MED7A086CDE9F0A48DE81300EC44B2F2EAC

Trevlig 1:a med allt man behöver på 31 kvm och inglasad balkong!

Villan, Ängelholm

Eklundagatan 7B

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,183 inkl värme, VA och TV & Bredband via fiber
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea31 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer89
Byggår1967
Driftskostnad92 kr/månad

Utgångspris: SEK 895,000

Nu finns chansen att förvärva en 1:a på andra våningen på Villan i Ängelholm! Perfekt boende för dig som söker din första egna bostad, dig som söker en övernattningsbostad eller dig som helt enkelt söker ett behändigt litet boende med låg avgift! Här bor man bekvämt med promenadavstånd till allt vad staden har att erbjuda. Det är en rymlig etta med en trevlig planlösning. Hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderoben, vardagsrum med sovalkov, helkaklat stambytt badrum och pricken över "i:et", den inglasade balkongen i sydväst, som ger ett extra rum stora delar av året. Varmt välkomna att boka in er för visning!

Om området

Villan är ett prisvärt område i ytterkant av Ängelholms centrum som till största del består av bostadsrätter. Nära till gågatan med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. Rönne Å slingar sig genom centrum vilket erbjuder fina promenadstigar, kanotpaddling eller varför inte en tur med båten Laxen längs ån under sommaren. Man har gång- och cykelväg till den långa sandstranden i Skälderviken.

Kommunikation

Här har man nära till stationen med både buss- och tågförbindelser. Ängelholm/Helsingborg Airport finns inom ca 10 min bilväg.

Närservice

Här finns pizzeria, konditori, frisör, matbutik, solarie, Thai restaurang m.m.

Bilder

Inglasad fantastisk balkong!

Inglasad fantastisk balkong!

Inglasad härlig balkong på ca 8 kvm!

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Varmt välkomna till Eklundagatan 7B på Villan i Ängelholm! Perfekt boende för dig som söker din första egna bostad, dig som söker en övernattningsbostad eller dig som helt enkelt söker ett behändigt litet boende med låg avgift! Här bor man bekvämt med promenadavstånd till allt vad staden har att erbjuda. Det är en rymlig etta med en trevlig planlösning. Hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderoben, vardagsrum med sovalkov, helkaklat stambytt badrum och pricken över "i:et", den inglasade balkongen, som ger ett extra rum stora delar av året.

Välkomna in!

Hall
Man kommer in i en rymlig hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderoben med spegeldörrar. Väggarna är målade vita och det ligger ett snyggt laminatgolv.

Badrum
Till vänster i hallen finns badrummet. Det är helkaklat i samband med stambytet. Utrustat med wc, tvättställ, duschhörna och förberett för tvättmaskin.

Vardagsrum
Rakt fram från hallen finns vardagsrummet med sovalkov. Det ligger parkettgolv och väggarna är målade. Utgång till den väldigt trevliga inglasade balkongen med utsikt över villaområdet utanför. Balkongen är på ca 8 kvm och man får plats med t ex ett bord för 4 personer och en liten myshörna i andra delen. Dessutom ligger den i sydväst så man kan njuta av solen där på eftermiddagen och kvällen.

Kök
Äldre men charmig köksinredning. Till höger i köket finns ett klaffbord som man kan fälla upp och använda till köksbord. Smart lösning! Köket är utrustat med spis, fläkt och kyl/frys. Väggarna är målade i en ljus kulör och det ligger laminatgolv som i hallen.
Antal rum
1 rum
Boarea
31 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Pris
SEK 895,000 utgångspris
Avgift
SEK 2,183 inkl värme, VA och TV & Bredband via fiber
Driftskostnad
SEK 1,100 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,100
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.48411 %
Andel av årsavgiften
0.49 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1967
Uppvärmning
Solceller
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Separat kö till parkeringsplatserna kostar 150 kr/mån. Separat kö till varmgarage och kallgarage.

Matkällare samt källarförråd ingår.

Cykelförråd i källaren.
Tvättstuga i grannhusets källare.
Förening
Namn
Brf Liljekonvaljen Ängelholm
Om föreningen
Föreningen äger fastigheterna Liljekonvaljen 6-9 i Ängelholms kommun med därpå uppförda 5 byggnader med 102 lägenheter. Fastigheternas adress är Stallgatan, Plogvägen och Eklundagatan i Ängelholm.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i IF. Föreningen har tecknat och bekostar en kollektiv försäkring beträffande bostadsrättstillägg. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättshavarna.

Planerad höjning av årsavgift med 2 % från och med 1 dec 2020.

Gemensamma gräsytor med uteplats finns mellan huskropparna i föreningen.

Tvättstuga finns med två maskiner, torktumlare, torkrum och mangelrum.

I föreningen finns en övernattningslägenhet med 3-4 bäddar samt dusch och toalett för uthyrning. 50 kr /dygn

Föreningen producerar sin egen el via solceller på taken. Föreningen ansvarar för elförsörjningen till samtliga bostäder och de gemensamma utrymmena.
Faktureringen av förbrukad el sker var 3:e månad och årsavgiften i mars.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
102
Antal lokaler i föreningen
8
Tv och bredband
Lägenheterna har tv och internet via fibernätet som ingår i avgiften.
Parkering
Parkeringar finns, till det är det separat kö och kostar 175 kr/mån. Garage finns, separat kö. Kallgarage 175 kr/mån och varmgarage 250 kr/mån.
Renoveringar
Föreningen har gjort många och omfattande renoveringar på fastigheterna. Under 2009 byttes samtliga fönster och balkongdörrar ut, ytterdörrar till lägenheterna, nya elcentraler och stamrenovering med nya helkaklade badrum samt renoverade tvättstugor. Nya inglasade balkonger 2019. Tak omlagt och man har installerat solceller och värmepumpar.
Ekonomi
Planerad höjning av årsavgift med 2 % från 1/12 2020.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Övrigt
Hemsida www.liljekonvaljenbrf.se

Karta

Villan Ängelholm

Eklundagatan 7B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg