230
MEDAC66BB4B27224AC29A8A8609BBEC9B5A

Nyrenoverad och optimalt planerad 2:a! Endast ett stenkast ifrån Skärholmen C. MÅSTE upplevas!Ekholmsvägen 255 Skärholmen, Skärholmen

Skärholmen, Skärholmen

Ekholmsvägen 255


PRIS1 595 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

36,5 kvm

VÅNING

4 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1303

MÅNADSAVGIFT

3 668 kr

BYGGÅR

2000

PRIS

1 595 000 kr

Nyrenoverad och optimalt planerad 2:a! Endast ett stenkast ifrån Skärholmen C. MÅSTE upplevas!

Välkommen till denna moderna och topprenoverade 2:a mitt i hjärtat av Skärholmen. Bostaden är genomgående i nyskick med ett välplanerat kök med moderna färg- och materialtillval och goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till en härlig balkong i fritt och ostört läge med en harmonisk vy över grönska och Skärholmens Centrum. Fräscht badrum som är helkaklat samt ett rymligt sovrum där ni får plats med större säng och annat möblemang. Ett hem att längta hem till helt enkelt!

Attraktiv adress med promenadavstånd till grönområden, naturreservat, Mälaren (Sätrabadet), skolor och förskolor. Från bostaden är det en kort promenad (ca 2-3 minuter) ner till Skärholmen centrum där det förutom tunnelbana och bussar som tar dig in till city på drygt 20 minuter, även finns ca 200 butiker för shopping, även livsmedelbutiker, restauranger och caféer. På andra sidan motorvägen finner du det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling mm och även den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk, m.m.

Stabil förening med god ekonomi.

Välkommen hem

Bilder

MEDAC66BB4B27224AC29A8A8609BBEC9B5A
MED1A3E75938A4F43BD8C7D8FCF39781952
MEDDE8373557B57428EA6D922A39A7EF425
MED64A43CD890B24EDAA4F2FA4A894F98A2
MED841C2F9AC622431F86A9499F09B14E3A

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

36,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1303

VÅNING

4 av 8, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 668 kr

BYGGÅR

2000

PRIS

1 595 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Lägenheten presenterar följande planlösning:

HALL:
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och förvaring via inbyggd garderob (Elfa system) med spegelskjutdörrar. Ekparkettgolv med vitmålade väggar

BADRUM:
Helkaklat badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel. Badrummet är utrustat med duschvägg, WC och handfat med spegelskåp.

VARDAGSRUM:
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare dem stora fönsterpartierna. Ekparkettgolv med vitmålade väggar. Härifrån går du vidare ut till balkongen med det fria läget och utsikt mot grönska och Skärholmen Centrum.

KÖK:
Nyrenoverat kök med bra arbetsytor och förvaring. Vita köksluckor med ''push to open'' ovanför vitt kakel och mörk bänkskiva. Köket är utrustat med kyl/frys, fläkt, spis och ugn.

SOVRUM:
Praktiskt sovrum där du får plats med en större säng, byrå samt annat möblemang. Ostört läge med fönster ut mot grönska och Skärholmen Centrum.

Om området

Skärholmen är en förtrollande plats som omfamnar Mälarens skönhet och erbjuder närhet till bad, shopping och mycket mer. Oavsett var du befinner dig i Skärholmens bostadsområde, är det alltid nära till möjligheten att doppa tårna i Mälarens klara vatten.

Men Skärholmen är mer än bara vatten. Här hittar du nästan allt du kan önska dig för ett liv i balans. Ett av områdets skatter är Sätraskogen, ett vackert naturreservat som lockar löpare och naturälskare. Sätraskogen är den ultimata platsen för din löprunda eller en avslappnad promenad bland naturens underverk.

När storstadspulsen lockar är det enkelt att ta sig in till stadskärnan. Med tunnelbanans röda linje behöver du endast 20 minuter för att nå city. Det gör att du kan njuta av både stadens kulturella rikedomar och Skärholmens fridfulla atmosfär – bägge på bekvämt avstånd.

Skärholmen är helt enkelt det perfekta stället för dem som söker en harmonisk livsstil med naturen som granne och staden som vän. Välkommen till Skärholmen!

KOMMUNIKATION

Goda kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Huddinge och Älvsjö eller varför inte ta tunnelbanan som via röda linjen tar dig in till Stockholm city på drygt 20 minuter.

NÄRSERVICE

I Skärholmen finns allt du kan önska dig inom räckhåll, och det är en kort promenad till Skärholmen Centrum där över 200 butiker, restauranger och caféer väntar på att upptäckas. Här kan du unna dig det senaste modet, smaka på kulinariska läckerheter eller bara njuta av en kaffe med vänner.

Men det är inte allt! Tvärs över motorvägen hittar du det imponerande nöjescentret, Heron City, som erbjuder allt från biografer och caféer till bowling och mycket mer. Här kan du avnjuta en filmkväll med familjen eller ha roligt med vännerna i bowlinghallen.

Och om du vill utforska ännu mer shoppingmöjligheter, så erbjuds den välkända handelsplatsen vid Kungens Kurva. Här finner du stora varuhus som IKEA, City Gross, Jysk och många fler. Det är den ultimata destinationen för att hitta allt du behöver till ditt hem.

Så oavsett om du är ute efter en dag med shopping, en avkopplande middag på en restaurang, eller en spännande kväll med nöjen, har Skärholmen allt att erbjuda, och det är aldrig långt borta. Välkommen till Skärholmen, ditt centrum för bekväm och mångsidig livsstil!

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,01289 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,01289 %

ÖVRIGT

Tillhörande vindsförråd.

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

1 kr Korrekt nettoskuldsättning kommer att presenteras inom kort!
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2000

UPPVÄRMNING

Bergvärme i kombination med fjärrvärme

VENTILATION

Självdrag

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

109 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Riksbyggens Brf Ekholmsängen

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

62

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

EKONOMI

Föreningen har bundna lån som är uppdelade i flera olika poster, med förfallodatum på olika år. Föreningen har ett litet rörligt lån men förväntar sig inga stora förändringar i närtid. Belåningen ligger på 6 581kr/kvm enligt årsredovisning för 2021. Föreningen amorterar på lånen och avsätter för framtida underhåll/reparationer.

Avgiften har inte förändrats på många år (senast 2013) och det finns inga planer på att höja. Tomträttsavgälden är nyligen avtalad, till ett förmånligt pris med marginell höjning, kommer inte att påverka avgiften. ( kontrollerat 2022-08-18)

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Tomträtt. Nuvarande 10-årig avgäldsperiod för fastighet Fågelholmen 5 löper t.o.m. 2031-09-30 och avgälden är 225 700kr/år.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 208 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

483 kr

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärdes försäkrad via Protector.

INFORMATION AVGIFT

Det finns inga planer på att ändra avgifterna ( Kontrollerat 2022-08-17)

OM FÖRENINGEN

Föreningen innehar med tomträtt fastigheten Fågelholmen 5 i Stockholm stad. Föreningen innefattar 2 st bostadshus i 7 våningar med totalt 62 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 2000 och har adresserna Ekholmsvägen 253-255.

Förvaltare är Riksbyggen.

TV OCH BREDBAND

Tv
Föreningen erbjuder Tv via Comhem. Basutbudet ingår i avgiften.

Bredband
Comhem Bredband ingår i avgiften.

GÅRDSPLATS

På baksidan av husen finns en trevlig innergård med grillplats, matbord och en lekplats till dom små.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Cykelförråd
Det finns ett cykelförråd i port 255 samt två separata cykelförråd utomhus.

Tvättstuga
Tvättstuga i porten samt vindsförråd om 6-10 kvm.

PARKERING

Föreningen har 41 st parkeringsplatser som hyrs till en kostnad om 200 kr i månaden. Separat kö.

RENOVERINGAR

Huset är i gott skick och inga stora renoveringar är inplanerade. Löpande underhåll följs upp av en underhållsplan som sträcker sig 30 år framåt.

Karta

Stockholm Skärholmen

Ekholmsvägen 255

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg