190

Falmark, Skellefteå

Gamla Falmark 216Fakta om bostaden

TYP

Fritidshus

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

45 kvm

TOMTAREA

1 568 kvm

DRIFTSKOSTNAD

737 kr/månad

Är du på jakt efter ditt framtida smultronställe?
Längtar du efter att hitta en plats där du kan koppla av, njuta av lediga dagar och bara varva ner?
-Då är du varmt välkommen till Gamla Falmark 216.

Här i Gamla Falmark hittar du en idyll som inom kort kan göra din sommardröm till verklighet endast 17 minuters bilfärd från centrala Skellefteå.

Med ett avskilt, lugnt och naturnära läge finner ni detta charmiga fritidshus där huvudstugan fick en helt ny altan 2023 som öppnar upp möjligheten för trevliga sociala ytor där man får plats med både en stor loungegrupp eller ett matbord. Med utsikt över öppna åkrar och vattendrag med en liten fors som skapar ett härligt porlande ljud i bakgrunden och i symbios med fågelkvittret infinner sig lugnet. Tack vare altanens placering kan man njuta av solen under hela dagen såväl som kvällen.

I huvudstugan finner ni en öppen och social planlösning med kök, matplats och vardagsrum i ett vilket gör att ni kan njuta av den öppna spisens värme oavsett var i stugan ni befinner er. Här finner ni även ett separat sovrum med ett stort fönster mot skogen.

Några steg från huvudstugan finns en mindre byggnad som är inredd med en bastudel, duschutrymme samt toalett. Högre upp på tomten närmare vägen finns ett kallförråd. Till stugan hör även en brygga som finns nere vid vattnet, här kan man ta ett härligt uppfriskande dopp eller hoppa i båten för en fisketur.

För dig som uppskattar tystnaden och stillheten samtidigt som du bor granne med naturen har hittat helt rätt. Sommarvatten och el finns till bostaden. Önskar man att besöka bostaden under vintern eller kalla höstdagar har man snabbt en varm stuga tack vare kaminen.

Här har du nära till naturen men också nära till Skellefteå (18 km) eller Bureå (10 km) om du behöver handla mat eller annat.

-Anmäl ditt intresse redan nu för ytterligare information och åk gärna förbi läget för att se dig omkring!

Visningar

Vänligen boka er för visning!

28
maj | tisdag
Kl 16:30 - 17:00
Varmt välkommen på visning, anmälan krävs!

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Fastighetskarta

Karta

Skellefteå Falmark

Gamla Falmark 216

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret