KarriärOm oss
230
MED6DB3D74712904C9283A74E50373E70E2

Våning 5 av 6 med balkong i svårslaget sydväst läge! En modern och kvadratsmart 1,5:a med rätt val!Hedtångsvägen 25 Nya Hovås, Hovås

Nya Hovås, Hovås

Hedtångsvägen 25


PRIS (utgångspris)2 585 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

42,5 kvm

VÅNING

5 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

G1-1503

MÅNADSAVGIFT

2 519 kr

BYGGÅR

2020/2021

PRIS

2 585 000 kr utgångspris

Våning 5 av 6 med balkong i svårslaget sydväst läge! En modern och kvadratsmart 1,5:a med rätt val!

På våning 5 av 6 med översta balkong i ett soldränkt sydvästläge finner ni denna riktigt läcker och praktisk 1,5:a på Hedtångsvägen 25 i populära Nya Hovås!
Balkongen erbjuder ett fritt solläge där ni kan njuta av solen från förmiddag till solnedgång!
En välplanerad lägenhet med fullutrustat kök i grått med rostfria detaljer och maskinpark från Siemens, rymligt helkaklat badrum med kombimaskin samt sovalkov som utan problem rymmer en 160 säng.
Bostaden är belägen i en mycket stabil och omtyckt förening.
Detta är ett perfekt boende för dig som skall flytta hemifrån, studerar eller bara letar efter en mindre lägenhet som har alla bekvämligheter.
Låter det här som en lägenhet för dig? Tveka då inte på att kontakta mig för att boka in din visning!

Bilder

MED6DB3D74712904C9283A74E50373E70E2
MEDB4D0AA4841DC4101B31963D13DC1DC64
MED4E17B7798D9B4E379791ADD4F130AEE3
MED2F5F8FDD21524C6CA22604748BF35562
MED654B6A778D304CB587BF742D82A695DF

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

42,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

G1-1503

VÅNING

5 av 6, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

2 519 kr

BYGGÅR

2020/2021

PRIS

2 585 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

VÄLKOMMEN TILL HEDTÅNGSVÄGEN 25

I en ny del av Nya Hovås som håller på att växa fram finner ni denna välplanerade 1,5:a, belägen i den genomtänkta föreningen Brf Urbani. Området kommer präglas av högre bostadsrättshus med gröna och lummiga innergårdar som bjuder in till trevliga stunder under varma sommardagar. Välkomna in!

HALL

En ljus och välkomnande hall. I hallen finns gott om avhägningsmöjligheter. Från hallen når ni även bostadens badrum.

KÖK

Ett snyggt och modernt kök som ligger i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, vilket bjuder in till sociala stunder.
Kökets luckor går i en läcker grå ton med med en ljus bänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. köket har snygga och smarta detaljer så som hörnboxar och infällda spottar som bänkbelysning, vilket skapar det optimala ljuset för matlagning.
Maskinparken kommer från Siemens och går i svart samt rostfritt. Köket är utrustat med kyl & frys, diskmaskin, micro, spis, ugn och en inbyggd spisfläkt.

VARDAGSRUM & MATPLATS

Lägenhetens huvudyta är rymlig och erbjuder utan problem plats för ett matbord för fyra sittande. Vidare i vardagsrummet kan man utan problem möblera med med soffa, tv, förvaring och andra vardagsrumsmöbler.

SOVALKOV

Innanför vardagsrummet finner ni en smart och välplanerad sovalkov som utan problem rymmer en mindre dubbelsäng. Här finns även möjligheten om man vill att tillexempel bygga en snygg industrivägg för att skapa känslan av en tvårummare.

BADRUM

Ett snyggt och modernt badrum med grått klinker på golvet och större vita kakelplattor på väggarna. Badrummets utrustning består av dusch med vikbara glasväggar, toalett, kommod med tillhörande över och underskåp samt en tvätthörna med en kombimaskin och tvättskåp.

Till lägenhet hör även ett rymligt källarförråd i nära anslutning till hissen i källarplan.

Låter det här som en intressant lägenhet? Tveka då inte på att boka in din visning!

Om området

Nya Hovås - en småskalig blandstad i världsklass! Det är egentligen kombinationen av två saker som gör Nya Hovås unikt. Vi börjar med det grundläggande, nämligen: läget, läget, läget. Det är helt enkelt väldigt bra. Man kan säga att Nya Hovås ligger lantligt. Med cykel rullar du ner till havet på bara fem minuter och till skogen är det ännu närmare. Men trots närheten till naturen tar du dig in till centrala Göteborg på bara 15-20 minuter med expressbuss.

Det andra som i kombination med läget gör Nya Hovås så unikt är att det växer fram en fantastisk småskalig handel i området. Här vill vi skapa platser där människor möts på ett naturligt sätt i vardagen. Nya Hovås blir ett utmärkt komplement till alla större köpcentrum och handelsområden som ligger i sydväst. Blandningen av bostäder, butiker, kontor och andra verksamheter som växer fram blir just precis som man önskade sig, på riktigt. Resultatet blir en naturligt levande stadsdel som är trevlig och trygg att vistas i alla dagar i veckan.

Flertalet skolor och förskolor finns dessutom i området runt omkring - perfekt läge för barnfamiljen!

KOMMUNIKATION

För att ta er in mot stadskärnan åker ni med fördel buss X2 som tar er in till Linnéplatsen eller Nordstan. Buss X2 tar er även till knytpunkten Marklandsgatan där ni enkelt kan byta till buss eller spårvagn.
För att ta er ut mot havet eller söderut åker ni även då med buss X2 som går via Billdal ner till Snipen.

Väg 158 tar er in till Linnéplatsen på 7 minuter under normala förhållanden.

NÄRSERVICE

I Nya Hovås ligger Origo Huset där du hittar: ICA Kvantum Hovås, systembolaget, frisör, apotek, kemtvätt, din lokala fastighetsmäklare HusmanHagberg, Noble House Sushibar, Lasse-Maja Bageri & Café, Balans Yoga, Capio Vårdscentral, Friskis och Svettis, Peoplestraining, systembolaget och Bounce. I Spektrumhuset som också är beläget i Nya Hovås finns: blomsteraffär, Restaurang Sociale, Yoko Yap mm.

På torget i Nya Hovås vid Ica Kvantum står fiskbilen där du köper färsk fisk och skaldjur.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,63599 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,63599 %

Ekonomi

EL

2 000 kr

FÖRSÄKRING

1 500 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

3 500 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är uppskattade och kan komma att variera i framtiden beroende på avtal och personer i hushållet.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2020/2021

UPPVÄRMNING

Bergvärme

VENTILATION

FTX

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2022-08-10

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

67 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Urbani

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

131

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 208 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

483 kr

INFORMATION AVGIFT

Månadsavgiften inkluderar: värme, kallvatten, Telia trippel-play med D-tv, IP-telefoni samt bredband. Till avgiften tillkommer kostnader för el och vattenuppvärmning.

OM FÖRENINGEN

Föreningen består av tre stycken flerbostadshus om totalt 131 lägenheter. Lägenheterna är producerade av Skanska och är klara för inflyttning 2021. Brf Urbani är Svanenmärkt och ger dig ett vackert hem med noga utvalda och miljövänliga material.

TV OCH BREDBAND

Månadsavgiften inkluderar TV, telefoni och bredband är gruppanslutet och avgiften är 165 kronor per lägenhet och månad. Vilket då uppgår till 1980 kr/år/lg enligt ekonomisk plan.

PARKERING

Föreningen disponerar 61 garageplatser i en gemensam parkeringsanläggning som förvaltas via en samfällighetsförening. Utöver detta har föreningen 24 garageplatser i ett externt P-hus.

Karta

Göteborg Nya Hovås

Hedtångsvägen 25

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg