MEDE369E3A6D6FF4E3AAA0849E23ABF4F53

Lantligt boende i Fornbro, en uppländsk idyll!

Alunda,

Fornbro 1:25

Fakta

TypTomt
Tomtarea2,517 kvm

Utgångspris: SEK 350,000

Ansvarig mäklare

Här erbjuds nu möjlighet att förvärva en trevlig tomt i en härlig uppländsk idyll, mitt i en levande landsbygd!

Fornbro karakteriseras av den levande landsbygden med en blandad bebyggelse av både gårdar, villor och fritidshus. Det är en plats där du finner lugn och ro och där enbart vinden och fågelkvitter hörs. Här kan du ta ett djupt andetag medan du ser ut över vackra åkrar och horisonten och verkligen slås av den harmonin som ljuder. I närheten finns härliga Vällen sjön med möjlighet till både bad och fiske. Sjön är en del i ett stort vattensystem med flera sammanbundna sjöar och vattendrag. Förhandsbesked för byggnation har funnits tidigare.

Ta chansen att skapa ditt nya drömboende, helt enligt dina premisser och önskemål. Med allt annat på plats saknas bara ni.

Fastigheten är belägen ca 45 km nordost om Uppsala, ca 12 km från Alunda. Skola finns i Ekeby åk F-3 och i Alunda åk F-9. I Gimo finns två gymnasieskolor, Wilhelm Haglunds och Bruksgymnasiet. I Alunda och Gimo finns affärer, service och restauranger. Båda orterna har även ett rikt föreningsliv inom både kultur och idrott.

Välkommen hit, välkommen hem!

Det är fritt fram att besöka fastigheten för egen visning. För mer information kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

Alunda är en mysig tätort i vacker uppländsk landsbygd, som ligger cirka 3,5 mil från Uppsala. Här har man en slogan ”nära till allt” och det stämmer väl in då man bor på landet men ändå har grannstaden Uppsala så nära. Orten omges av vackra gamla jordbrukslandskap med enbackar, hästhagar och trevliga villaområden. Alunda rymmer också platser för den frilufts- och motionsintresserade som idrottsanläggning, utomhusbad och golfbana.

På orten finns ett bra utbud av service bland annat bensinstation, ICA-butik, två stycken bankkontor, apotek samt badhus och idrottsplatser. Här pendlar du enkelt med buss eller bil på en halvtimme till Uppsala. Kyrkan i Alunda är från 1200-talet och byggd i sten. Genom orten rinner Olandsån. Alunda är en bygd med mycket gamla rötter och Sveriges mest fornlämningsrika socken.

Kommunikation

Flera av ULs regionsbussar (775, 811 och 886) trafikerar Alunda med turer till och från Uppsala och Östhammar. För den som pendlar med bil har du landsväg 288 som enkelt tar dig vidare.

Bilder

Utsikt från tomten

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Fornbro 1:25
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 1,760 / år
Taxeringsvärde
SEK 176,000
Taxeringskod
210
Tomt
Areal
2517 kvm
Tomttyp
Skogstomt

Karta

Alunda

Fornbro 1:25

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg