190

Vikingstad, Vikingstad

Emblagatan 2, HörnlägeFakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

122 kvm

LÄGENHETSNUMMER

14

MÅNADSAVGIFT

6 836 kr

BYGGÅR

2023

Nyproducerat radhus med trevligt hörnläge!

Välkommen till ditt drömhem i populära Vikingstad! Detta nyuppförda och moderna radhus med hörnläge tillåter dig som nästa ägare att bara flytta in och njuta från första stund! Här lever du med modern design, stilrena detaljer och kvalitativa materialval. Grundavgiften är 8336kr men under de första 18 månaderna betalar man 1500 kr mindre per månad. Avgift med bidraget blir 6 836 kr/månad.

När du kliver in i radhuset möts du genast av en känsla av rymd och ljus och de genomgående parkettgolven ger en varm och inbjudande atmosfär till hela huset. Köket är en av radhusets pärlor och är perfekt för att samlas med familj och vänner. Med sin öppna planlösning mot vardagsrummet kan du enkelt umgås samtidigt som du lagar goda middagar. Här finns gott om förvaringsutrymme och modern maskinell utrustning som gör matlagningen till en fröjd. På entréplan finns både ett helkaklat badrum med praktisk duschhörna samt en rymlig tvättstuga med allt du behöver.

På övre plan hittar du tre bra sovrum, badrum med badkar och ett allrum. Här kan du skapa din egen fristad för avkoppling och vila. Sovrummen är ljusa och luftiga med gott om plats för skön sömn.

Trädgårdstomten löper med gräsmatta runt hörnet och rakt fram finns ett trevligt trädäck, perfekt för att njuta av utomhuslivet och sociala sammanhang. Här kan du arrangera grillkvällar, leka med barnen eller bara koppla av i lugn och ro. Dessutom finns ett rymligt förråd på tomten, vilket gör det enkelt att organisera och förvara dina tillhörigheter. Denna tomt är en av de större i föreningen.

Bostadsrättsföreningen har många trevliga gemensamma faciliteter så som en gemensam innergård med en trädgård som ger en härlig utomhusmiljö för alla boende att njuta av. Orangeriet med en matsal ger möjligheter till gemensamma måltider och evenemang. En loungegrupp för sociala sammankomster är också ett trevligt tillskott och ger möjlighet att umgås med grannarna. Föreningsgemensamma odlingsmöjligheter ger en möjlighet för de boende att odla sina egna grönsaker och skapa en gemenskap kring odling.

Att föreningen har solpaneler visar på ett hållbart och miljömedvetet tänkande. Elcykelpoolen och lådcyklarna är också bra initiativ för att främja hållbara transportsätt och minska beroendet av bilar.

Att ha bra kommunikationer i form av Östgötapendeln gör det enkelt att pendla till Linköpings resecentrum på bara 7 minuter. Det ger boende möjlighet att enkelt ta sig runt och nå andra destinationer. Närservicen i form av en livsmedelsaffär samt förskolor och en skola för årskurs F-6 är mycket praktiskt och bekvämt för familjer med barn. Det underlättar vardagen och ger en känsla av att ha allt man behöver inom bekvämt avstånd. Omgivningarna med Valkebobadet är också lockande. Det är trevligt att ha en populär badplats i närheten där man kan njuta av sommardagar och koppla av.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MED0D7ABF09373A48EBA6063E916D06583A
MED50E77096D3D24FB2A03D5D422A502168
MED22E321A4361A4A2A8BC1C66A2D2AA61D
MEDA536CE1FBB0449FE878E3B6BBA25C1BE
MED819AB78115CF44749A7527BD291EEA58

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Linköping Vikingstad

Emblagatan 2, Hörnläge

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret