MEDF922E4B1BC9248B2B212FF2994B52D21

HÖGST UPP MED 30 KVM BALKONG!

Ursvik, SUNDBYBERG

Gamla Enköpingsvägen 162

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,862 I avgiften ingår värme, kallvatten och kabel-TV (grundutbud) El och varmvatten mäts och debiteras enskilt efter förbrukning. Obligatoriskt tillägg för bredband om 208 kr/mån
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea104 kvm
Våning6 (hiss finns)
Lägenhetsnummer51
Byggår2012

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

- 30 KVM BALKONG
- HÖGST UPP
- Planlösning som passar alla behov.
- Sverigest snabbast växande kommun.
- Snart kommer nya tvärbanan.

Högst upp i huset finner ni denna soldränkta 4:rok med sin 30 kvm balkong i syd/väst läge som förgyller sommarkvällarna.
Nyproduktion när den är som bäst med full maskinpark av hög kvalitet som möter fina ytskikt och en planlösning som uppfyller alla dina boendebehov. Under jul och nyår är det här platsen att vara på, här vill dina nära och kära njuta av fyrverkerierna och den milsvida utsikten.
Förutom att ni bor i ett område som vuxit fram till ett populärt familjeområde så bor ni även i Sveriges minsta men restaurangtätaste kommun.

Vardagsrummet erbjuder gott om yta att fritt skapa sina sociala ytor samt en öppen social planlösning, tre väl tilltagna sovrum med goda förvaringsmöjligheter.
Helkaklat badrum med badkar och plats för tvätt samt ett duschrum med wc.
Belägen I Ursvik Sundbyberg som vuxit fram till ett populärt familjevänligt område och snart kommer även tvärbanan till Ursvik som ansluts från Kista ända till Bromma blocks. Gott om förskolor, skolor, fantastiska motionsspår runt norra Ursvik och underbara resturangstråk i centra Sundbyberg.
Välkommen hem!

Om området

Ursvik är känt för sina gröna skogar och kallas stadens gröna hörn. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig! Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur.
I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspåren och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Igelbäcken i norra delen av friluftsområdet är idag ett naturreservat. En aktivitetspark ger utrymme för lek och fritidsintressen. Här finns bland annat basketplan, beachvolleybollplan, skateboardbana och lekpark. Har man lust att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten. Många barnfamiljer flyttar in till Ursvik och redan idag finns det flera skolor och förskolor i området. I Ursvik finns 2 st kommunala förskolor som heter Milots förskola och Granatäpplets förskola samt en privat förskola (Pysslingen) som heter Älvkvarnsskolan, de har även en grundskola. Vittra Brotorp och Ursviksskolan är 2 andra grundskolor i Ursvik.

Kommunikation

Från Järvastaden är det korta avstånd till Stockholm city, centrala Sundbyberg och Solna. Det tar det ca 15 minuter till Stockholm city med pendeltåg eller bil. Med buss 504 via Hallonbergen (T-bana) till Sundbybergs station (pendeltåg) tar det ca 15 minuter. Bilpendlar du så är det lätt att ansluta till både E4 och E18. På Enköpingvägen går bussar 540, 157, 197, 118 och 199.

Närservice

På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett område som är i ständig utveckling. Här finns nu det mesta man kan tänka sig gällande omsorg med många förskolor och skolor men även restaurang, minilivs och gym.
Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping så som Kista Galleria, Bromma Blocks, Solna Centrum och Mall of scandinavia.

Bilder

Gabriel Mirza

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
104 kvm
Hall
Inbjudande hall med platsbyggd garderob perfekt för avhängning och förvaring.
Vardagsrum
Fantastiskt stort vardagsrum med goda möjligheter att möblera som man önskar. Här finns det plats för hela familjen och även när vännerna är på besök. Soffgrupp, soffbänk, tv och annat.
Terass
Magisk terrass i syd och väst läge om hela 30kvm! Här fångar ni många soltimmar och har en härlig utsikt över hela området.
Sovrum
Rymmer säng med tillhörigheter. Stort fönster med mycket ljusinsläpp
Sovrum
Plats för dubbelsäng och garderob samt övrigt möblemang. Stort fönster samt fransk balkong.
Master bedroom
Stort rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, garderob och tillhörande möblemang. Stora fönster med härligt ljusinsläpp, samt in och utgång till terassen.
Badrum
Helkaklat badrum och klinkers golv med WC, dusch med glasvägg och kommod med handfat
Badrum
Stort helkaklat med klinkers med WC, tvättbänk, tvättmaskin och torktumlare, dubbelkommod med handfat samt badkar och dusch.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
6 av 6, hiss finns
Avgift
SEK 5,862 I avgiften ingår värme, kallvatten och kabel-TV (grundutbud) El och varmvatten mäts och debiteras enskilt efter förbrukning. Obligatoriskt tillägg för bredband om 208 kr/mån
Andel i föreningen
1.25981 %
Andel av årsavgiften
1.26221 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2012
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk, typ XXXX
Energideklaration
Utförd 3/1/2017
Energiklass
D
Energiprestanda
91 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
HSB Brf Klingan i Sundbyberg
Om föreningen
HSB Brf Klingan i Sundbyberg består av totalt 113 st lägenheter mellan 1-4 rok. Föreningen har 63 st garageplatser och 33 st parkeringsplatser. För närvarande är det kö till dessa. I övrigt gäller parkering på markerade platser enligt skyltning i området. Läget är mycket attraktivt med direkt närhet till naturen vid Järvafältet och endast ca 15 min med bil till Stockholms City. Om du vill åka kollektivt tar resan ca 30 min och innehåller endast ett byte. Föreningen präglas av stora balkonger, harmoniska färger på fasaderna samt bottenplan med härliga uteplatser. Under huset finns ett praktiskt garage och på entréplan finns gemensam grovtvättstuga, barnvagnsrum och separata lägenhetsförråd. Föreningen har även ett gemensamt miljösoprum. Föreningen är ansluten till Telia för bredband, telefoni och digital-TV. I huset finns idag gymmet Puls och Träning för den idrottsintresserade. På gården planeras det att sätta upp staket runt alla altaner på bottenplan samt skapa fler sittmöjligheter runt lekplatsen. Här kommer det att bli en förbättrad lekplats samt även sittgrupper med grillmöjlighet. Bommar kommer också att sättas upp på gården för att minska biltrafik. I samband med överlåtelsen debiteras säljaren en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och köparen en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant. I området blir det en härlig mix av både egenägda hus, hyresrätter och bostadsrätter. Här planeras det även för butiker, caféer, förskolor, skolor samt en vacker allé och en mötesplats i form av ett torg. För uppdaterad information om bebyggelsen som planeras se http://www.sundbyberg.se/bygga-bo-miljo/stadsplanering-byggprojekt/detaljplaner/gallande-detaljplaner/stora-ursvik---etapp-2-a-och-2-c.html
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
113
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
Kabel-tv levereras av Telia - önskat utbud och kanalpaket tecknas och bekostas enskilt av respektive medlem.
Bredband levereras av Telia, hastighet 100 Mbit/s, respektive medlem tecknar och bekostar det önskade utbudet enskilt.
Parkering
Föreningen har 63 st garageplatser där det i dagsläget är kö.
Utöver det få finns även möjligheten till boendeparkering på gatan i enlighet med Sundbybergs Stads bestämmelser.
Renoveringar
Inga planerade renoveringar föreligger inom den närmsta framtiden och ännu inga utförda då fastigheten är byggd 2012.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja, minsta ägarandel är 10 %
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,825 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Föreningen har gemensamma utrymmen i form av följande:
- Innergård
- Lekplats och grill
- 2 st tvättstugor
- Varmgarage
- Återvinningsrum
- Barnvagnsrum
- Groventré
- Styrelserum

Varje lägenhet har en individuell mätning och debitering av El och Varmvatten.
Föreningen har en utförlig och informativ hemsida med adressen www.hsb.se/stockholm/brf/klingan

Karta

Ursvik SUNDBYBERG

Gamla Enköpingsvägen 162

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg