190
MEDDF9993AD79A940D5ADDA7F5E347F1FB1

Välplanerad tvåa i fint skick med låg avgift och utsikt över grönskande områden!Eriksgatan 36 Huskvarna Söder, HUSKVARNA

Kommande®

Huskvarna Söder, HUSKVARNA

Eriksgatan 36Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

45 kvm

VÅNING

3

LÄGENHETSNUMMER

5

MÅNADSAVGIFT

2 475 kr

BYGGÅR

1957

Välplanerad tvåa i fint skick med låg avgift och utsikt över grönskande områden!

Högst upp i huset hittar du denna smarta och smidiga lägenhet med låg avgift! Bostaden utmärker sig med sina välplanerade kvadratmeter och en trevlig utsikt över grönområden.

Genomgående för bostaden är de fina ytskikten. I det stilrena vita köket och i sovrummet hittar vi takfönster som släpper in ett fint ljus, men också ger dig charmen med snedtak utan att det hindrar dig från att inreda. Vidare finns ett helkaklat badrum i vitt. I bostadens sociala del, vardagsrummet, finns en fransk balkong som ger ett bra ljus in i rummet. Bostaden erbjuder bra förvaring i form av utrymme i sovrummet, men även i kattvinden som du når från vardagsrummet. Om inte det skulle räcka så tillkommer det två källarförråd till lägenheten!

Ytterligare bekvämligheter är den indragna fibern samt att föreningen tillhandahåller uthyrning av parkeringsplats och garage, enligt kö-system. Det finns gratis parkering på Eriksgatan som smidigt kan nyttjas när du får besök. Området präglas av ett villaområde med enstaka bostadsrättsföreningar. Här finner du lugnet, samtidigt som det är nära till de centrala delarna av Huskvarna med cykel eller till fots. Ska du längre än så finns buss- och tågstation i närheten.

Bilder

MEDDF9993AD79A940D5ADDA7F5E347F1FB1
MED93BF794267BD472F9445C42604CC460D
MEDF471B41AFFCB4B93A01C8FC8F5A9576B
MEDC129F81896484E8E9B468FEEEB4DF7C5
MEDB86E0CC6C6A342D88BA9682DEC912D6F

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

45 kvm

LÄGENHETSNUMMER

5

VÅNING

3 av 3

MÅNADSAVGIFT

2 475 kr

BYGGÅR

1957

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

HALL

Från hallen hittar du avhängningsmöjligheter direkt till höger i form av hatthylla och här finns även plats för skohylla. Härifrån så har du köket i direkt anslutning och badrum rakt fram.

BADRUM

Fräscht med helkaklat i vitt! I badrummet finns det handfat, WC, dusch och spegel.

KÖK

Modernt och tidlöst kök med vita skåp och luckor med diskreta beslag. Här finns ett takfönster som släpper in fint ljus som samspelar bra med det vita köket. Köket är utrustat med häll, ugn, fläkt, kyl och frys.

SOVRUM

Bra storlek på sovrummet som också har bra med förvaring i form av garderober. Här finns plats för säng, soffmöbel och byrå för att utöka förvaringen. Väggarna är vita och skapar kontrast till golvet i träfärg. Även här finns takfönster som ger ett fint ljus till sovrummet.

VARDAGSRUM

Sällskaplig yta som ger utrymme för en soffgrupp, tv-möbel och även en matplats för 6-8 personer. Härifrån når du den franska balkongen som ger en vy över grönskade miljöer. Förvaringsmöjligheter finns i kattvinden som ligger i anslutning till vardagsrummet, perfekt för att förvara hobbyprylar på ett smart sätt.

Om området

Söder är ett bostadsområde beläget ca två kilometer söder om Huskvarna centrum och består till stora delar av flerfamiljshus. Området präglas av stadens industriella historia och här hittas bland annat Smedbyn som upprättades av Carl XI år 1689.

KOMMUNIKATION

Huskvarna erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både bussar och tåg. I anslutning till Huskvarna finns E4:an som möjliggör ett enkelt resande.

NÄRSERVICE

I Huskvarna centrum finns ett varierat utbud av affärer och restauranger. Här finns allt från livsmedelsbutiker till välkända modekjedjor. I city, även kallad Esplanaden, hittas ett serviceutbud med bland annat en galleria, vårdcentral och apotek.
Huskvarna är omgivet av vackra grönområden och har en närhet till både vatten och friluftsliv som erbjuder vandringsleder och motionsspår. Huskvarna har utöver detta även ett rikt föreningsliv med många idrottsklubbar och kan stoltsera med en skidbacke. Här är det nära till Vapenvallen med bollplaner och hockeyrink samt det fina Naturreservatet Bondberget som erbjuder fina löp- och motionsspår.

ÖVRIGT

Huskvarna är känd för sin industriella historia och har bevarat stora delar av den. Här hittas bland annat museum samt flera trivsamma lantliga torp med god mat och fin utsikt. För den som är intresserad av dans och musik finns Folkets Park som bland annat anordnar danskvällar, bilträffar och konserter.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

10 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

151 733 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

1957

HISS

finns ej

Förening

NAMN

Mården 5

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

6

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar.

OM FÖRENINGEN

Mården 5 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1957 och innehar med 6 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningens byggnad som tillhör fastigheten MÅRDEN 5 är belägen på Huskvarna Söder som är ett lugnt och familjevänligt område som mestadels består av villor.

TV OCH BREDBAND

I avgiften ingår ett grundutbud av kabel-tv som är anslutet till ComHem.

Fiber via Wetternet är framdraget och medlemmarna bekostar separat enskilt i varje bostad.

PARKERING

Föreningen har 2+1 parkeringsplatser som kostar 25 kronor/månad, till dessa tillämpas ett traditionellt kösystem.

RENOVERINGAR

Föreningen har under åren utfört följande renoveringar:
- Bytt tak
- Dörrar
- Fönster
- Renoverat stammar (relining)

Kommande renoveringar:
Inga kommande renoveringar är planerade i dagsläget.

Viktiga dokument & länkar

stadgar
Årsredovisning 2020
Kommande

Karta

Jönköping Huskvarna Söder

Eriksgatan 36

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg