190
MEDD741CA0432954AFF840B413C52A4EA82

Perfekt första lägenhet i Fålhagen!

Kommande®

Fålhagen, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,692 inkl. värme, vatten, bredband och kabel-tv
Antal rum1 rok
Boarea30.5 kvm

Ansvarig mäklare

Varmt välkommen hem till en stor och välplanerad etta om 30,5kvm i vackra Fålhagen.
Lägenheten är yteffektiv och perfekt för det praktiska paret eller för den moderna singeln med gott om förvaring och innovativa lösningar!

När ni ankommer genom entrén omfamnas ni genast utav en mysig hall med vitmålade väggar och laminatgolv. Direkt till vänster finner ni två större garderober samt ett smalare spegelskåp där ni får plats med allt från kläder till städartiklar.
Att vi idag är experter på att späcka våra scheman vare sig det är jobb, studier eller både och är ingen nyhet, att då kunna tappa upp ett fullstort varmt bad i lägenhetens helkaklade badrum så fort du kommer innanför dörren efter dagens utmaningar är en dyrbarhet i sig. Badrummet är dessutom nyligen stam-renoverat och utrustat med bland annat handdukshängare, förvaringsskåp, golvvärme samt wc
.
Från hallen kliver ni direkt in i det hemtrevliga vardagsrummet där blickarna genast dras till den makalöst vackra tegelväggen som gör just denna lägenhet extra speciell. Längst tegelväggen går dessutom en snygg träpanel med inbyggd belysning. Ovanpå träpanelen finns det även plats för att ställa snygga inredningsdetaljer på, såsom ljusstakar, tavlor eller varför inte en trendig coffee table book?

I vardagsrummet pryds golvet av originalparkett och ena väggen av tre stora och nya fönster som byttes ut i augusti 2018. Dessa ger ett fantastiskt ljusinsläpp i hela lägenheten. Här i vardagsrummet finns det gott om plats att möblera med en soffgrupp som rymmer vännerna under filmkvällen eller familjen som kommer på besök över en fika!

Bostaden är försedd med en mysig och trivsam sovalkov med plats för en 140 säng, även här finns det mycket praktisk förvaring i form av byråar under sängen.

Mot väggen som avskiljer kök från vardagsrum står tre fullstora garderober med spegeldörrar som omedelbart ger dig känslan utav ett djupare och större rum.

Köket bryter av det harmoniska hemmet på ett välbalanserat och moderiktigt vis med sin glansigt röda finish. Här finner du utrustning såsom induktionshäll, kolfilterfläkt, kombinerad rostfri kyl och frys samt flertalet skåp med bra förvaringsmöjligheter.

Till lägenheten ingår ett 3kvm stort förråd och tvättstugan finns tillgänglig i källaren två hus bort, Hjalmar Brantingsgatan 25.

Det här är ett utmärkt boende för dig som föredrar ett mer rustikt hem med karaktär i ett av Uppsalas allra finaste områden. Fålhagen har fina grönområden med löpspår, flertalet restauranger, gym, apotek och vid Vaksalatorg finns affärshuset Kvarnen med matbutik, systembolag, postombud och mycket mer. På Hjalmar Brantingsgatan 29 bor du därutöver endast ett stenkast från Resecentrum vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss och tåg. Härifrån har ni även ett utmärkt bilpendlarläge med närhet till E4: ans påfart.

Välkommen på visning!

Om området

Fålhagen är en av de populäraste stadsdelarna i Uppsala. Området består idag mest av äldre villor och hyreshus från 1920-tal, 1940-tal och tidig efterkrigstid. Området har blivit mer attraktivt sedan det nya resecentrumet och järnvägsundergången byggts. Detta har underlättat för pendlare samt gjort centrala Uppsala mer lättillgängligt.

Kommunikation

Gångavstånd till city. Bra kommunikationer i övrigt med ett flertal stadsbussar som passerar genom området. Utmärkt läge, både för pendlaren och den som vill bo centralt, med direkt närhet till city och nya resecentrum med tåg och bussförbindelser.

Närservice

Här finns Kvarnens köpcenter med ICA Torgkassen, Systembolaget, Apoteket, samt restauranger och mindre butiker. Vaksala Torg med torghandel. Utmed gamla E4:an finns bl.a. mataffären Willy´s, bilmekaniker och bensinmack.

Parkering

I området finns både gratisparkering och betalparkering med boendeförmån.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Välkommen till Hjalmar Brantingsgatan 29!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg