190
MEDC3928B8DE025444BBC01B0701A82B7BD

Gavellägenhet med solig balkong och fungerande öppen spis

Kommande®

Göteborg

Fredriksdalsgatan 6A

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,769
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea83 kvm
Våning3

I lummiga Fredriksdal finner vi denna rymliga, tysta och mycket trivsamma gavellägenhet om fyra rum och kök. Med ett helt insynsskyddat läge är detta en av de bästa fyror i området. Lägenheten badar i ljus då gaveln har tre väderstreck. Med naturen direkt runt hörnet, men samtidigt några få minuter från citypulsen är detta en lägenhet att trivas i!. Välkommen på visning.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen in i denna charmiga 50-talstrea om 87 kvm i populära Fredriksdal/Johanneberg. En gavellägenhet med otroligt fint ljusinsläpp från fönsterna i tre väderstreck och med en balkong i västerläge. Här bor du omgiven av naturen men samtidigt bara några få minuter från staden och citypulsen. Med endast 500 meters ifrån spårvagnshållplatsen och mindre en 5 minuters gångavstånd finner ni stora matbutiker såsom Willys och ICA Maxi, restauranger, bagerier och gym.
Antal rum
4 rum
Boarea
83 kvm
Areakälla
säljarens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 5,769
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör det två förråd, ett större vindsförråd samt ett mindre källarförråd.

Parkering
Föreningen har 21 st garageplatser och 31 st parkeringsplatser.
Till garaget och p-platserna är det separat kö. Finns gott om avgiftsfria parkeringar på gatorna i området.

Internet-/TV-anslutning
TV: Ansluten till kabelnätet. Leverantör: Telia.
Internet: Bredband, fiber. Leverantör: Telia

Tvättstuga
Det finns 4 tvättstugor i området de renoverades 2005 då stammarna byttes. De är belägna på Falkenbergsgatan 13C, Fredriksdalsgatan 8A, Brynolfsgatan 1D samt Falkenbergsgatan 9C med 3 tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. Grovtvättmaskin finns på Falkenbergsgatan 11B.

Övriga gemensamma utrymmen
Föreningen har en gemensam relaxavdelning med bastu och biljardrum på Fredriksdalsgatan 8A, gästlägenhet på Fredriksdalsgatan 12C. Utöver det finns det tillgång till cykelförråd, festlokal på Fredriksdalsgatan 6B, solarium på Brynolfsgatan, matt-tvättstuga, träslöjd och samlingslokal. Källsortering på framsidan av fastigheten.

Karta

Göteborg

Fredriksdalsgatan 6A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg