MED53A97CBED2E54E8484A92F7984B522B0

Magnifikt hus med genomgående hög standard nära till havet!

Hovås, Hovås

Förskolevägen 6

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum8 rok
Boarea270 kvm
Biarea95 kvm
Tomtarea810 kvm
Byggår2013
Driftskostnad2,526 kr/månad

Eller högstbjudande: SEK 14,900,000

Ansvarig mäklare

Visningar

Ring Johan Slättberg för privat visning mobil 070 820 44 60

Välkommen till denna påkostade villa med flertalet sovrum, rymliga sociala ytor, samt utrymme för generationsboende eller företagsverksamhet. Här finns plats för den större familjen. Lyxiga badrum och stora fönsterpartier som andra drömmer om. Populärt område med närhet till salta bad och båtliv. Vad mer kan man önska sig? Söker Ni något utöver den vanliga då är detta något för er!
Kontakta oss för visning och mer info!

Om området

Hovås - en småskalig blandstad i världsklass! Det är egentligen kombinationen av två saker som gör Hovås unikt. Vi börjar med det grundläggande, nämligen: läget, läget, läget. Det är helt enkelt väldigt bra. Man kan säga att Hovås ligger lantligt. Med cykel rullar du ner till havet på bara fem minuter och till skogen är det ännu närmare. Men trots närheten till naturen tar du dig in till centrala Göteborg på bara 15-20 minuter med expressbuss.

Det andra som i kombination med läget gör Hovås så unikt är att det växer fram en fantastisk småskalig handel i området. Här vill vi skapa platser där människor möts på ett naturligt sätt i vardagen. Genom att låta en aktör ta ett helhetsgrepp för all handel och service i Nya Hovås kan man landa en handplockad mix som av butiker och verksamheter som stärker hela området. Nya Hovås blir ett utmärkt komplement till alla större köpcentrum och handelsområden som ligger i sydväst. Blandningen av bostäder, butiker, kontor och andra verksamheter som växer fram blir just precis som man önskade sig, på riktigt. Resultatet blir en naturligt levande stadsdel som är trevlig och trygg att vistas i alla dagar i veckan.

Men hur skapar man ett småskaligt utbud i en stadsdel med bostäder och kontorsverksamheter? Det är naturligtvis många faktorer som spelar in. En förutsättning är det nära samarbete mellan alla exploatörer som utvecklar området som pågår. Genom vårt sätt att arbeta går vi i mål med visionen om en levande och efterlängtad stadsdel ute i sydväst.

Texten kommer från Nya Hovås.se, se mer på deras fina hemsida under länkar!

Kommunikation

Kommunikation
Busslinje 82, 84, 88, Rosa och Lila Express från Frölunda Torg
Busslinje 180 och Rosa Express från Linnéplatsen .
Väg 158 tar dig in till Linnéplatsen på 7 minuter under normala förhållanden.

Närservice

I Nya Hovås ligger Origo Huset där du hittar: ICA Kvantum Hovås, frisör, apotek, kemtvätt, din lokala fastighetsmäklare HusmanHagberg, Noble House Sushibar, Lasse-Maja Bageri & Café, Balans Yoga, Capio Vårdscentral, Friskis och Svettis, Peoplestraining. I Spektrumhuset som också är beläget i Nya Hovås finns: blomsteraffär, Restaurang Sorellebistro, Yoko Yap mm.
På torget i Nya Hovås vid Ica Kvantum står fiskbilen där du köper färsk fisk och skaldjur.

Bilder

Pampig uppfart till lyxigt dubbelgarage

Stora fönsterpartier täcker större delen av huset

En dröm i ljusinsläpp!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen in i ett praktfullt hus med generösa ytor!
Pampig entré med bra förvaring bakom snygga skjutdörrar. Fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönster. Två rymliga sovrum med mysig heltäckningsmatta på nedre plan i anslutning till modernt badrum med stilfulla materialval. Förberett med plats för bastu. Allrum med stora glaspartier som leder er ut till den mysiga uteplatsen. Här finns plats för både säng och soffa. Praktiskt pentry med spishäll och diskmaskin för gäster eller generationsboende. Eller varför inte ha din företagsverksamhet här? Ett möjligheternas hus helt enkelt.

Från entrén leds ni upp till övre plan via den maffiga trappan i glasdesign. Här finner ni ett välutrustat kök och trevligt vardagsrum i samspel med ljus öppen planlösning. Köket har dubbla ugnar, micro, kaffemaskin, spis, spisfläkt och diskmaskin i enhetligt märke (AEG). Vardagsrummet bjuder på en praktfull takhöjd upp till nock. Magnifikt ljusinsläpp gör detta till en behaglig plats att umgås på och mysfaktor ges av den prunkande grönskan utanför samt den ståtligt murade spisen.
Sällskaplig bardel med plats för sociala sammanhang och matplatsdel för bord och 6 stolar.

Tre sovrum finns fördelade på övre plan. Master bedroom har stora panoramafönster med utsikt, även här skjutdörrar ut mot balkongen. Rymlig intilliggande walk-in-closet. Båda med ljus fin heltäckningsmatta, Sovrum två har plats för säng eller soffa och fräck trappa upp till ett spatiöst sovloft. Här ryms lätt en låg dubbelsäng.
Stort lyxigt badrum med dubbel kommod och inbyggt badkar. Lyxigt kakel/klinker i brunt/svart med hyllor och detaljer i snygg ek.
Huset har enhetliga dörrar i ek som smälter samman med plankgolvet. "Genomtänkt i detalj" är ledorden som för oss igenom hela detta vackra hus.

Källarplan med teknikrum och ytterligare förvaring i form av förråd samt stora garderober med skjutdörrar. Ansenlig tvättstuga med TM/TT och voluminös plats för den tvättintresserade.

Från hallen når man till det trevliga dubbelgaraget som med enkelhet har plats för två stora bilar. Snygg skjutdörrsport som är eldriven.

Huset är förberett för centraldammsugare samt luftkonditionering.
Antal rum
8 rum varav 5 sovrum
Boarea
270 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
95 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2013
Byggnadsår kommentar
Färdigställd 2015
Uppvärmning
Bergvärme, Vattenburen golvvärme med återvinning
Ventilation
Mekanisk
Energideklaration
Utförd 3/9/2017
Energiklass
C
Energiprestanda
42 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Puts
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Hovås 508:7
Övrigt
Dubbla entréer vilket kan passa utmärkt för egenföretagaren
Övriga byggnader
Självrengörande fönsterpartier (Aluminiumfönster i hög kvalitet)
Förberett för bastu intill nedre badrum.
Innedörrar av exklusiva träslag.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 30,306 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 17,681
VA
SEK 7,078
Renhållning
SEK 1,605
Sotning
SEK 500
Försäkring
SEK 2,300
Övrigt
SEK 1,142
Beräknat antal personer
2
Tillkommande kostnad
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 9,086,000
Byggnadsvärde
SEK 6,600,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 8,500,000
Tomt
Areal
810 kvm
Tomttyp
Plan trädgårdstomt
Planbestämmelser
Detaljplan (2006-03-23)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 1480K-2007F24.1

Karta

Hovås Hovås

Förskolevägen 6

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg