190
MEDE81AF943054E4E108031B24E2159A0FD

Tre rum och kök med en stor uteplats i söderläge!

Kommande®

Flatås, Göteborg

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,473 Värme, kallvatten samt Telia triple play
Antal rum3 rok
Boarea82 kvm

Ansvarig mäklare

Snart kan ni få möjlighet att förvärva en fantastisk trea med en väl tilltagen uteplats i ett soldränkt söderläge. Uteplatsen rymmer såväl lounge-möbler som matgrupp och grill. Nyproducerat år 2018-2019, här är det bara att flytta in och börja njuta! Lägenheten erbjuder två bra sovrum med god förvaring, ett helkaklat badrum med tvättavdelning samt en helkaklad gästtoalett. Allt gjort i smakfulla och tidlösa materialval. Här bor ni i ett trivsamt område med närhet till bra serviceutbud, naturen runt knuten, samt bra kommunikationer. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Om området

Flatås ligger en liten bit utanför Göteborgs stadskärna i ett lugnt och mysigt område med fina grönområden, bra förskolor och grundskola samt närhet till city, bussar och spårvagnar. Dessa tar dig till Frölunda torg och vidare till en av Göteborgs vackraste badplatser vid havet, eller centralt till Slottsskogen, Linné, Avenyn och Centralstation.

Kommunikation

På ett par minuters gångavstånd finns spårvagnshållplatserna Nymilsgatan, Lantmilsgatan och Axel Dahlströms torg där spårvagn 1, 7 och 8 passerar. Busshållplatserna Synhållsgatan och Marconimotet ligger båda i närheten och har flera linjer som tar er till stan och mot Askim.
Marklandsgatan som är knutpunkt i området för kollektivtrafik och ligger bara några hållplatser bort. Härifrån kan du ta dig kors och tvärs över hela Göteborg med spårvagn samt buss. Till Chalmers, Göteborgs Universitet och Handels tar det bara några minuter med spårvagn.

Närservice

På bekvämt gångavstånd i området finns såväl matbutiker, pizzerior, frisörsalong. I närheten ligger även Köpcenter 421 som erbjuder allt från mataffärer, klädbutiker till möbelaffärer.

På Frölunda Torg har du ett stort utbud av affärer. Frölunda Torg ligger på ca 15 min promenadavstånd eller ett par hållplatser med spårvagn.

Övrigt

I omgivningen finns många alternativ till motion. Det finns naturstigar och härliga strövområden men också tillgång till gym, skridskobana, fotbolls-, bandy- och ishockeymöjligheter på Ruddalens Idrottsanläggning.

Bad och gym finns på Frölunda Kulturhus vid Frölunda Torg samt filmvisning, bibliotek, utställningar, musik mm. är andra aktiviteter som erbjuds.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg