärl: 140L grönt kärl och 140L brunt kärl

Elnät 16-säkring, fjärrvärme och fiber är indraget.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plansvilla

BYGGNADSÅR

1983

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme + kakelugn

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Burträsks-Gammelbyn 76:3

ÖVRIGA BYGGNADER

Kakelugn, senast sotad 2019-07-04 , kontrolldatum 2021-07-15

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

714 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

642 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

438 900 kr

Tomt

AREAL

1269 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan (1977-04-07)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

UTEPLATS

Fin trädgårdstomt med kvällssol i väst.

PARKERING

Garage

Viktiga dokument & länkar

HH Bra att veta om budgivning
HH Flyttstädning fastighet Vitec
HH Undersökningsplikt/felansvar villa
HH viktig information VILLA
rapport Skellefteå Kraft
Kommande

Karta

Skellefteå Burträsk

Gesällgatan 13

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg